Şimdi Ara

TTNET Ankara'dan Aradılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum 8mbit olayını hepimiz biliyoruz,bazılarımız hala (mesela ben ) herhangi bir hız düşmesi olmadan 8mbit'in kaymağını yiyoruz..Anlaşılan bu durum bazılarının dikkatini çekmiş...Ben evde yokken Ankara'dan aramışlar bizim peder bey acmış telefonu demişler TTNet ten arıyoruz güvenlik için birkaç soru soracağız filn..Sormuşlar çok veri indirimi (program müzik filn) yapıyormusunuz..Evde kaç pc var gibi..Babamda evet indiriyoruz evde 2 tane pc arada sırada laptop bağlıyoruz toplam 3 tane flin diye..İşte int başkalarıyla paylaşıyormusunuz paylaşmamın yasal olmadığını filn biliyormusun gibi sorular sormuş adam.babamda hayır demiş ama çok indirme işlemi yapıyoruz falan filn demiş.

Anlaşılan gözüne battık bazı kişilerin.Bende en az 150gb indiriyorum aylık :)
    Ne diyorsunuz bu işe.

• Genellikle arananların ortak noktalarını sana söyleyeyim.

-TTNeT'e zararı dokunanlar.

-Çok download yapanlar.

-Herhangi TTNeT'ten kaynaklanan bir sorunda desteği çağırarak , yapamadıkları halde onlara kızmak.

Bunlar aranma nedenlerimizin başında geliyor.Onlar gibi olabilmemiz için , sadece google ,MSN girilmeli ve paralarını saati saatine ödememi gerekir.
  • Hiç bir işi beceremiyolar bu sefer beceremedikleri bize yaradı. Biz de bundan en iyi şekilde yararlanıyoruz. Önce 8 Mb hızı tam olarak versinler sonra karışsınlar indirdiğimize.
  • Bizide Aradı İstanbuldan.

4Mbit Kullanıyorum Aylık 82TL Ödüyorum.
    Kampanya Varmış 6 Ay Boyunca 59TL Ödemek İstermisin Diyor Büyük İhtimalle Bizi 2Mbit Verecek

Aradan 2Gün Geçti Güvenlik Hakkında Bişey Soracaktı, Abimde Boşver Falan Dedi Kapattı

ADSL Hattı Benim Adıma Kayıtlı Ama Abim Konuştu :d Kardeşim Yok Yemek Yiyor Vs Bişeyler Salladı.
    ADSL Abone Kendi Adından Başkası Cevap Vermemesi Lazımdı ?

Örnek: Babası Adına Kayıtlı İse; Annesi,Abisi,Kardeşi Vs Soru Falan Sormazdı İyi Günler Daha Sonra Tekrar Ararım Derlerdi.
    Vay be Böyle Güvenlik mi Olur ? Hiç Bişey Anlamıyorum TTNET Güvenliği

• Download işlemine takıldıklarını sanmıyorum.Tek bir hattı başkalarıyla paylaştığın zaman haliyle müşteri kaybı yaşıyorlar.Download miktarı da fazla olunca tek pc bu kadar download yapamaz burda birden fazla pc var diyerekten hemen arıyolar.(bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 19 Aralık 2009; 12:19:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.