Şimdi Ara

TRONSMART VEGA S89 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
12.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

Hocam siz Tronsmart A928 almıştınız galiba. Nedir durum? kumandadaki ses çıkışı falan ne durumda?

Hocam uzun bir inceleme yazısı yazayım mı, yoksa ilerii günlere erteleyeyim mi diye düşünüyorum.
    Ya da değer mi diye düşünüyorum... Malum geceler kısa zaman kısıtlı, boş vaktim az.

Kumandaya gelince evet ses çıkışı çalışıyor... Ama öyle süper bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Hocam siz Tronsmart A928 almıştınız galiba. Nedir durum? kumandadaki ses çıkışı falan ne durumda?

Hocam uzun bir inceleme yazısı yazayım mı, yoksa ilerii günlere erteleyeyim mi diye düşünüyorum.
    Ya da değer mi diye düşünüyorum... Malum geceler kısa zaman kısıtlı, boş vaktim az.

Hocam detaylı incelemeye gerek yok. Şöyle bir paragraflık birşey yeterli olur. Benim asıl merak ettiğim ses çıkışı idi. Süper değil derken tam olarak nasıl. Kalitesi mi kötü. Ses cılız mı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 26 Mayıs 2014; 18:13:17 >

• quote:

quote:

Vaktiniz yoksa nasıl film vs seyredeceksiniz. Satılıksa fiyatını bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 26 Mayıs 2014; 16:54:17 >
  • film izlemekten vakit kalmiyordur hocam ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ses çalışıyor, ilk gün taktım bir duracel iki saat kadar denedim,ses sık sık kesiliyor ve fazla
    cızırtı yapıyordu..Kullanılmış pil herhalde ondan oluyor dedim. Sıfır pil bulamayınca birde sony pil vardı
    o da kullanılmıştı onu deneyeyim dedim ve hiç kesintisiz bir saat sorunsuz parazitsiz çalıştı...

Ses idare eder... Kötü değil.

Nokia,artes ve en son ipod kulaklıklarla denedim. En iyi sesi ipod kulaklık ile aldım.Ama kapsama alanı sorunu var
    odadan çıkarsanız,araya duvar filan girerse 4 mt den sonra bağlantı kopuyor.
    Ben birazda 7 seneden beri kullandığım Philips kablosuz kulaklık var ve fiyatı 300 tl, ister istemez onun gibi güçlü
    sinyale sahip olsun diye bekliyordum ama bir philips olması mümkün değil.
    Konuşma olayına gelince skype ile Bursa da bir arkadaş ile sesli görüşme yaptım, Pil zaten zayıftı 30 saniye sonra da
    gitti..
    Boş vakit bulursam daha kapsamlı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Hocam ses çalışıyor, ilk gün taktım bir duracel iki saat kadar denedim,ses sık sık kesiliyor ve fazla
    cızırtı yapıyordu..Kullanılmış pil herhalde ondan oluyor dedim. Sıfır pil bulamayınca birde sony pil vardı
    o da kullanılmıştı onu deneyeyim dedim ve hiç kesintisiz bir saat sorunsuz parazitsiz çalıştı...

Ses idare eder... Kötü değil.

Nokia,artes ve en son ipod kulaklıklarla denedim. En iyi sesi ipod kulaklık ile aldım.Ama kapsama alanı sorunu var
    odadan çıkarsanız,araya duvar filan girerse 4 mt den sonra bağlantı kopuyor.
    Ben birazda 7 seneden beri kullandığım Philips kablosuz kulaklık var ve fiyatı 300 tl, ister istemez onun gibi güçlü
    sinyale sahip olsun diye bekliyordum ama bir philips olması mümkün değil.
    Konuşma olayına gelince skype ile Bursa da bir arkadaş ile sesli görüşme yaptım, Pil zaten zayıftı 30 saniye sonra da
    gitti..
    Boş vakit bulursam daha kapsamlı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

Biz media player için demiştik.

• Arkadaşlar cihaz geldi...Cihazı kargo olarak değil posta olarak göndermişler.Ptt çalışanı böyle söyledi.Bu nedenle gümrükte oyalanmış.Yaklaşık 1 ay sürdü gelmesi...Kendi çapımda düşüncelerimi paylaşayım....

İnternet çekimi fena sayılmaz...Modemle Arada 4-5 metre varken full çekiyor...Arada duvar ile diğer odada hemen hemen yarı yarıya kayıp var...Ama sıkıntı yaşamadım...Bunu daha sonra tekrar denemem gerek çünkü bir kere denedim...Uydunet 20mbit internetim var...Bazen uydunet de anlık sorun olabiliyor...

