Şimdi Ara

TT CEO su istifa etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Paul Doany görevinden ayrılması üzerine yerine Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ümit Önal atandı.
    Türk Telekomdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekomda yeni Üst Yönetici Ümit Önal oldu. Ümit Önal, 2016 yılından bu yana Türk Telekom'da Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstleniyordu.

Türk Telekom
    © AA /
    Türk Telekom ilk çeyrek rakamlarını açıkladı
    Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, "Türkiye'nin teknolojik dönüşümüne katkı sağlamak vizyonuyla çıkılan yola, Türk Telekomda yöneticilik yaptığı satış, pazarlama ve müşteri operasyonlarında büyük başarılar elde eden Ümit Önal ile devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin bilgi toplumuna geçiş sürecini yenilikçi ürün ile hizmetlerle ve teknoloji odaklı yatırımlarla desteklediklerini belirten Sayan, şunları kaydetti: "Bugün sayıları 34 bine yaklaşan Türk Telekom ailesinin her bir ferdi, yurdun her köşesine teknoloji ve kesintisiz iletişim taşımak amacıyla, büyük bir heyecanla değer üretiyor. Ümit Önal, aramıza katıldığı ilk günden bu yana bu büyük heyecanın ve Türkiye’nin teknolojik dönüşümüne öncülük etme vizyonumuzun bir parçası oldu. Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetlerinde üstlendiği görevlerde son derece başarılı oldu.

Türk Telekom
    © FOTOĞRAF : TWİTTER
    Türk Telekom hakkında soruşturma kararı
    2018 yılı içinde 4,3 milyon net yeni abone kazanımıyla 2008'deki halka arzından bu yana en iyi abone artış rakamını yakaladık ve toplam abone sayımızı 46 milyona yükselttik. 2019 Haziran ayı sonu itibariyle toplam abone sayımız 47 milyona, mobil abone sayımız ise pazar payı hedeflerimize uygun bir şekilde 22,4 milyona ulaştı. Yeni CEO'muz Ümit Önal'ın yönetiminde, Türk Telekomu daha büyük hedeflere ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum."

Sayan, CEO koltuğunda 3 yıldır Türk Telekom'a katkı sunan Dr. Paul Doany'e de teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında başarı diledi.

ÜMİT ÖNAL KİMDİR?

1973 yılında doğan Ümit Önal, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu.

Çalışma hayatına medya ve iletişim sektöründe başlayan Ümit Önal, 2007 yılında Turkuvaz Medya Grubuna katılarak 2015 yılına kadar sırasıyla ATV Genel Müdürlüğü, Reklam Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Türk Telekom
    © AA /
    Türk Telekom 1.4 milyar lira zarar açıkladı
    Digitürk Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerini 2015"e kadar üstlenen Ümit Önal, Digitürk'ün BeIN gruba satış sürecini yönetti.

Türk Telekom ailesine 2016 sonunda katılan Ümit Önal, 2016-2018 yılları arasında Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi, bunun yanı sıra 2018 Aralık ayından itibaren şirketin Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini de sürdürdü.

Halka arzdan bu yana en başarılı büyüme performansına liderlik eden Ümit Önal, 2018’de son 10 yılın rekor abone büyümesine ve en yüksek gelir artışına imza attı.

31 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla, Türk Telekomda CEO'luk koltuğuna 31 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla oturan Ümit Önal, Türkiye'nin dijital ve teknolojik dönüşümüne öncülük etme vizyonuyla çalışmalarına başladı.

Kaynak.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201907311039806467-turk-telekoma-yeni-ceo/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamın özgeçmişi hep yandaş kurumlarda geçmiş turkuaz gurubu ve el konulduktan sonra digitürkün satış süreci ve son olarak TT. Bu görev değişiminde de normal olmayan şeyler var gibi bakalım altından ne çıkacak. Ayrıca Paul bey bence başarılı bir yönetici idi tt yi büyüttü ve bir kaç sene içinde bir yerlere getirdi ve şimdi aniden görevi bırakıp gitmesi pek masum değil gibi, neyse zaten yakında çıkar ortaya herşey.
    Ümit Önal çok kapasiteli,çok çalışkan başarılı biri. Çok çok sevindim. Bekliyordum bir yerlerde çok etkili görevlere geleceğini. Başka firmalar kapar mutlaka diye düşünüyordum ama Turk Telekom kaptırmadı önünü açtı.Yoksa tutamazlardı. Paul Dorsay iyi biri ama agresif çalışmaya uygun değil. Yurt dışı imajda Paul Dorsay önemli ve etkiliydi bir isim kabul etmek gerekirse.

