Şimdi Ara

Triger kayşının değişme zamanı geldiği nasıl anlaşılır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
281.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 yıllık ustanın bakıp bu triger daha gider dediği arabanın daha sanayiden çıkarken triger koparttığını biliyorum.Ustanın ne dediğine değil zamanına göre erkende olsa değiştirin
  • anlaşılmaz sağlammı diye sökülüp geride takılamıyor . 80 bin civarı değiştirmek gerekiyor . biz 110 binde arab aldık belki değiştirmişlerdir ama sıkıntı olmasın diye yinede değiştirdik aldığımız gibi çünki sıkıntı olursa 10 15 kat pahalıya patlıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Trigel kayisi bitmeye yakin itmeye baslar rolantide

neyi itmeye baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Pardon T9 azizliği
    Ötmeye

• Ankara'da triger degistirmek icin ford yetkili servisi 1000 lira cekiyor. Guvenilir ozel servis bilen var mi veya indirimli yaptirabilecegimiz yetkili servis var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Ankara'da triger degistirmek icin ford yetkili servisi 1000 lira cekiyor. Guvenilir ozel servis bilen var mi veya indirimli yaptirabilecegimiz yetkili servis var mi

volvo yetkili servis 1500 lira istedi
    forumda triger değiştirdikten hemen sonra yolda trigeri kopup 8000 lira masrafa düşen birinin konusu vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Ankara'da triger degistirmek icin ford yetkili servisi 1000 lira cekiyor. Guvenilir ozel servis bilen var mi veya indirimli yaptirabilecegimiz yetkili servis var mi

forumda triger değiştirdikten hemen sonra yolda trigeri kopup 8000 lira masrafa düşen birinin konusu vardı

Yetkili servis garanti veriyor diye biliyorum

• quote:

quote:

quote:

özel serviste garanti veriyor
    hatta senet imzalıyor

• 2.el Clio 3 1.2 16v araç aldım trigeri degistirmek istiyorum parçaları internetten satın alican rica etsem bilen bir arkadas neler almam gerektiğini yazabilir mi?

Kafam çok karıştı çünkü triger seti almakla bitmiyor, v kayısı devirdaim kayısı vs karıştı bende biraz.

Ayrıca daha önce sanayi de değiştirmiştim trigeri yani servis tercihim değil çünkü 1200tl fiyat veriyor.sanayi de bu iş tahminim 600 civarı tutar iyi bir usta şart

Birde arabanın sıcaklığı yukselmiyor bu ara (kar var hava -7 istanbuldayim) acaba bundan mi yoksa müşür bozuldu da sürekli fan mı acıyor bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 2 Ocak 2016; 23:11:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

özel serviste garanti veriyor
    hatta senet imzalıyor

bazı özel servisler bloke çek veriyormuş, 100,000 km den önce bir şey olursa tahsil etmeniz için.. .

• 130 bin km de araba aldıgım an ozel servis 500 tl ye degisti yıl 2006 da

su an 2016 200 bin km ye geldi

yani 70 bin km yapmıs ve 10 sene olmus

sokak arası usta her arabayı 60 binde degismek iyidir dedi.triger set suan 200 tl iscilik haric..ama triger setini fiat yedek parcacı dan alcak yani yan sanayi oluyor

ozel servis ya yan sanayi ya orjinal kayıs kullancak
    klavuzda her 120 bin km de degisir yazıyor

• 2 farklı söylenti var
    bugün doğrusunu öğrendim ama şu adminler olur olmaz herşeye ban attıkları için foruma iyilik olmasın yazmıcam
  • 2011 de 29 binde trigeri değişen aracım şu an 78 binde ve aradan yaklaşık 5 sene geçmiş triger değişmeli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

2011 de 29 binde trigeri değişen aracım şu an 78 binde ve aradan yaklaşık 5 sene geçmiş triger değişmeli mi

triger'in değişmesi km ile alakalı. benim başıma gelmişti. araç stop etti ve bir daha çalışmadı. burda bir arkadaş motorun çalıştırıldığını ve daha çok zarar gördüğünü yazmış ama böyle birşey yok. trigeri kopan araç stop ediyor ve bir daha çalışmıyor. sübaplar eğiliyor. baya bir masraf açmıştı başıma. neyse ki o aralar servisçi müşterim vardı ve daha ucuza yaptırmıştım.
  • Arkadaşlar ya da kafam rahat olsun diyorsanız Lada Vega alacaksınız. Arkadaşımın kayisi koptu Çin malı triger kayısı taktirmis 10 bin km olmadan koptu. Aracı çektirmiş bir dükkana beni arıyor sabah kardeşim motor açılacak 2,500 3000 tlye yakın masraf cikabilirmis nerdesin sen dedim bir tamircideyim dedi tabelasında Skoda seat VW Opel falan yazıyormuş sen dedim ladaciya cektir arabanı ekstra çekici masrafı ile beraber 300 tlye hallettik :)