Xbmc süper diyebilirim...Xbmctr ve xorion(seyirtürk) uygulamalarını yükledim...Her türlü videoyu sorunsuz açıyor...Bazen filmi durdurup kapatıyorum hemen başka film açıyorum yada filmleri ileri geri sarıp başlatıyorum cihaz bu ani hareketlenmelerde bile sapıtmıyor...Zaten xbmc yi bilen bilir ayrı bir dünya...Aynı tivibu gibi ama vizyon filmlerine varıncaya kadar 240p den 1080p ye filmler diziler belgeseller mevcut....

Kumanda hem iyi hemde kötü...Şöyle anlatayım xbmc kullanmak için süper kumanda çünkü menülerde atlama yaparak kullanıyorsunuz...Aynı tivibu gibi...Eğer mouse şeklinde kullanmak isterseniz sizi çok yorar...Google playde soldan sağa oku sürüklemek istediğinizde kumandadaki tuşları 30-40 sefer arka arkaya basmanız gerekir...Çünkü ancak gidiyor...Yada yazı yazmak isteğinizde mouse lu kullanmak isterseniz küçük bir yazı için dakikalarınızı harcamanız gerekebilir...Onun için güzel bir kumanda şart...Ama isteyen bilgisayarındaki mouse lada işini görebilir...Yada mevcut kumandada iş görüyor...

Digitürkplay canlı yayın performansı iyi...Canlı sporda da güzel görüntü var....Yalnız yabancı film ve dizilerde 1004 hatası veriyor...Yerli dizilerde sorun yok...Çözümünü bulamadım...

Android 4.4.2 Kitkat süper...Menüleri kullanmak sayfa düzeni güzel olmuş...Herhangi bir sorunla karşılaşmadım...

Genel olarak cihazdan memnunum...Tavsiye ederim...Bazı bildiğim şeyleri denedikçe paylaşırım...

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html

• quote:

Orijinalden alıntı: garcy

Arkadaşlar cihaz geldi...Cihazı kargo olarak değil posta olarak göndermişler.Ptt çalışanı böyle söyledi.Bu nedenle gümrükte oyalanmış.Yaklaşık 1 ay sürdü gelmesi...Kendi çapımda düşüncelerimi paylaşayım....

İnternet çekimi fena sayılmaz...Modemle Arada 4-5 metre varken full çekiyor...Arada duvar ile diğer odada hemen hemen yarı yarıya kayıp var...Ama sıkıntı yaşamadım...Bunu daha sonra tekrar denemem gerek çünkü bir kere denedim...Uydunet 20mbit internetim var...Bazen uydunet de anlık sorun olabiliyor...

Xbmc süper diyebilirim...Xbmctr ve xorion(seyirtürk) uygulamalarını yükledim...Her türlü videoyu sorunsuz açıyor...Bazen filmi durdurup kapatıyorum hemen başka film açıyorum yada filmleri ileri geri sarıp başlatıyorum cihaz bu ani hareketlenmelerde bile sapıtmıyor...Zaten xbmc yi bilen bilir ayrı bir dünya...Aynı tivibu gibi ama vizyon filmlerine varıncaya kadar 240p den 1080p ye filmler diziler belgeseller mevcut....

Kumanda hem iyi hemde kötü...Şöyle anlatayım xbmc kullanmak için süper kumanda çünkü menülerde atlama yaparak kullanıyorsunuz...Aynı tivibu gibi...Eğer mouse şeklinde kullanmak isterseniz sizi çok yorar...Google playde soldan sağa oku sürüklemek istediğinizde kumandadaki tuşları 30-40 sefer arka arkaya basmanız gerekir...Çünkü ancak gidiyor...Yada yazı yazmak isteğinizde mouse lu kullanmak isterseniz küçük bir yazı için dakikalarınızı harcamanız gerekebilir...Onun için güzel bir kumanda şart...Ama isteyen bilgisayarındaki mouse lada işini görebilir...Yada mevcut kumandada iş görüyor...

Digitürkplay canlı yayın performansı iyi...Canlı sporda da güzel görüntü var....Yalnız yabancı film ve dizilerde 1004 hatası veriyor...Yerli dizilerde sorun yok...Çözümünü bulamadım...

Android 4.4.2 Kitkat süper...Menüleri kullanmak sayfa düzeni güzel olmuş...Herhangi bir sorunla karşılaşmadım...

