Şimdi Ara

Trine hakkında düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trine oyununu bilirmisiniz bilmiyorum fakat benim şu ana kadar oynadığım ve size tavsiye edebileceğim 7den 70e herkesin oynayabileceği en iyi oyunlardan biridir. ilk Trine oyununu çok eskiden bir gazetenin yanında vermişlerdi. ve oynadığımda çok sevmiştim. oyunun içeriğine gelirsek 3 kişiyi yönettiğimiz bir puzzle- aksiyon oyunudur. Bir şovalye (pontius) bir büyücü (amadeus) ve bir hırsız (Zoya) ile oyun soldan sağa doğru 2d platform üzerinde oynanıyor. ilerlediğiniz zaman önünüze çıkan engelleri geçmeye çalışıp goblinleri yenmeniz gerek. oyunda karakterler arası geçişleri istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz. Trine 1 den sonra 2010 yılında 2. oyunu çıktı. ilkine göre oyun çok fazla geliştirilmiş. oyunu ilk açtığınızda ilginizi çeken şey oyunun arkaplanları ve müzikleri oluyor. sırf arka planlara bakmak için oyunu oynayabilirsiniz. ayrıca oyuna co-op eklenmiş. şimdi ise 3. olan oyunu Artifacts of Power bu yıl duyuruldu. duyuru videyosu internete düştü. birbirini takip edip hiçbir zevki olmayan katı oyunlara biraz ara verip Trine oynamalısınız. fakat 1. oyunundan zevk almayabilirsiniz. 2. si çok güzel.

• Kesinlikle ben de çok sevdim oyunu. Gerek hikayesi (bitirmeye fırsatım olmadı henüz co-op oynadığımız için), gerek grafikleri bakımından bir çok AAA oyunu geride bıraktı diyebilirim. 1. oyunu oynamadım ama zaman zaman oynamayı düşünmedim de değil. Ayrıca 3D ile oynayınca farklı bir keyifli oluyor, tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Kesinlikle ben de çok sevdim oyunu. Gerek hikayesi (bitirmeye fırsatım olmadı henüz co-op oynadığımız için), gerek grafikleri bakımından bir çok AAA oyunu geride bıraktı diyebilirim. 1. oyunu oynamadım ama zaman zaman oynamayı düşünmedim de değil. Ayrıca 3D ile oynayınca farklı bir keyifli oluyor, tavsiye ederim.

Böyle küçük bir firmadan böyle harika grafikli oyun nasıl çıktı anlamadım adamlar ışıklandırmada aşmış. iyi firmalar neden böyle güzel oyunlar yapmaz bilmiyorum.

• Cok kaliteli ve zevkli bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Bitirdim harika 3 çıkıyomuş

• 3D destekli ve büyük ekranlı bir TV'niz varsa başka hiçbir oyuna bakmanıza gerek olmaz. Masal ötesi bir oyun, müzikleri, grafikleri, diyalogları.. resimli bir kitaptan çıkmış her bir köşesi.

Daha bugün 2.oyunu oynarken annem gelip 3 saat boyunca izledi hayran hayran.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.