Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nodar sana ve diğer arkadaşlarıma genel bir sorum olacak..tronsmart veya benzer androit işletim sistemli cihazlarda hangi media player daha çok terich ediliyor.._? mxplayer vs xmbc benim duyduklarım.yada kendi oynatıcısımı_?
  • Bsplayer ve mxplayer pro .
    Kendı playerıda hızlı ama turkce karakter sorununu cozemedım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

nodar sana ve diğer arkadaşlarıma genel bir sorum olacak..tronsmart veya benzer androit işletim sistemli cihazlarda hangi media player daha çok terich ediliyor.._? mxplayer vs xmbc benim duyduklarım.yada kendi oynatıcısımı_?

Mx Player her zaman ilk tercihim, görüntü kesinlikle farkediyor...Pro olursa daha makbul olur bilesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Bsplayer ve mxplayer pro .
    Kendı playerıda hızlı ama turkce karakter sorununu cozemedım

Hocam son anda farkettim mesajınızı.. Diğer bütün playerlarla karşılaştırma yaptım. Özellikle standart playerın resim kalitesi berbat.

Mx player, kullandıklarım içinde en iyisi... Standart oynatıcıya göre baya kalite farkı var... Ayrıca mx pro alırsanız detaylı ayarlara ulaşabiliyorsunuz,
    donanımsal çözücü dahil.
  • Ben pro sunu kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben pro sunu kullaniyorum

Ender ve forumdan arkadaşlara yine sorum olacak tronsmart vega s89 h modelini aldım..Daha önce androit media player kullanmadım ve bu yüzden cihaz bana karmaşık geldi..Henüz yolun başındayım cihazı kurcalaya kurcalaya alışkanlık kazanmaya çalışıyorum.media oynatımıyla ilgili bir sıkıntım var.
    bluray 3d iso avatar filmi var elimde cihaz üzerinden oynatmak istediğimde mx player xmbc ve kendi oynatıcısında denedim..Fakat hiç birinde menü ekranı açılmıyor.Film 2d olarak oynatıma geçiyor.Burdaki asıl sıkıntım kaynak görüntüyü 3d moduna geçiremiyorum..Bu sorunu aşmanın bir yolu varmıdır.
    cihazın kendi oynatıcısı bu işlemleri yapması gerekmiyor mu_? kendi oynatıcısında durum şöyle film içindeki alt klosörleri tek tek açıp sırasıyla BDMW ve STREAM klosörünün içindeki m2ts uzantılı kaynağa ulaşıp oynatımı gerçekleştiriyorum..böylemi olması gerekiyor cihaz içinde bir ayar varsada bulamadım.
    ayrıca şunuda belirteyim mx playerın dosya düzenini hiç beğenmedim..yada özel bir ayarı varsada ben bulamadım.

• quote:

quote:

Ben pro sunu kullaniyorum

Ender ve forumdan arkadaşlara yine sorum olacak tronsmart vega s89 h modelini aldım..Daha önce androit media player kullanmadım ve bu yüzden cihaz bana karmaşık geldi..Henüz yolun başındayım cihazı kurcalaya kurcalaya alışkanlık kazanmaya çalışıyorum.media oynatımıyla ilgili bir sıkıntım var.
    bluray 3d iso avatar filmi var elimde cihaz üzerinden oynatmak istediğimde mx player xmbc ve kendi oynatıcısında denedim..Fakat hiç birinde menü ekranı açılmıyor.Film 2d olarak oynatıma geçiyor.Burdaki asıl sıkıntım kaynak görüntüyü 3d moduna geçiremiyorum..Bu sorunu aşmanın bir yolu varmıdır.
    cihazın kendi oynatıcısı bu işlemleri yapması gerekmiyor mu_? kendi oynatıcısında durum şöyle film içindeki alt klosörleri tek tek açıp sırasıyla BDMW ve STREAM klosörünün içindeki m2ts uzantılı kaynağa ulaşıp oynatımı gerçekleştiriyorum..böylemi olması gerekiyor cihaz içinde bir ayar varsada bulamadım.
    ayrıca şunuda belirteyim mx playerın dosya düzenini hiç beğenmedim..yada özel bir ayarı varsada ben bulamadım.