• Trigerin degismesi gerektigini usta acip bakmayana kadar anlayamazsin anladiginda motorda duman gorursun :) Yada son degisim tarihini biliyorsan tahmini degisim zamanini tahmin edersin.Yalniz iyi bir ustaya yaptirman gerekir cok onemli masraflar cikar benim bilyeler ses cikariyor sirf orjinal bilye takimi 250 tl 50 tl iscilik 300 lira cop oldu.Yaptirmadim duruyor oyle.Ki triger degisiminden sonra motorun ordan ses geliyor diye servis usta gezenler cok.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bugün nerdeyse İstanbuldaki tüm yetkili servisleri Bitlis ve Gaziantep deki yetkili servisi aradım agras ford ya km dolacak ya 4 yıl yıl dolmuş değişmeniz gerek dedi çetaş km veya 5 sene dolması lazım daha bir sene daha binebilirsiniz dedi Gaziantep yetkili servisi de aynı şeyi dedi bende 1 sene daha bekleme kararı verdim inşallah bi sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Arkadaşlar ya da kafam rahat olsun diyorsanız Lada Vega alacaksınız. Arkadaşımın kayisi koptu Çin malı triger kayısı taktirmis 10 bin km olmadan koptu. Aracı çektirmiş bir dükkana beni arıyor sabah kardeşim motor açılacak 2,500 3000 tlye yakın masraf cikabilirmis nerdesin sen dedim bir tamircideyim dedi tabelasında Skoda seat VW Opel falan yazıyormuş sen dedim ladaciya cektir arabanı ekstra çekici masrafı ile beraber 300 tlye hallettik :)
    quote:

Orijinalden alynty: bozak07

Arkada?lar ya da kafam rahat olsun diyorsanyz Lada Vega alacaksynyz. Arkada?ymyn kayisi koptu Çin maly triger kayysy taktirmis 10 bin km olmadan koptu. Aracy çektirmi? bir dükkana beni aryyor sabah karde?im motor açylacak 2,500 3000 tlye yakyn masraf cikabilirmis nerdesin sen dedim bir tamircideyim dedi tabelasynda Skoda seat VW Opel falan yazyyormu? sen dedim ladaciya cektir arabany ekstra çekici masrafy ile beraber 300 tlye hallettik :)

demek ki vega da samara gibiymi?. onda da triger koparmy?tym ama sübaplara bi?ey olmamy?ty. motorun yapsyyla ilgili bir durummu?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Bugün nerdeyse İstanbuldaki tüm yetkili servisleri Bitlis ve Gaziantep deki yetkili servisi aradım agras ford ya km dolacak ya 4 yıl yıl dolmuş değişmeniz gerek dedi çetaş km veya 5 sene dolması lazım daha bir sene daha binebilirsiniz dedi Gaziantep yetkili servisi de aynı şeyi dedi bende 1 sene daha bekleme kararı verdim inşallah bi sıkıntı olmaz
    quote:

Orijinalden alynty: Neferzade

Bugün nerdeyse Ystanbuldaki tüm yetkili servisleri Bitlis ve Gaziantep deki yetkili servisi aradym agras ford ya km dolacak ya 4 yyl yyl dolmu? de?i?meniz gerek dedi çeta? km veya 5 sene dolmasy lazym daha bir sene daha binebilirsiniz dedi Gaziantep yetkili servisi de ayny ?eyi dedi bende 1 sene daha bekleme karary verdim in?allah bi sykynty olmaz

ben olsam beklemezdim. çünkü triger hiç kopma sinyali vermez. ama tabii söyledikleri süreler de garantili süreler. 4 sene ise o aslynda 6-7 sene filandyr.

• Herkese iyi akşamlar triger kayısı ile ilgili birkaç sorum var bilen birisi cevap verirse çok sevinirim

Arabam 2014 seat 1.6 TDI Ibiza ve 90000 bakımı gelmek üzere servisi aradım triger kayısı ve filtreler değişecek fiyat için 1200 TL dediler biraz yüksek geldi ve servisteki tanıdık birisini aradım triger kayışinin değişmeye ihtiyacı yoksa değiştirmeyiz dedi ve fiyatı 700 TL civarına çıkar dedi.

Şimdi değiştirsem mi yoksa degistirmesem mi? Arabam DSG şanzıman olduğu için iyi niyet garantisi devam etsin diye servise de gitmek istiyorum. Yoksa dışarı da aynı işlemi 500 TL ye yapıyorlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.