Şimdi Ara

TSi motor almayın dikkat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
5
Favori
109.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur
    Bunu 0 araç alıp 15000 km motoru patlayan bir tüketici olarak söylüyorum.

İyi hoş motorun patladı eyvallahta garantin yok mu canımsın senin?
    Motorun patladıysa gidersin,yenisini takarlar.
    Benim kuzenim dünyanın yolunu yapıyor tsi tiguanla bir sürü tsi kullanan arkadaşım var niye onların motoru patlamıyor?
    Sen şöyle bir söz duydun mu bak böyle özlü bişey:
    Bir araçtaki hata bütün model gamına yansıtılamaz.
    DSG desen tamam alet başından sorunlu katılırım.
    Tsi almayın demek tamamen zırvalamak olur,izninle şikayet butonuyla muhatap oluciim.

Öncelikle konuşmana dikkat et, insanlarla seviyeni nasıl ayarlayacağını öğren.Elbette garantisi var, önemli olan garantimi senin kaybın ne olacak motoru tamire bile 3 ay zaman veriyorlar, 2 eldeki kaybında cabası sonuçta başına gelmediği için bilemezsin umarım o toyotanda 2010 sonrası toyotalarda olduğu gibi yağ yakma sorunu başlarda sen de anlarsın nasıl bir şey olduğunu.Hoş bilimiyor olabilirsin toyata sırf yağ yakma sorununu gizlemek için yeni dizel corolla modellerinde yağ seviyesi uyarısını kaldırdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

2 tane aracımız TSI motorlu. 30.000 km.deler. Sıkıntı yok. TSI ler biraz sakin kullanım istiyor. Motora abaniyorsaniz TSI dan verim beklemeyin.

Kardeşim sakin kullanıyoruz zaten red line felan görmedim sizdeki motorun kodunu ve modelini söylermisin lütfen be zaten bütün tesilarda sorun var demiyorum.

Kodunu, modunu bilmem.
    Size de Gecmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün tsi motorları değişmiş kişiler sizin etrafınızda toplanmış herhalde?
  • her yeni teknolojinin handikaplari vardir olacaktir .
    TSI motorlu aracim vardi , yağ eksiltiyordu vs . biraz paraya ihtiyacim olmasindan birazda bu sorunlarinin gözümde büyümesinden dolayi sattim
    ama yine alirmiyim evet Evet yeni bir TSI motorlu araç alabilirim . Ablamada aldim aldırdım bir tane 18 bin km de sorunsuz biniyor . ne kadar sorunsuz biner orasini bilemem .

şikayetim var gir 4D-D sinden e HDI ina hemen hemen her marka model araç için cevrendeki 4 kişi den fazla sini bulabilirsiniz

yani şahin motoru 200000 km gitmiş ve dagilmamişsa seviye olarak horul horul benzin icen şahin motorunda mi kalsin dünya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

bütün tsi motorları değişmiş kişiler sizin etrafınızda toplanmış herhalde?

istersen gider o raporları toplar burada yayınlarım fakat o zaman sen ne yapacaksın dostum?
  • quote:

bak mesela senin çarpıtma huyun da güzel.
    Ben sana hakkını arama dedim mi?
    demedim.
    Hakkını ararsın tabi.
    Gerekirse altına 3 aylık kullanacağın araç verirler(ki veriyorlar dsg arızalarında mesela).
    Ama sonuç olarak tekrar söylüyorum,bu senin buraya elinde megafonla gelip TSİ MOTOR ALMAYIN dikkat! yazmanı GE REK TİR MEZ.
    oldu mu canım kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Aralık 2012; 11:03:58 >
  • Her markada olabilir böyle arızalar. Erzurum'da vatandaşın biri 1.5 dCİ motorlu Renault Megane arabasını motor arızası yüzünden benzin döküp yakmıştı. Bir daha renault'un kapısının önünden geçmeyecem demişti. Sonra da haber doğru ise aynı vatandaş gidip Nissan Qashqai almıştı. 1.5 dCi motorlu.

İnsanlar bilnçsiz. Motora değil, markaya bakıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

bütün tsi motorları değişmiş kişiler sizin etrafınızda toplanmış herhalde?

istersen gider o raporları toplar burada yayınlarım fakat o zaman sen ne yapacaksın dostum?

ben size inanmıyor değilim. sadece 5 motoru patlamış tsi sahibinin bu kadar birbirine yakın olması, milyonlarca satılmış bir motoru düşündüğünüzde istatistiksel olarak çok yüksek bir olasılık olmasa gerek diyorum..çünkü benim etrafımda da onlarca tisi (çeşitli tiplerde) kullanıcısı var ve sorunsuzlar.
  • quote:

quote:

bak mesela senin çarpıtma huyun da güzel.
    Ben sana hakkını arama dedim mi?
    demedim.
    Hakkını ararsın tabi.
    Gerekirse altına 3 aylık kullanacağın araç verirler(ki veriyorlar dsg arızalarında mesela).
    Ama sonuç olarak tekrar söylüyorum,bu senin buraya elinde megafonla gelip TSİ MOTOR ALMAYIN dikkat! yazmanı GE REK TİR MEZ.
    oldu mu canım kardeşim?

Sen gelmişsin garantiden değiştir sus otur kimseye söyleme millet uyanmasın diyosun neyse neyse boşver. Ben anladım olayı sen kesin Doğuş otonun ceosusun buraya gelip sahte hesap açmışsın.Anlaşılmasın diyede toyota amblemi koymuşsun oraya

• Doğru bir durumu yanlış ifade etmişsiniz. Tsi motorlar, yapı itibariyle atmosferikler kadar sağlam değil.
    Fakat sizler bu durumu, aracınızın modelini ve yılını, yaşadığınız sorunun ayrıntılarını, bu duruma VW'ın nasıl yaklaştığını ve neler yaşadığınızı ayrıntılı olarak anlatan bir konu açsaydınız hem VW fanatiklerini konudan uzak tutardınız, hem de konu daha temelli ve bilgilendirici olurdu.
    Geçmiş olsun..

• quote:

bak şu son mesajdan sonra liseli izlenimi almaya başladım.
    Niye dicen.
    Ben sana sus otur dedim mi?
    konu açma dedim mi?

Demedim.
    Çarpıttın yine.
    Şimdi şu saatten sonra belgeyle gelmediğin müddetçe sana bir harf dahi yazmam.
    Burada fanboylarla çelik çomak oynarsınız.
    Selametle.
    quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Doğru bir durumu yanlış ifade etmişsiniz. Tsi motorlar, yapı itibariyle atmosferikler kadar sağlam değil.
    Fakat sizler bu durumu, aracınızın modelini ve yılını, yaşadığınız sorunun ayrıntılarını, bu duruma VW'ın nasıl yaklaştığını ve neler yaşadığınızı ayrıntılı olarak anlatan bir konu açsaydınız hem VW fanatiklerini konudan uzak tutardınız, hem de konu daha temelli ve bilgilendirici olurdu.
    Geçmiş olsun..

Aynen katılıyorum.
    DSG konusunda vw ni en çok eleştirenlerden biriyim.Fanboylar mesaj kutumu tehditle dolduruyorlardı bir dönem
    Açarsın konusunu tartışırsın insanlarla.
    Ama sen kalk buraya elinde megafonla gel bando liselisi gibi,bağır çağır,ondan sonra neymiş efendim sus otur diyormuşuz.
    Beyin bedava ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Aralık 2012; 11:11:46 >

• quote:

quote:

bak şu son mesajdan sonra liseli izlenimi almaya başladım.
    Niye dicen.
    Ben sana sus otur dedim mi?
    konu açma dedim mi?

Demedim.
    Çarpıttın yine.
    Şimdi şu saatten sonra belgeyle gelmediğin müddetçe sana bir harf dahi yazmam.
    Burada fanboylarla çelik çomak oynarsınız.
    Selametle.
    quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Doğru bir durumu yanlış ifade etmişsiniz. Tsi motorlar, yapı itibariyle atmosferikler kadar sağlam değil.
    Geçmiş olsun..

Aynen katılıyorum.
    DSG konusunda vw ni en çok eleştirenlerden biriyim.Fanboylar mesaj kutumu tehditle dolduruyorlardı bir dönem
    Açarsın konusunu tartışırsın insanlarla.
    Ama sen kalk buraya elinde megafonla gel bando liselisi gibi,bağır çağır,ondan sonra neymiş efendim sus otur diyormuşuz.
    Beyin bedava ya.

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm Bu sana yeterlimi dostum İNANDIN MI?

