Şimdi Ara

Tt ekipleri alt yapı çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 buçuk yıllık uğraş sonucu bugün tt ekipleri kazı yapıyor tahminen ne kadar süre içinde hizmet alabilirim

• druma göre çalışma hızına göre değişir
  • 1 ayı geçer mi 😟
  • quote:

Orijinalden alıntı: caanduymaz

1 ayı geçer mi 😟

Ne kazısı?

2. Bir konu niye açıyorsunuz ?
  • Site hata verdi açıldığını bilmiyordum
  • Anladım
  • Binanızın içine kazı yapıyorlarsa ve bakır kablo ise çalışmalar bitince hizmet alırsınız.
    Saha dolabına yada binanıza fiber felan çekiyorlarsa 2 yıl sonra açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Alt Yapı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2.5 yıldır bekliyorum binaya hat çekilmesini. 4-5 ay önce en son aradılar ( o da TT'de çalışan birini araya soktuk) projeniz hazır dediler bir daha hiç bir bilgide alamadım.
  • torunlarinizdan once internete kavusuyosunuz.seni sansli sey.biz bakalim kac yil beklicez.

bu kazi denilen olay nedir bende de altyapi yok tam olarak yapilan islem nedir nereyi kaziyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 ay önce kazı yaptılar 2 ayda 1 geldiler yeniden bir şeyler yaptılar en son 2 3 hafta önce mahallemde iş makinesi ile kazıyı bitirip kabloları tamamlayıp gittiler. 20 metre sağımda Fiber var önümde ilk okul var okulun da ön tarafında fiber var. Caddeye 50 metre ana büyük caddeye 380 metre merkezi lokasyon kullandığım internet max 10 mbs
  • Mahallede fiber var sokakta yok yinede uzun mu sürer 😞
  • 1 seneye yakın sürebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caanduymaz

Mahallede fiber var sokakta yok yinede uzun mu sürer 😞

Bizim caddenin üzerinden fiber geçiyor 3 metre önünden. 1 senedir bağlamaya gelmedi kimse.
  • gecen ben de altyapi icin btk ya sikayet biraktim bugun aramislar 3 kez gormedim tt den.btk da sikayete yanit da sabit telefon degil internet nedenli oldugnu ogrendik falan yazmislar.anlamadm zaten internet icin sikayet biraktim napayim sabit telefonu.orda sirket secerken turk telekom sectim ondan mi acaba.zaten aradiklarinda acsaydim da bi ise yaricak mi sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerhac

gecen ben de altyapi icin btk ya sikayet biraktim bugun aramislar 3 kez gormedim tt den.btk da sikayete yanit da sabit telefon degil internet nedenli oldugnu ogrendik falan yazmislar.anlamadm zaten internet icin sikayet biraktim napayim sabit telefonu.orda sirket secerken turk telekom sectim ondan mi acaba.zaten aradiklarinda acsaydim da bi ise yaricak mi sanmiyorum.

birşey olduğu yok maalesef. bende 50 sefer şikayet ettim biri arıyor. işte çalışmalar devam ediyor süre veremeyiz falan filan bu kadar başka bir şey söylemiyor.
  • Güncelleme hala tt ekipleri bi yerleri kazıyo sanırım 1 yıl daha bekliyicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki süreç çok can sıkıcı oluyor. Bizim apartmana fiber için kazılar yapıldıktan sonra hizmet alabilmek için yaklaşık 8 ay beklemiştik...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.