Biz şimdi twitterden kime yazacağız iyi teklifler almak için.
    Mr.Paul dedeye yazıyorduk hemen cevap yazıyordu,teklif geliyordu. (cevaplar otomatik cevaptı bu arada)
  • Gitti gül gibi adam. Vah o Telekom'un hâline.

İnşallah Kaan gibi giderayak fişleri çekmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Temmuz 2019; 7:56:50 >
  • Ümit Önal çok kapasiteli,çok çalışkan başarılı biri. Çok çok sevindim. Bekliyordum bir yerlerde çok etkili görevlere geleceğini. Başka firmalar kapar mutlaka diye düşünüyordum ama Turk Telekom kaptırmadı önünü açtı.Yoksa tutamazlardı. Paul Dorsay iyi biri ama agresif çalışmaya uygun değil. Yurt dışı imajda Paul Dorsay önemli ve etkiliydi bir isim kabul etmek gerekirse.

Biz şimdi twitterden kime yazacağız iyi teklifler almak için.
    Mr.Paul dedeye yazıyorduk hemen cevap yazıyordu,teklif geliyordu. (cevaplar otomatik cevaptı bu arada)

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    atv eskı genel mudur gelmis
  • Adamın özgeçmişi hep yandaş kurumlarda geçmiş turkuaz gurubu ve el konulduktan sonra digitürkün satış süreci ve son olarak TT. Bu görev değişiminde de normal olmayan şeyler var gibi bakalım altından ne çıkacak. Ayrıca Paul bey bence başarılı bir yönetici idi tt yi büyüttü ve bir kaç sene içinde bir yerlere getirdi ve şimdi aniden görevi bırakıp gitmesi pek masum değil gibi, neyse zaten yakında çıkar ortaya herşey.

• Anladı TT'nin adam olmayacağını tabi, her köşesi kurum bağlamış şirket...
  • paul doany'e twit atma devri bitti demek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom geri gider bence

• Muhtemelen bir gerileme olacak gibi gözüküyor ayrıca önümüzde 5g ihale süreci falan olacak bir iki sene içinde bakalım o zaman tt mobil nasıl bir politika izleyecek geçmiş dönemde olduğu gibi agrasifmi davranacak yoksa tamamen maddi hareket edip geride mi kalacak.

• Ne basirisi var ki yandas olmak disinda ?