Tv kumandasından 3D tuşuna basın ve filminiz hangi tür ise tvden de 3d basınca açılan menuden alt ust yan yana seçeneklerinden seçin..

• guvven cevap icin tsk ederim.Fakat asil sorunum tam olarak sizin bahsettiginiz durum degil.benim sorunum media oynaticida bluray iso dosyasi menusunu gorememle alakali.bluraray iso oynat dedigimde goruntu 2D olarak basliyor..half sbslerde sorun yok zaten.

@guvven

• Bugun S89-h model siparişi vererek bende aranıza kaıldım

• beytug16 B kullanıcısına yanıt
    Bu cihazların hiçbiri ISO'ları menülü oynatmaz. Ayrıca Tronsmart Vega 3D ISO destekliyor mu emin değilim ? Belki XBMC ile açılırsa oynatıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 8 Temmuz 2014; 14:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibocan1978

Bugun S89-h model siparişi vererek bende aranıza kaıldım

siparişi nerden verdin dostum, bende vermek istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

quote:

Orijinalden alıntı: ibocan1978

Bugun S89-h model siparişi vererek bende aranıza kaıldım

siparişi nerden verdin dostum, bende vermek istiyorum..

http://www.aliexpress.com/item/Tronsmart-Vega-S89-H-Android-TV-Box-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2GHz-2-4G-5G/1852592407.html

• aralarındaki fark ,yazılım,minix kendi yazılımını aynı işlemci olduğu halde başka boxların kullanmasını engelleyen yazılım yazıyor.örneğin xbmc minix için yazılanı yükledikten sonra karşınıza ,boxunuza uygun olmadığını söyler vede siz silersiniz.
    kumanda kodları farklıdır.Tronsmart Vega S89-H aldığınızda ,aynı işlemcileri kullanan şu firmaların yazılımlarınıda kullanabilirsibiz. Beelink gibi burda http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?118-AMLogic-based-TV-Players
  • Arkadaşlar MINIX NEO NT-1 High Quality Wireless Bluetooth Stereo kulaklık ve TRONSMART VEGA S89H media oynatıcımı satıyorum.iki ürünüde tek bir kişiye vermeyi düşünüyorum.
  • beytug16 B kullanıcısına yanıt
    TRONSMART VEGA S89H cihazını niçin sattığınızı sorabilir miyim ?
  • arkadasim tronsmart suan androit cihazlar icinde dunyanin en hizlilarindan biri fakat ben androit sistemine alisamadim..Bu cihaz icin androit isletim sistemine hakim olmak gerekiyor..Yada bos vakit olacak arastirip kurcalayarak ogrenmek gerekli..ben elektronik aletletlerle pek ugrasmayi sevmiyorum...tak calistir olsun isterim.Bu yuzden satiyorum.

• quote:

arkadasim tronsmart suan androit cihazlar icinde dunyanin en hizlilarindan biri fakat ben androit sistemine alisamadim..Bu cihaz icin androit isletim sistemine hakim olmak gerekiyor..Yada bos vakit olacak arastirip kurcalayarak ogrenmek gerekli..ben elektronik aletletlerle pek ugrasmayi sevmiyorum...tak calistir olsun isterim.Bu yuzden satiyorum.

Kaça satıyorsunuz fiyat bilgisi vermemişsiniz pm de atabilirsiniz.

• 7 sinde vermiş oldugum sipariş dun elime ulaştı. İlginc bir sekılde oldukça hızlı geldı ve takılmadı. Cıhaz almadan once alma sebeplerımın hepsını karsılar nıtelıkte ve oldukça başarılı kısaca herkeze tavsıye ederım

• http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/07/23/amlinux-linux-xbmc-for-tronsmart-vega-s89-series/
    burdaki linux kurdum,direkt xbmc açılıyor,xbmc deki network manager ile wifi kuruluyor.esas sıkıntı dns leri değiştiremem ,bazı müdahalelerde bulundum fkat boxu restart yaptıktan sonra ,siliniyor.
    sadece xbmc bana lazım diyorsanız süper bir durum ,nerdeyse 500 mb ram fark ediyor.
    eskiye dönmek için sdcard rom atıyorsunuz,108k4 firmaware kullandım,av deliğinden reset düğmesini kürdan ile basılı tutuyorsunuz,sistem güncelleniyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.