Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir ttnet ile çözemediğim bir sorunum var. Bununla alakalı tavsiye ve yardımlarını bekliyorum. İnternet paketim 24 mbit hipernet. Son bir senedir intenet hiç stabil değil ama artık dayanılamayacak noktaya geldi. 10-15 dakikada bir(zaman zaman birkaç saat sorunsuz bağlandığı oluyor.) internet hızı maksimumdan 0 kbye düşüyor 15-30 saniye sonra tekrar kendine geliyor. Ttnei defalarca aradım bana her seferinde ezberden okur gibi !şu kadar zamandır bağlantınız kesintisiz görünüyor, kutuya çok yakınsınız bağlantınızda hiç bir sorun gözükmüyor.' diyorlar. İç tesisatta problem olablir dediler. Elektrikçi çağırıp telefon kutusundan eve gelen kablolamayı yeniledim. Malesef değişen birşey yok. Modemde sıkıntı olablir dediler. 200 lira para verip gittim yeni modem aldım. Sorun hala aynı. Arıza kaydı açtırıyorum, 3 gün sonra 'sorununuz kontrol edilip çözülmüştür.' diye mesaj geliyor, hiç bir değişiklik yok. Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Online oyun oynamak imkansız şuan, 50-60 ping arası oynarken bir anda ping 2000lere zıplıyor. Kesintisiz rahat rahat film, video bile izleyemiyorum. Ay sonunda tahahhütüm bitecek, başka servis sağlayıcıya kesin geçicem ama ttnet altyapısını kullandıkları için onlarda da bu sorunlar olacak muhtemelen. O yüzden bu sorunu birşekilde çözmem lazım. Öneri ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
en sinir bozucu olanda sorun giderildi demeleri ulan sorunu ben yaşıyorum sen nasıl giderildi diyorsun yahu birçok kişide bu sorunlar var ben eminim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme