Selamlar. Bugün Keenetic GIGA modelini aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim. Modem ip adresi alıyor veya internete çıkamıyorum. Türk telekom bilgilendirme sayfası çıkıyor ve hatalı kullanıcı adı şifre sayfası önüme çıkıyor. Neredeyse 10 defa kontrol ettim ve bilgilerim doğru. Var mı bu sorunu daha önce yaşayan? Köprü modunu da denedim aynı sıkıntı oluyor. |
TT FTTH Altyapıda farklı modem kullanma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kullanıcı adı ve şifre yazarken ilk harfe dikkat ettiniz mi hocam. Ben de vdsl kurulum yaparken kullanıcı adında ilk harf otomatik büyük yazıldığı için sıkıntı yaşamıştım. Düzelince sorun ortadan kalkmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Birebir aynı şekilde girdim hiçbir hata yok. Vodafone kullanıcı adı şifresini girdim anında internete çıkabildim fakat tt kullanıcı adında çıkamıyorum
-
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İp adresi alıyor fakat internete çıkamıyorum.
-
VLAN ID değerini 35 yaparak dener misiniz?
-
35 Yaparsanız IP almıyor bağlanmıyor. Denedim daha önce...
Modemde 1064 yazıyor sanırım onu yazınca IP alıyor...
-
VLAN ID 35 ve telekomun verdiği cihazın mac adresini yeni cihaza klonlarsanız çalışmaması için bir sebep yok hocam.
-
Mac klonladım zaten. VLAN ID 35 yapınca bağlantı kuramıyor. Telekomun modeminde üstteki resimlerde de görülüyor sanırım VLAN ID 1064
1064 yazınca ip alıp bağlantı kuruyor. Ama sayfalar açılmıyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X