Şimdi Ara

TTnet 1mb 4gb kotalı otomatik hız artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 senedir ttnet 4gb kotalı 1 mbps 29 liralık olan tarifedeyim. 2 gün önce uydunet'e geçmek için başvurduk. Eve bir geldim, internet hızım 4mbps olmuş. Nasıl böyle bir şey olabilir aklım almıyor?

Forumda baktım biraz, son günlerde ttnette genel olarak böyle bir artış olmuş, sizce bu normal midir sonra fatura gelince burnumuzdan gelmesin?

• benimde bu ay 50tl fatura geldi babam 6 ay 10 tl ye imza atmış bana soruyo kotayı aştınmı diye bendede daha 500mb var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

benimde bu ay 50tl fatura geldi babam 6 ay 10 tl ye imza atmış bana soruyo kotayı aştınmı diye bendede daha 500mb var :(

8 mb kadar 6 GB olan mı bu.
  • hyr ben 2,5 sene önce 1 mb => 4gb kotalıydım şimdi 8mb=>4 gb kotalı olmuş banada 50 tl fatura geldi
  • bende de aynısı oldu.. dediklerine göre eski 1mb tarifedekileri kademeli olarak alıyorlarmış 4gb kotalı 8mbitlik tarifeye... ama ttnetin sitesinde hala 1mbitlik 4gb kotalı tarife yer alıyor...
  • Yapıyorlar bazen böyle şeyler. Keyfini çıkar
  • arkadaşlar internet hızıma nerden bakabilirim link verirmisiinziz
  • Bu siteden internet hızını ölçebilirsin.http://speedtest.net/
    Fiziksel durumunu (hattın mevcut hızını, hattın zayıflama oranını ve SNR sınırını, hattın ulaşabileceği maksimum hızı, hattına gelen sinyal çıkış gücünü v.s) ise aşağıda yaptığım açıklamalardan öğrenebilirsin.

192.168.2.1, 192.168.2.2, 192.168.1.1 V.S gibi modeme özel ip adresini internet tarayıcının adres satırına yapıştır. Enter'a bas ve gelen sayfada şifre isteyen bir ekranla karşılaşacaksın. Öncelikle doğrudan girmeyi dene olmuyorsa 1234 veya 12345 gibisinden basit şifre denemeleri ile modem arayüzüne ulaşmaya çalış. Modem arayüzüne ulaştıktan sonra ADSL, ADSL AYAR, ADSL DURUM (status) gibisinden bir buton olmalı. Oraya tıkla ve aşağıdaki resimdeki gibi hat değerlerinin yazılı olduğu bir ekran göreceksin

• kardeş tongoya düşürüolar 1mb ken 8mb 4 gb kotalıya çıkarıolar kota aşıımı ücretini haşırt diye geçiriolar türk telekom bu her halt beklenir adi firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.