Şimdi Ara

Trojen var hicbir yol yok formatta attim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format attim 2 kere ayni gene adam herseyi yapiyo bilgisayarda yardim edermisiniz surekli dosya atio bir pc yarati resmen virus programi calismio bilgili biri solesin Conbofix kulanamiom herkes onerio ama windows 10 kulaniom bulamadim uyumlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows orijinal mi? Önerenler de bilmiyorlar fazla bu işleri. Bilgisayara yarardan çok zarar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 5 Mart 2017; 0:26:3 >
  • Orjinal conbofix hocam onerdi indir guvenli moda al pc yi sonra tara dedide bilgisayari guvenli moda almayi biliom

• 3 ay oldu alali servis ilgilwendi pc onlarda sifirladi uzaktan ama hale ayni pazartesi aricam gene virüs oldunu bilmiodum belki halederler olmasa bilgisayarci ama format atcam derse attimam artik gitmiyor

• Ferhat1131 F kullanıcısına yanıt
    Onun yerine Kaspersky Rescue Disk daha iyi. Bir forum var bilgili insanları olan. Orada önermiyorlar. Kaspersky Rescue Disk öneriyorlar. Kaspersky Rescue Disk'in kullanımı anlatılıyor:https://www.technopat.net/2013/01/18/kaspersky-rescue-diski-usb-bellekten-calistirin/
    Bu da indirme linki:https://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk
    USB belleğe ihtiyacınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 5 Mart 2017; 0:0:57 >

İşletim sisteminiz ne?
  • Adam beni izliyor surekli uzaktan hareket edio arada her yerde dosya kopyaliyo o dosyalar şifreli ne siliniyor ne avcilio ne taraniyor bir ara girdi biraktim ne yapcak diye gezdi durdu bisey yazdi bir yere hicbir anlami yoktu giti piskopat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kendiniz rahatlıkla sıfırlayabilirdiniz.
  • Windows 10
    Windows 10 sıfırlamayı öğreteyim mi? Çok basit.
    Windows ayarlarına girin. ''Bu bilgisayarı sıfırla'' yazın. ''Bu bilgisayarı sıfırla'' yazan bir başlık çıkacak. ''Başlayın'' diye bir buton var. Oraya basın. ''Her şeyi kaldır''a basın. Sıfırlamada ve kurulumdaki yönergeleri izleyin. Bu işlem 3 ile 6-7 saat arasında değişir. Elektrik kesintileri açısından bilgisayar dizüstü ise bataryaya ve sarja takılı iken yapın bu işlemleri. Artık bilgisayarınız sıfırlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 5 Mart 2017; 1:22:23 >
  • İslem yapilmio 2 dk once oldu tabletten giriom servisi aricam olmasa yetkili birine vercem basim cok agridi okuldan geliom 1 hafta bunla ugrastim

Yukarıda dediklerimi uygulayabilirsiniz.
  • Saol bakcam

Eskiden "Win32 Sality" diye bir virüs vardı. Antivirüs programı yükletmez, tüm exe dosyalarını kopyalar ve güvenli moda izin vermezdi. Biraz düşününce aklıma o geldi. Burada ''Win32 Sality'' anlatılıyor:https://uzmanim.net/soru/virus-win32-sality-aa-nasil-temizlenir/2325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 5 Mart 2017; 9:20:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları denedim oldu şuan bir sorun yok windows sıfırladım herşeyini yeni gibi bilgisayar şuan ama bakalım gene çıkcakmı öncedende normaldi sonra bozuldu umarım olmaz tşk ederim
    Önemli değil. Bir USB bellek (en az 5 GB'lık) ile Windows 10 ISO oluşturmayı ve güncel bir antivirüs programı kurmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 7 Mart 2017; 17:42:52 >
  • Malwarebytes ve Hitman Pro programlarını yükleyip taratın bilgisayarınızı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.