Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki sayfada görüldüğü üzere Beelink'in 3288 işlemcili cihazında DD ve DTS desteği yok.

http://www.freaktab.com/showthread.php?13272-Beelink-R89-RK3288-Cortex-A17-Mali-T7-4Kx2K-RGMII-HDMI2-0-supported-by-ODM-amp-developers/page15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Aşağıdaki sayfada görüldüğü üzere Beelink'in 3288 işlemcili cihazında DD ve DTS desteği yok.

http://www.freaktab.com/showthread.php?13272-Beelink-R89-RK3288-Cortex-A17-Mali-T7-4Kx2K-RGMII-HDMI2-0-supported-by-ODM-amp-developers/page15

Beelink de DD ve DTS desteği var. Neden yok dediniz anlamadım. İlk çıkan firmware de bir sorun vardı ancak şu an düzeltildi.
    Beelink ve tüm Rk3288 li cihazlarda DD ve DTS desteği var. Zira cihaz hem HDMI hemde Spdif üzerinden passthrough çıkış veriyor.
    Bunuda A/V home cinema receivera girip çözdürebilirsiniz. Zira birçok kişi zaten böyle kullanıyor.

Ha derseniz ki A/V receiver ev sinema sistemim yok. DD ve DTS i media player donanım olarak kendisi çözsün ve ben sesi düz anfiden çıkayım o yok.
    Ev sinema sistemi olan herkesde zaten A/V receiver var....

Diğer alternatif de sesi XBMC ye software olarak çözdürmek

TRONSMART VEGA S89

Beelink ses çıkış ayar menüsü

TRONSMART VEGA S89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 17 Eylül 2014; 18:28:03 >

• racerant kullanıcısına yanıt
    O zaman sitede öyle yazmışlardı ama bu bir buçuk ay önceydi. Sesleri çözmeden gönderiyorsa sorun yok.

Bir kullanıcı Minix X8-H'tan çok daha hızlı olduğunu yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

O zaman sitede öyle yazmışlardı ama bu bir buçuk ay önceydi. Sesleri çözmeden gönderiyorsa sorun yok.

Bir kullanıcı Minix X8-H'tan çok daha hızlı olduğunu yazmış.

Suan tek sorun hdmi da hic ses alinamamasi. Birde xmbc de ses cikmiyormus bazilarinda. Spdif de sorun yok simdilik.

Anlayacagin. Yazilim olarak daha cooook is var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 17 Eylül 2014; 19:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşlar bugün dts ses formatlı bir film deniyim dedim ama ses gelmedi.Cihazım S89-H.Mxplayer ve 4K player'da denedim"Desteklenmeyen ses formatı:dts"diye uyarı verdi.Aynı uyarıyı Televizyonumda verdi.Bu cihazın sonundaki"H" takısı Dts'yi donanımsal çözüp yollamak değil mi.Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum.Mx player'da Çözücü olarak Hardware işaretli.Ama Software yaptım sonuç değişmedi yine Televizyondan ses gelmedi.

Denediğiniz film TrueHD olabilirmi ? Zira bu ses formatı ile ilgili oynatma sorunu olabiliyor.
  • racerant kullanıcısına yanıt
    Yok üstat 4,3Gb'lık normal bir film,sizce sebep ne olabilir.
  • Muhtemelen kodec sıkıntısı gibi geliyor. Bs player vlc player gibi başka player ile deneyin. Hala aynı ise iyi bir video Converter ile tekrsr konvert edin.

• slm arkadaşlar bende almayi düşünüyorum bu yabanci siteler güvenlimi?nasil alabilirim burda 450 tlye satiyolar yabanci sitelerde 300 e geliyor yardimci olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem058

slm arkadaşlar bende almayi düşünüyorum bu yabanci siteler güvenlimi?nasil alabilirim burda 450 tlye satiyolar yabanci sitelerde 300 e geliyor yardimci olurmusunuz.

Geekbuying güvenidilirdir ki buradakilerin çoğu oradan almıştır.
  • quote:

Arkadaşlar bugün dts ses formatlı bir film deniyim dedim ama ses gelmedi.Cihazım S89-H.Mxplayer ve 4K player'da denedim"Desteklenmeyen ses formatı:dts"diye uyarı verdi.Aynı uyarıyı Televizyonumda verdi.Bu cihazın sonundaki"H" takısı Dts'yi donanımsal çözüp yollamak değil mi.Ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum.Mx player'da Çözücü olarak Hardware işaretli.Ama Software yaptım sonuç değişmedi yine Televizyondan ses gelmedi.

Mxplayer beleşse eğer DTS yi çözmez... Ya satın alacaksanız ya da klasik yolu izleyeceksiniz.

Yani paralı olan Mx Player DTS yi çözüyor.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Üstat cihazla bebaber gelen Mxplayer Pro en üst versiyon değil mi?Ayrıca Dts işini Bs player ile çözdüm.cihazla ilgili sorusu olan arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstat cihazla bebaber gelen Mxplayer Pro en üst versiyon değil mi?Ayrıca Dts işini Bs player ile çözdüm.cihazla ilgili sorusu olan arkadaşlarada elimden geldiğince yardımcı olurum.

Cihazların içindeki mxplayer free olandan.. 'Pro' kelimesi aldatmaca..Mxplayer cihaz internete bağlanınca
    sunucu üzerinden kendini kontrol ediyor 'yasal sürüm mü' diye?

Ben her seferinde beleş sitelerden indirdiğim kırılmış versiyonunu bu şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 17 Ekim 2014; 14:55:01 >
  • Hocam root lanmamış cihaza nasıl yüklüyorsunuz onu

• quote:

Hocam root lanmamış cihaza nasıl yüklüyorsunuz onu

Sorunuz banaysa eğer, benim cihaz root'lu.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Üstat Root'lamayı nasıl yaptınız örnek aldığınız biryer var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_98586727/f_/key_tronsmart//tm.htm#98586727

tronsmart vega s89-h cıhazımı satıyorum ilgilenenler pm lutfen...
  • quote:

Üstat Root'lamayı nasıl yaptınız örnek aldığınız biryer var mı?

Tronsmart A928 benim kullandığım cihaz ve bana root lu olarak geldi ki satın alırkende sayfasında
    yazıyordu; "root lu gönderilecektir" diye.
  • Anladım hocam benim cihazı kendim root lamam lazım.

• Arkadaslar bende aldim s89 h ama marketteki cogu uygulamayi gormuyor ve cihazinizla uyumsuz diyor mesela watsapp viber gibi ve ucretli uygulamalar yok markette bilgisi olan varmi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.