Şimdi Ara

Ttnet aşırı yavaş hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bendeki sorun aynen şu
    İnternet hızı yavaşlığı var.Ortalama olarak 600 kbps ile dl yapıyorum fakat ttnet aboneliğim 8 mbps buradaki sorun ney
    ?
    modemim zyxel 660 ru t1
    zamanında aboneliği kapatıp sonradan yeniden açtırmıştık o zaman adam bana senin mahallende hız artışı için çalışmalar oldu dedi bi' 4 mbps falan alırsın dedi. Yeniden açtırmadan once 200-250 ile indirirken yeni bağlatınca 600 e çıktı bunun bi çözümü
    varmı?

• sızde bır sorun varmıs gıbı durmuyor buradan okudugum anladıgım kadarıyla.. aslında sorunuzu musterı hızmetlerıne sorsanız hattınızı kontrol edıp gereklı bılgıyı hemen alırsınız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sızde bır sorun varmıs gıbı durmuyor buradan okudugum anladıgım kadarıyla.. aslında sorunuzu musterı hızmetlerıne sorsanız hattınızı kontrol edıp gereklı bılgıyı hemen alırsınız ..

Sorun modemden olabilirmi peki
  • modem sorunları genelde ısınma ve baglnatı kopması ıle ılgılıdır.. kopma sozkonusu degılse sanmıyorum .. modemde sıkıntı yok bence ..

...ama yazdıklarınızdan aslında sorun olduguda anlasılmıyor..

İnternet hızı yavaşlığı var.Ortalama olarak 600 kbps ile dl yapıyorum fakat ttnet aboneliğim 8 mbps buradaki sorun ney
    ?

yanı 600 kbps dl yapıyorum sorun ne ? .. kac olması gerekıyor kı ? .. ayrıca dl yaparken bu ınternet hızı kadar ındırme yaptıgınız serverlada alakalı ..sıze 50 kpbs verırse 50 ıle ındırmek zorundasınız ..

demem o kı bence sorun sorun yok .. anlatmak ıstedıgınız durum baska ıse daha ayrıntı yazarsanız yıne yardımcı olmaya calısayım..
  • Yok sorun tam olarak neden değil?
    yani 8mbps nin acilimi 8megabytespersecond ise neden 8 degilde 0.6 ?

not kullandigim server steamin berlin serveri ve genellikle sabit 609 610 o civarlarda oluyor ama sabit yani sınırlandırma varmış gibi bi değere (600-650) gelip hep öyle gidiyor.
  • hayır ındırme ve yukleme hızları fakrlıdır ...

http://hiztesti.ttnet.com.tr/

lınkden sıstemınızı test edın baglı oldugunuz paketı de yazarak resmını paylasın ..sorun varmı yokmu bellı olur ..
  • Hocam şimdi mobildeyim snra bakrım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

hayır ındırme ve yukleme hızları fakrlıdır ...

http://hiztesti.ttnet.com.tr/

lınkden sıstemınızı test edın baglı oldugunuz paketı de yazarak resmını paylasın ..sorun varmı yokmu bellı olur ..

hocam baktım ankara sunucusunda 1-8 mbit arası (paket 8 mbit zaten) indirme 5.48 mbps upload 0.67
  • ttnet kapattırın ..süperonline ye geçin
  • Sanırım olayı çözdüm ben originden bf3 ü ilk başta 1mbps sonradan 800 küsür olmak üzere hızım arttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.