Şimdi Ara

Triger kayşının değişme zamanı geldiği nasıl anlaşılır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
282.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m m m m

Herkese iyi akşamlar triger kayısı ile ilgili birkaç sorum var bilen birisi cevap verirse çok sevinirim

Arabam 2014 seat 1.6 TDI Ibiza ve 90000 bakımı gelmek üzere servisi aradım triger kayısı ve filtreler değişecek fiyat için 1200 TL dediler biraz yüksek geldi ve servisteki tanıdık birisini aradım triger kayışinin değişmeye ihtiyacı yoksa değiştirmeyiz dedi ve fiyatı 700 TL civarına çıkar dedi.

Şimdi değiştirsem mi yoksa degistirmesem mi? Arabam DSG şanzıman olduğu için iyi niyet garantisi devam etsin diye servise de gitmek istiyorum. Yoksa dışarı da aynı işlemi 500 TL ye yapıyorlar

Bence Triger setini değiştirmelisiniz. 90.000 km. olmuş, az değil. Bundan sonrası, kopma riski yüksek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

quote:

Orijinalden alıntı: m m m m

Herkese iyi akşamlar triger kayısı ile ilgili birkaç sorum var bilen birisi cevap verirse çok sevinirim

Arabam 2014 seat 1.6 TDI Ibiza ve 90000 bakımı gelmek üzere servisi aradım triger kayısı ve filtreler değişecek fiyat için 1200 TL dediler biraz yüksek geldi ve servisteki tanıdık birisini aradım triger kayışinin değişmeye ihtiyacı yoksa değiştirmeyiz dedi ve fiyatı 700 TL civarına çıkar dedi.

Şimdi değiştirsem mi yoksa degistirmesem mi? Arabam DSG şanzıman olduğu için iyi niyet garantisi devam etsin diye servise de gitmek istiyorum. Yoksa dışarı da aynı işlemi 500 TL ye yapıyorlar

Bence Triger setini değiştirmelisiniz. 90.000 km. olmuş, az değil. Bundan sonrası, kopma riski yüksek olur.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aklınıza bu soru geldiğinde anlaşılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.