Genel olarak cihazdan memnunum...Tavsiye ederim...Bazı bildiğim şeyleri denedikçe paylaşırım...

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html

inceleme için teşekkürler üstad iso filmleri oynatıyormu ? 1080 p bluray filmlerde takılma falan oluyormu ? alt yazılarda bi sıkıntısı varmıdır ?

• garcy gozun aydin sorunsuz bi sekilde cihazina kavusmussun iyi gunlerde kullan..Benim cihazda suan gemide konteynırda sorun olmazsa ay sonu gibi elimde olur..Bu cihaz gelince satmayi dusunuyorum..minix 8 alicam ozellik bakimindan aynilar sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık gemiylemi geliyor.. ucakla gelıyordu bu kargolar...
  • ender valla 1ay gibi uzun bi surede geldigi icin ben gemiyle geliyordur diye dusundum.gumruge takilmadan gelsinlerde nasil oldugu cokta onemli degil free shipping :) birde bu gumruk olayinda senelik 5 kez getirtme durumu soz konusu sanirim..ben ayni adrese farkli isimle 10dan fazla siparis verdim..Bakalim ne olacak mrkla bekliyorum.

• anladım.. aslında uzun sürede gelmesi.. siz aldıgınızda bu urunler hemen kargolanmıyor.. bir miktar müşteride duruyor.. daha sonra müşteri kargo şirketine veriyor ama kargo şirketinde de topluca yukleme yaptıkları için mesela haftada bir kere oldugunu düşünürsek o gun gelesiye kadar bekletiliyor.. yanı toplamda nerdeyse 10 gun felan gecıyor ondan sonra 1 haftaya yakın surede istanbula geliyor.. orda dagıtıma gıdesıye kadar zaman geciyor yanı bu sure toplamda 3-4 hafta sure tutuyor... eğer şanlıysak satıcı hemen kargoya verıyor... ve o gunde kargocunun toplamı gonderme gunuyse cok kısa surede gelebılıyor
  • 2 tane bluray filmi oynattım...Sorun yoktu...Ama bu formatlar hakkında kesin net konuşmak istemiyorum...Daha ayrıntılı inceleme gerektirebilir...Altyazılar şimdiye kadar sorunsuz...

@xpmagduru

Evet aslında aynı özellikteler...Bende satarım diyordum ama şimdilik askıya aldım...Zaten minix in fiyatıda yüksek 75 euroyu fazlasıyla geçiyor... O riske girermiyim bilmiyorum...
    120 dolarlık tronsmart gümrükde 1-2 hafta dolanınca tırsmadım değil

@beytug16
  • Rk3288 chipli yeni model Beelink R89 lar onumuzdekı hafta cıkacak gibi ve iki opsiyonlu olacak sanırım

Two configuration:
    1.2G DDR +8G Flash +Ap6210
    2.2G DDR +16G Flash +Ap6335

Daha detaylı bilgiler için ;

http://www.freaktab.com/showthread.php?13272-Beelink-R89-RK3288-Cortex-A17-Mali-T7-4Kx2K-RGMII-HDMI2-0-supported-by-ODM-amp-developers&p=189213#post189213

• Gelişme yokmu bu cihazlarla ilgili

• tronsmart kullanan arkadaşlara sorum olacak acaba cihaz bluray iso vs bd25 oynatımlarında filmdeki alttan ve üstten siyah şerit olayını ortadan kaldırabiliyormu_? görüntü formatı değiştirmeye izin veriyormu hiç deneyen oldumu arkadaşlar.? filmleri tam ekran izlemeyi daha çok seviyorum bu konu benim için önemli o yüzden soruyorum..
  • Tronsmart A928'e göre konuşursak dediklerini yapıyor, yani altta ve üstte siyah bantlar bulunan filmi ekrana tam olarak oturtuyor
  • Nodar sen tronsmart vega s89 elite modelinide kullaniyormuydun..Bu modelde bahsettigim ozellik yokmu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytug16 -- 20 Haziran 2014; 16:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytug16

Nodar sen tronsmart vega s89 elite modelinide kullaniyormuydun..Bu modelde bahsettigim ozellik yokmu.?

Benim kullandığım Tronsmart A928 modeli.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-A928-5G-WIFI-Quad-Core-TV-BOX-Android-4-2-w--OTA-Bluetooth-4-0-RJ45-SPDIF-HDMI-with-Free-2-4G-Fly-Mouse-W--Mic-Audio-Out-Black-323617.html

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.