Şimdi Ara

TT Mobil Aşım Bilgilendirmesi Yapmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım TT Mobil Prime Eksper 10GB tarifesini kullanıyor. Paketindeki 2000DK hakkını bitirmiş ve TT aşım ücreti uygulamış. Telefonuna gelen mesajları kontrol ettik TT %80 ve %100 kullanım bilgilendirme sms'i göndermemiş. Önceki aylarda bilgilendirme sms'i gönderilmiş fakat son ayda nedense bilgilendirme smsleri gönderilmemiş. Arkadaşım mesajları silmediğinden de %100 emin. Yani paketindeki 2000dk'nın bittiğine dair herhangi bir bilgilendirme yok. Şimdi sizlere bir sorum var. TT, bu bilgilendirme sms'ini göndermeden aşım ücreti uygulama hakkında sahip mi? Fatura ücretini ödedi. Tüketici haklarına başvursak iade alır mıyız? Böyle bir durum yaşayıp ta ücret iadesi alan var mı?

• Online işlemler > tüketici şikayetleri kısmından kayıt açılabilir bilgilendirme sms i gelmedi şeklinde.

• Aylık 2000 dakika :)
    Maşallah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tt bildirebilirsiniz
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Kayıt oluşturdum gelişmeleri bildireceğim.
  • Operatörlerin %80 ve %100 kullanım bilgilendirmesini yapması zorunlu değil mi?
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt

Tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bu bir yazılım otomatik işleyen bir şey üç operatörde herkese biraz bazen bir kaç dk geçikmeli de olsa gidiyor, nasıl oluyor böyle gelmedi olayları oluyor çok merak ediyorum...
  • Bunu bana vodafone yaptı . Bırak iadeyi adamlar telefona bakmıyor.
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Hocam kız arkadaş durumu olunca bitiveriyor o dakikalar. TT Mobil Aşım Bilgilendirmesi Yapmadı 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Sorma ya
  • "Gözümde canlanır koskoca mazi" TT Mobil Aşım Bilgilendirmesi Yapmadı 

• Arkadaşlar şikayet sonuçlandı kendilerine göre sistemsel hata yokmuş. Kayıt oluşturduk 15 dakika sonra mesaj geldi hata yoktur diye. 15 dakika da inceleyip, işlemi tamamlamalarına çok şaşırdım. Haram zıkkım olsun neyse ki Turkcell'e taşıdı hattını akıllandı.

• Her operator gecte olsa asimi bildirebiliyor
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Arkadaşıma geç bile olsa bilgilendirme gelmedi işte. Geçen ay gelmiş ama bu ay gelmemiş.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Bazı tt faturalı tarifelerde parasıyla dahi aşım durdurucu paketleri satmıyorlar, illa aşım yapıp 100lerce lira fatura gelecek.

Sabit internette de aynısını yapıyorlar, ev telefonu istersen 10 lira (burda sorun yok) fakat yalın istersen 15-20 lira istiyorlar yani insanlardan zorla fazla almış oluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.