• Öncelikle benim aracım sorunlu seri BMY motora sahip. TSI 140PS. İki defa motor ışığı yandı. Birincisinde Doğuş'un 30.000 olan buji değişimini 60.000'e çekmesi dolayısıyla buji ve ateşleme bobini yaktı (45.000) İkincisinde ise araçta bir sorun görünmemesine rağmen yandı. Servise götürdüm iki gün boyunca arızayı bulmak için uğraştılar. Bu serinin TSI içindeki sorunlu seri olduğunu ve motorun değişme ihtimali olduğunu söylediler iyi niyet kapsamında (Araç 2008 Jetta, olaylar 2012'de geçiyor ee fena değil) gerçi bir işçilik ücreti filan dediğinde ben de motor kusurluysa ben niye işçilik vereyim dediğimde siz de haklısınız cevabını aldım :) Neyse süreç sonunda motor yazışmaları devam ederken aracın 4. silindirindeki enjektöre giden kablonun yandığı tespit edildi, bugün 16.000 Km olmuş bu olayların üzerinden bi sıkıntı çıkmadı. Bir ara madem bunlar sorunlu neden komple değiştirmiyorlar bize zulmediyorlar diye sordum hepsinde sorun olmadığını belirtti servisteki arkadaş. 200.000 aşmış BMY var geliyor servise ama 20.000'de de BMY değiştirdiğimi biliyorum dedi. Bende durumlar bu şimdilik iyi kötü geçiniyoruz sorunlu TSI BMY serimle :)

Not: Yukarıda TSI motor alanlara aptal diye seslenen arkadaşa da teşekkür ederim. Parayı beraber kazanıyoruz ya beyni de ortak kullanmamız gerekiyor sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Her secim zamani herkes akp yuklenir ama sonuc degismez yine akp kazanir inadina akp der millet

Bende inadina vw diyorum

Sorun olur olmaz yada olmayacak demek yanlis olur

Ama bunu butun tsi motorlu araclara baglayip tsi motorlu arac almayin demek ne kadar dogru o tartisilir

Cihan seni volvonu satıp tsi 160 lık tiguan almaya davet ediyorum.

abisinin arabası dicektin galiba

• Ne demiş konuyu açan kişi
    PARA İLE REZİL OLDUK. BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN, amacını burada belli etmiş.
    Gerisini canı yanan, hayal kırıklığına uğramış birinin tepkisi olarak görmelisiniz, göremiyorsanız başınıza gelene kadar bekleyiniz... bu iş markaya bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Her secim zamani herkes akp yuklenir ama sonuc degismez yine akp kazanir inadina akp der millet

Bende inadina vw diyorum

Sorun olur olmaz yada olmayacak demek yanlis olur

Ama bunu butun tsi motorlu araclara baglayip tsi motorlu arac almayin demek ne kadar dogru o tartisilir

neden o zaman 70 milyarlık jettayı pert edince yeniden jetta değilde volvo aldınız sayın cihanair ?
  • Başlık biraz sert olmuş belki,
    Fakat bazı marka fanatikleri kardeşim sen ne yapıyorsun TSİ arızaları böyle ulu orta söylenirmi moduna girmiş.Bizler Vw haricinde hangi marka olursa olsun yerden yere vuralım ama iş Vw olunca laf söyleyemezsin komik bir durum.
  • tsi motorlar yapisi geregi normal motorlara oranla daha fazla yag tuketiyor yani motorun asinmasi atmosferiklere gore daha fazla. bence eski sistemler kadar sorunsuz olmayacaktir. benzinli arac aliyorsun dizel gibi kullaniyorsun devir ceviremiyorsun bu nasi is anlamadim ki

dsg patladi sira tsi da.vw cok hizli teknoloji gelistirmeye calisiyor bu yuzden cok hata yapiyor. bir arac aliyorsunuz direksiyon gogus zaten fix tip desen ayni ana babanin ogullari ek olarak tsi dsg var aylarca sira beklemek servis rezilligi var. her km de sanzima dagilacak mi motor da yag kaldimi patlayacak mi diye dusun dur birde kalk sen 60 milyar para ver.

alicaksin bir lancer + evo kit omrun boyunca kafan rahat bin.

• quote:

demek ki senin anlayış sigortaların kapalı.
    açınca haber et görüşelim.
    selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlasbey

Başlık biraz sert olmuş belki,
    Fakat bazı marka fanatikleri kardeşim sen ne yapıyorsun TSİ arızaları böyle ulu orta söylenirmi moduna girmiş.Bizler Vw haricinde hangi marka olursa olsun yerden yere vuralım ama iş Vw olunca laf söyleyemezsin komik bir durum.

Malesef öyle forum volkswagen fanını geçtim FEDAİSİ ile dolu. Volkswagen napmış size arkadaşlar Hasan Sabbah bile fedailerini kendisine böyle bağlayamadı. Doğuş oto size maaş mı bağladı yoksa VOLKSWAGEN ARAÇLARINIZA VERDİĞİNİZ PİYASA ÜZERİ YÜKSEK MEBLAĞLAR MI SİZİ BU MARKAYI SAVUNMAYA İTİYOR? EVET O KADAR PARA VERDİK KESİN KALİTELİDİR SORUNSUZDUR DİYEMİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ? LÜTFEN YANLIŞINIZDAN DÖNÜN !!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.