Şimdi Ara

TTNET ANKETİ MEMNUN KALDINIZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KOTAYA BAKMAK İÇİN GİMİŞTİM KARŞIMA BU ÇIKTI SİZ MİLLETİ O KADAR MAĞDUR EDERKEN KOTASIZ İNTERNETE KOTA KOYARSAN HATTA VE HATTA KOTA DİYE SAÇMA BİRŞEY KOYARSAN VEDE PAHALI OLURSAN BU ANKETİ DÜZENLEMEK YÜZSÜZLÜĞÜN ÖNDE GİDENİ DERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 22 Nisan 2012; 4:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP

KOTAYA BAKMAK İÇİN GİMİŞTİM KARŞIMA BU ÇIKTI SİZ MİLLETİ O KADAR MAĞDUR EDERKEN KOTASIZ İNTERNETE KOTA KOYARSAN HATTA VE HATTA KOTA DİYE SAÇMA BİRŞEY KOYARSAN VEDE PAHALI OLURSAN BU ANKETİ DÜZENLEMEK YÜZSÜZLÜĞÜN ÖNDE GİDENİ DERİM

bu anket , site içeriği memnuniyetiyle ilgili. neden ''internet tarifelerinden memnun musunuz?'' diye bir anket açmıyorsunuz? açmazsınız , çünkü tekelsiniz . ne gerek var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 22 Nisan 2012; 10:20:33 >

• Bugün 4440375 müşteri hizmetlerinden arayıp sesli yanıt sistemlerinden memnun olup olmadığımı sordular
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Bugün 4440375 müşteri hizmetlerinden arayıp sesli yanıt sistemlerinden memnun olup olmadığımı sordular

Değilim deseydin
  • dün beni 4 defa aradılar online işlemlerden mrmnunmuymuşum.
    vaktım yok dedikçe arıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

Bugün 4440375 müşteri hizmetlerinden arayıp sesli yanıt sistemlerinden memnun olup olmadığımı sordular

Değilim deseydin

• hahaha komedi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheForge

quote:

Değilim deseydin

biz değiliz dedikte ne oldu?
    4 günde toplam 8 defa aradılar.
    niçin diye?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.