Şimdi Ara

ttec 2500mah powerbank ıphone 6se zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ttec 2500mah powerbank ıphone 6se zarar verir mi ?

merhaba arkadaşlar bu powerbankı almak istiyorum küçük kullanışlı olduğu için 6s şarjı bana yetmiyor normal kullanan insanlara her türlü yeter 6 saat ekran süresi alıyorum oyun oynuyorum ama 1 günü çıkartmıyor bu powerbankı alsam telefona zarar verir mi yardımcı olurmusunuz ?

• halil289 H kullanıcısına yanıt
    Selam

Telefona zarar vermez ama o powerbank ile telefonun pilini 1 kez bile tam olarak dolduramazsınız. Onun yerine benzer boyutlardaki 5000 mAh , hatta 10000 mAh bir powerbank almanızı tavsiye ederim. USB çıkışının da 1VA olmamasına (daha yüksek olsun) dikkat edin. Yoksa telefonu çok yavaş şarj eder.
  • hocam 10.000 lik almanız daha mantıklı olur. taşıması zor olur ama en azından 4 kez falan rahat rahat dolum yaparsınız. he boyutları falan taşınmaz derseniz sarjlı kılıf alternatifine de yönelebilir siniz.
  • tüm powerbanklar kısa vadee olmasada 1 2 yıllık kullanımda zarar verebilir apple orj. şarj başlığının çıkış gücü 1a yani yavaş şarj metoduna uygun 2a takarsanız hızlı dolar ama oda orijinalden 2 kat yüksek akım

2500 alınmaz bu arada çok az nerdeyse 1 dolum belki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Haziran 2016; 13:51:45 >
  • Bu çöpü alana kadar git xioami 5binlikten al hem tasarımı güzel hem malzemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O alet cihazınızı standy by konumunda %80 bile şarj etmez hele kullanımda şarj ederseniz %50 bile zor. Xioami 10400 kullanıyorum tavsiye ederim birçok powerbank bi halta yaramıyor. Telefona da hiçbir zarar vermez iyi ve bilindik bir alet olursa içiniz ferah olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RapiD_ -- 16 Haziran 2016; 19:18:41 >
  • TTEC, Çin'de üretim yapan bir Türk firması. Ekşi sözlük'te TTEC hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiaomi 16000 mah akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar ttec, philips ve sony ürünleri kullandım. Kesinlikle 2000-2500 değerlik powerbank almayın. Tek dolum bile yapamazsınız. Ttec hariç diğer ikisinden memnun kaldım.

Edit: xiaominin sahtesi çok dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 16 Haziran 2016; 20:13:42 >
  • alıcagın power bank hıc bı ıse yaramaz sana tavsıyem 10bınlık al. ben de 2 tane romos solo 5 var onları kullanıyorum cok uzun zamandır 2 yıldır falan. sıze tavsıyem romoss solo 5 70-80 lıra bırsey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

TTEC, Çin'de üretim yapan bir Türk firması. Ekşi sözlük'te TTEC hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.

Appleda, asusda, ve aklıma gelmeyen daha bir çok cihaz da çinde üretiliyor. Öinde üretilmesi, kalitesiz olacağı anlamına gelmez.

Markasız 30.000mahlık powerbanklardan uzak durma gerek. Aliexpress,ebayde bunlardan tonla var. Ne polduğu belirsiz piller kullanır bu tip powerbanklar.

ancak markalılarda böyle sorunlar olmaz. bu markanın 10.000 olannını kullanıyorum. Çok memnunum ama ağır olduğu için sürekli yanınızda taşıyamıyorsunuz. O yüzden dediğinizde haklısınız az kapasiteli ama hafif bir powerbank seçimi daha iyi olur.

sony, samsung, tplink,ttec, spigen tercih edebilirsiniz

• https://eksisozluk.com/ttec--1833819

• Ttec ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsin belirttiğin üründe cihazına herhangi bir zarar vermez. Powerbank seçiminde öncelikli kararın kesinlikle markadan yana olmalı çünkü içerisindeki konponentlerin kaliteli ve ileri düzey arge çalışmaları sonucunda üretime sunulan ürünler olması gerekir. Bu noktada belirli kalite düzeyine ulaşmış markalar arasında fiyat arayışına girebilirsin. Öncelikle belirteyim başlıktaki ürün cihazını tam şarj etmeyebilir. Tavsiyem asus zenpower'ın 10000mah lik üünününe göz at zamanında zenshopdan indirimli fiyatı 60 lira olarak almıştım geçen vatan da 100 liraya satılırken gördüm sitesinde ne kadardır bilemiyorum ancak 100 liraya da alsan emin ol aldığına değer. Bana kalırsa bir kere 10000 lik al uzun yıllar kafan rahat etsin.

• spada 10.000 mah kullanıyordum zararını görmedim şimdi kardeşim kullanıyor o da gayet memnun okuldan ise arkadasım samsung kullanıyor en ufak bir sıkıntısı yok

• Gerekli cevaplar verilmiş. Ttec kaliteli ürün zarar vermez ama 2500mAh az. 50 Liraya xiaomi 10000mAh alın daha çok memnun kalırsınız bu ürüne göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.