< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Adamın özgeçmişi hep yandaş kurumlarda geçmiş turkuaz gurubu ve el konulduktan sonra digitürkün satış süreci ve son olarak TT. Bu görev değişiminde de normal olmayan şeyler var gibi bakalım altından ne çıkacak. Ayrıca Paul bey bence başarılı bir yönetici idi tt yi büyüttü ve bir kaç sene içinde bir yerlere getirdi ve şimdi aniden görevi bırakıp gitmesi pek masum değil gibi, neyse zaten yakında çıkar ortaya herşey.
|
Ne basirisi var ki yandas olmak disinda ?
|
Ümit Önal çok kapasiteli,çok çalışkan başarılı biri. Çok çok sevindim. Bekliyordum bir yerlerde çok etkili görevlere geleceğini. Başka firmalar kapar mutlaka diye düşünüyordum ama Turk Telekom kaptırmadı önünü açtı.Yoksa tutamazlardı. Paul Dorsay iyi biri ama agresif çalışmaya uygun değil. Yurt dışı imajda Paul Dorsay önemli ve etkiliydi bir isim kabul etmek gerekirse.
Biz şimdi twitterden kime yazacağız iyi teklifler almak için. ![]() Mr.Paul dedeye yazıyorduk hemen cevap yazıyordu,teklif geliyordu. (cevaplar otomatik cevaptı bu arada) ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Temmuz 2019; 7:56:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 25 Ağustos 2019; 3:45:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|