Şimdi Ara

triger kayışı hakkında!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün serviste triger kayışı ,bilyaları, V kayışı değişti. ayrıca 50bin bakımı yapıldı. servisten çıktım. eve geldiğimde kontağı kapatırken sanki hafif bir kayışta ötme vardı. sizce neden gelebilir bu? yeni olduğundan mı yoksa başka bir durum mu var? araç 10 senelik ve en sonunda değiştirdim. kayışta birsürü çatlak vardı ben bile hayret ettim nasıl bu kayışla gittiğime!! ayrıca birde kayışlar değiştikten sonra 200 km sonra tekrar servise gidip kayışın gerginliğini kontrol etme gibi bişi duymuştum fakat servise sormayı unuttum. siz ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: monster_89

bugün serviste triger kayışı ,bilyaları, V kayışı değişti. ayrıca 50bin bakımı yapıldı. servisten çıktım. eve geldiğimde kontağı kapatırken sanki hafif bir kayışta ötme vardı. sizce neden gelebilir bu? yeni olduğundan mı yoksa başka bir durum mu var? araç 10 senelik ve en sonunda değiştirdim. kayışta birsürü çatlak vardı ben bile hayret ettim nasıl bu kayışla gittiğime!! ayrıca birde kayışlar değiştikten sonra 200 km sonra tekrar servise gidip kayışın gerginliğini kontrol etme gibi bişi duymuştum fakat servise sormayı unuttum. siz ne düşünüyorsunuz?

arkadaşım tabiki beLki biraz gevşek bırakıLmış oLabilir ama..

kayış sesi araç iLk çaLıştırıLıken duyuLur...stop ederken değiL....bide öLe 200 km sonra kayış gerginLiğinin öLçmek gibi bişey duymadım ama oLabilir...

• bu ses sürtme sesi gibi bir ses. ayrıca az önce baktım. motorun plastiğinin üstü tamamen yağ kaplanmış durumda. sanırım motor yağını koyarken döktüler. ama baya yağ var üstünde öle az bişi diil. bu bi sorun yaratırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster_89

bu ses sürtme sesi gibi bir ses. ayrıca az önce baktım. motorun plastiğinin üstü tamamen yağ kaplanmış durumda. sanırım motor yağını koyarken döktüler. ama baya yağ var üstünde öle az bişi diil. bu bi sorun yaratırmı?

yoook yapmaz..gittin yerde afedersin ama pek iyi işçiliği yook gaLba insan döküLen yağı siLmez mı yahu...
  • Arkadaşım triger kayışının o tarz bir ses yapma şansı olamaz. zaten yaparsa subaplardan bir ses duyarsın ve oyun biter. senin anlattığın sorun vantilatör kayışıdır. söylediğin gibi yağdan kaynaklanabilir yada gerginliği iyi ayarlanmamıştır. tabi otomatik gerdirici yoksa en iyisi en kısa zamanda yaptırdığın servise gitmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.