Şimdi Ara

ttnet aboneliğimi iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sabah internete girmek istediğimde ttnetin yanlış kullanıcı adı ve şifre sayfasına yönlendirildim. Acaba gece modemmi sıfırlandı diye modem ayarlarımı kontrol edeyim dedim ama bilgiler doğruydu. Modemimi sıfırlayıp bilgileri tekrar girdim ama yok hala aynı sayfa açılıyordu. TTneti aradığımda telefon numarası girmemi söyledi. numarayı girince böyle bir abone yok tarzı birşeyler söyledi. Yetkilileri arayınca abonelik silme gibi birşeyin söz konusu olmayacağını merkezden kaynaklanan bir sorun olduğunu düzeleceğini söyledi ama 2 gündür ne gelen var ne giden. Her aradığımda aynı şeyi duymaktan sıkıldım. Defalarca ttnet müşteri hizmetlerini aradım ama bir sonuca varamadım. DH ttnet sayfasından mesaj gönderdim ama geri dönüş yapanda olmadı. neden böyle birşey oldu hala anlam veremedim yardımcı olabilecek varsa bana ulaşabilirse sevinirim.

• bu mesajı daha önce okudum mu yoksa dejavu mu yaşıyorum.
  • bana haber veren olmadı hocam dan diye kapattılar aboneliği. sorularıma cevapda alamıyorum. türksat'a başvurdum bağlanmasını bekliyorum ttnet bitti benim için. başıma gelenleride herkese anlatıp bilinçlenmelerini sağlayacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.