Şimdi Ara

TT Sistem Hatası Dikkat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce benden 2 ay boyunca tarife bitiminde tl çekilmişti.Gece biter bitmez.
    Şikayet üzerine ilkinde inkar ettiler ses çıkarmadım daha sonra ki ay tekrar edince haklı bulunup TL iadesi yapıldı.
    Ancak bu sorunun devam ettiğini gördüm.Daha öncede onlara belirttim "sisteminizde hata" var.
    TL şu an gitmedi ama muhtemelen mobil ağ kapalı olmasına rağmen tarife bitişinde gidecektir.

mobil ağ açık olsun veya olmasın wifiye bağlıyken her türlü kapalı açık durumda gözlemlediğim kadaıyla 0,0002 gibi data çekiliyor bu da eğer paket olmazsa TL çekilir anlamını taşıyor.Şu an 79 mb deyim yavaş yavaş çekiliyor.

Son birkaç gündür Mobili açmadım hep Wifiye bağlı zaten evdeyim sürekli.

Aşağıdaki görsellerden sizde bakabilirsiniz.Forumda baktım onlarda da benzer sorunlar olmuş.Bilginize ben şikayetimi yaptım.

Çok rezillik bir durum 0,0002 gibi kblik durumlar için bile 1 tl çekiliyor.Sizde bu durumu gözlemleyin ve sizden ricam rapor edin.

TT Sistem Hatası Dikkat.TT Sistem Hatası Dikkat.

• Bu tt alakalı bir durum değil 4g kaynaklı tüm operatörlerde var bu gece 4g ve konumunu kapat yat bakalım bu kullanımları görebilcekmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veriyi kapa, uçak modunu aç, wifi bağlan, uçak modunu kapa.

Bu şekilde gram kesmemesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil ağ kapalıykende bu durum yaşanabiliyor mu?
  • AdemYakups A kullanıcısına yanıt
    taaa 4g cıktıgında fark edilmişti bu durum o zamandan beri var. 3Gye alınca olmaması lazım hocam deneyin bakalım bir. Veri kapalı 3gde tutun
  • AdemYakups A kullanıcısına yanıt
    Kapatarak dener misiniz?
  • tamam o şekilde deneyeceğim.sonucu yazarım.Konum açık.Kapatacağım.2g/3g ye alacağım.
    Ama 3 gündür alınmamış hayret .Mobil kapalı Wifi açık konum açık 3/4G konumunda şu an.
    Bazen yapıyor bazen yapmıyor sanırım kafalarına görede olabilir test edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler, son zamanlarda çok olmaya başladı. TT Mobil'de en azından paket varken 4G şebekesinde iseniz bakiye düşümü yaşanmazdı, şimdi hem paket varken gidiyor hem de enteresan bir ücretlendirme metodu uygulanıyor; diyelim ki paketinizin son 20 - 40 MB'ı kalmış ve halen bağlı iseniz yüklü TL'leriniz azalıyor ama bağlantıyı kestiğiniz zaman hala MB kaldıysa geri yükleniyor ancak ne yazık ki her durumda ilk bahsettiğim paket varken dahi gerçekleşen küçük düşümler iade olmuyor. Bir kere bilgileri olsun diye ilettim ama iade yapmadılar, kaybım toplamda 5 TL kadar var...

Banka ortaklığı içinde Garanti varken ve Vodafone ile ortak olmaya çalışılırken kesinlikle topluma fayda sağlamaz, bir kez daha kanıtlandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vodafon kullandım 4-5 yıl paketim biterdi 1 gün beklerdim mobil kapalıyken ama yinede tl gitmezdi.
    Ben daha önce şikayet ettim ilkinde vermediler ama 2.sinde 1 tl mi iade ettiler.
    4 gündür gözlemliyorum şu an gitmediğini fark ettim.Muhtemelen belli aralıklarla alıyor.
    Ya da siz hem wifiye hemde mobile bağlıysanız küçük küçük mobilden de çekim yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.