• Arkadaşlar,rica ediyorum şu bölümde siyaset yapmayın. Bunu kendi kafamdan istemiyorum,forum kurallarına göre bu bölümde siyaset tartışılmaz yazılmaz. Onun için kısmem de olsa bir bölüm var,gidin orada rahatlayın. Siyaset dipsiz kuyudur. Futbol taraftarlığı ve siyaset afyondur arkadaşlar. Bakın ben çocuklarım doğuncaya kadar GALATASARAY kombinesi olan,lisanslı ürünlere yılda 700-800 tl harcayan biri olarak futbol afyondur,taraftarlık zevkine eğlence olsun diye taraftar olunmalıdır körü körüne olunmamalı derim.
    Üniversite siyasi parti gençlik başkanlığı da yaptım. AKP sanmayın,Necmettin Erbakan'ın hareketi içindeydim. Ortaokuldan itibaren Milli Gençlik Vakfında sonra kapanınca Anadolu Gençlik üniversite başkanlıkları,sonra
    parti gençlik başkanı vesaire. Sonra işlerin farklı yürüdüğüne karar verdim. Çok çok ısrar edilmiştir yer almamışımdır. İşim gereği özellikle seçimler zamanı siyasilerle çalışıyorum. Ben parti tutmam ama hangi liderin güvenilir olduğunu düşünürüm karar veririm seçim zamanı. Onun dışında hiç bir partiyi savunmam ama metrobuste,meydanda bir yerde birileri abartılı şekilde bir parti savunuculuğu yaparsa birilerini kötülerse kızarım. Tepkimi de orada korum.Siyaset afyondur,dipsiz kuyudur. Çok takılı kalmayın. Emin olun hepsinin kontrolü aynı yerden. Kullanılmayın. Yerine göre konuşun beyin fırtınası yapın ve seçimler öncesinde karar verirken tabiki bir hafıza olsun.
    Şimdi burada biri yandaş diyor,sonuçta sen de kendi yanında olmadığı için sevmiyorsun. Sonuçta senin de tarafın bir yanın var. Herkes senin yanında olmak zorunda değil. Ben burada bütün tarafların aleyhine sayfalarca kanıt sunabilirim. Bunu da çok iyi yaparım,ikna etmek,halkla ilişkiler benim işim.
    ATV yandaş ise,Sabah yandaş ise Birgün gazetesi de yandaştır. Sözcü de yandaştır,bir yanı bir tarafı vardır ve karşısında da en az %60 vardır. Yapmayın etmeyin,herkesin doğrusu kendisine,bu muhabbet bitmez. Bu bölümde imalı da olsa siyaset yapmayın. Sayfalarca yazı yazarım istesem. Geçen bir yerde de yazdım,ne ATV izlerim ve AHABER. Sadece bazen Habertürk takılırım. Evimde çok siyaset konuştuğu için,başka bir misafirime siyaset yüzünden tartışırken küfür ettiği için evimden kayınpederimi kovmuş bir daha da evime uğrama demiş birisiyim. Çünkü diğer misafirim uslubunca konuşurken kayınpederim uyarı ve ricalarıma rağmen önce misafirimin savunduğu kişiye küfür ve hakaretler,sonra misafirime hakaretler etmiştir ve haddini aşmıştır. Daha önce de benzeri vukuatları olduğu için çok rica etmeme rağmen yine aynısını yapınca kayınpederim de olsa kabul etmedim bu uslubu ve rest çekip bitirdim. Yani sevmiyorum şu siyaseti,mobil bölümde yapmayın yasak zaten. Hiç demagoji yapmasın kimse,doğru diye savunduğun senin doğrun,sana göre doğru. Tarafsızım deme,tarafsın. Sen gibi düşünmeyen ya %48'dir yada %52 ve bu önemli bir orandır. Yani tartışılırsa kargaşa olur. Burada sen gibi düşünmeyen itiraz eden birileri mutlaka vardır. Cevap verilirse olay yöneticilik oluyor,yöneticiyi meşgul ediyorsunuz,birileri ceza alıyor. Bemn ise şu forumda uzun cevap yazabileceğim çok yazı olmasına rağmen cevap yazmıyorum siyaset olmasın diye. Burada çok sık rastlıyorum güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesindem çok rahatsız olanlara. İstiyorlarki uçağımız,silahımız cephanemiz operasyon gücümüz olmasın malum devlet kurulsun. Tabiki açık açık destekleyemiyorlar ve nerden vuracaklarına karar verip oradan sürekli vurma taktiğindeler. Siz böyle olmayabilirsiniz ama farkında olmadan güç kazandırabilirsiniz. Kimi neyi savunursanız savunun,onun aleyhinde sayfalarca kanıt sunabilirim. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Burada sürekli imalı şekilde siyaset yapanlar hep aynı kişiler,hepsini biliyorum. Onlar bu yazımı okuyacaklar büyük ihtimalle. Onlardan rica ediyorum,izin verilen bölümde devam edin,burada ısrar etmeyin. Birini savunduğum için değil,ama nasıl metrobüste yada vapurda insanları rahatsız ederek propaganda yapana itiraz ediyorsam burada da itiraz ederim. Zaten bölümde yasak ve şikayet formunu doldurup kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 25 Ağustos 2019; 3:45:25 >

• Ah paul ah seni cok arayacagiz telekom ilce mudurlugunun 5 yilda vdsl gelmez dedigi mahallemize senin sayende adsl den kurtulup vdsl oldu fiberlendi dolaplar bir twit ile 6 ayda hemde sayende ilgillendiler yolun acik olsun paul

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    keşke ben de eskiden adsl altyapı olup şu an nasıl oluyorsa altyapı olmayan mahallem için paula yazsaymışım

• paul beş para etmez bir şahıstı,2005 ten beri telekomu ne hale getirdiği ortada....
  • A telekom

• quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Ah paul ah seni cok arayacagiz telekom ilce mudurlugunun 5 yilda vdsl gelmez dedigi mahallemize senin sayende adsl den kurtulup vdsl oldu fiberlendi dolaplar bir twit ile 6 ayda hemde sayende ilgillendiler yolun acik olsun paul
    İşin çarpıklığı yanlışlığı burada. CEO ya tiwit atarak mi yatırımlar olacak. Bu TT de işlerin nasıl çarpık işlediğini gösterir.

• Ah paul emmi ah

• hocam şikayet niye afyon ?
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    instagram kullanıyormuş yeni ceo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.