Şimdi Ara

TT mi? Vodafone mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell hat kullanıyorum internet hızı ve pingten hiç memnun değilim. Ping değerim 80'ler de.Bu yüzden yeni faturasız hat almayı düşünüyorum. Evim santrale çok yakın Turk telekom il müdürlüğü ile aramız da 600 metre vardır. Sizce Vodafone mu?, TT mi almalıyım?

• Ben Vodafone geçtim, 80-100 mbit hızla 35 ping aliyorum (pubg mobile)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayiler seni Faturasız hatta geçir micek ki?Bununla ilgili konu açtım https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=144073027

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_justice -- 16 Haziran 2020; 21:28:47 >
  • just_justice kullanıcısına yanıt
    Ben 19 yıllık Turkcell Faturalı müşterisiyim. Geçen hafta Çarşamba Vodafone Faturasız'a taşıdım. Bayi yamuk yapmış size, hızım 80-100 mbit civarında Faturali'ya geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 16 Haziran 2020; 22:39:21 >
  • TT tabi ki.
    Vodafone aman diyelim. Şehir içi şebeke sorunları bile oluyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

TT tabi ki.
    Vodafone aman diyelim. Şehir içi şebeke sorunları bile oluyor...
    Ben TT kullanıyorum ama aldığım pingler pek iç açıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskaca kullanıcısına yanıt
    Oyunlardaki ping sorunu yurtdışı sunuculardan kaynaklanıyor. İnterneti kullanan açık uygulamaları kapatın ve telefonun ip dns adresini değiştirerek deneyin. Fayda edeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Vodafone İstanbul gibi büyükşehirlerde kullanılabilir. Ben burada 100mbit, 30-35 ping aliyorum.

• TT mi? Vodafone mu?

• Ben bu vodafone u bir cok ilde kullandim hic sebeke sorunu yasadigini yada cekmedigini gormedim. En son Ankara dan Bodruma gelirken Nazilli den dağ yollarina girdim gezmek icin Dalama uzerinden gittim ve Turk Telekomun sebeke bir cok yerde komple giderken Vodafone en kotu 2g cekti yani hat hep vardi. Ve bu dedigim guzergahta neredeyse köy bile yok.

• Turkcell de odamın içinde 80-100 mb görüyordum. Yoğun saatlerde vodafone dün gece geçtim. Şaka gibi ama 3 mb gördüm yoğun saatlerde kararı sen ver ful çekiyor evde bir de istanbuldayım şarjım su gibi gidiyor resmen hat çok önemli hem pil sağlığına hem sinir sağlığına git gel yapmak için geçtim yok tt miş vodafoneymiş hak getire... :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.