Şimdi Ara

TTNET DEN DOPİNG E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mb/sn'e kadar Sınırsız 59,99 TL İlk 6 ay 39,99 TL

Bu tafiesini KAMPANYASIZ şekilde almak istiyorum çünkü tahahüt işinden elim yanı birkere Ping sorunun dan bahsediyorlar sonuçta ttnet ile aynı alt yapıyı kullanıyorlarsa

aynı ping aynı hızı almam gerekecektir. yani sanırım ne dersiniz ?

• super online da ilk 6ay 9.99 + modem veriyo.
  • hocam ben doping kullanıyorum sonuç aşağıda

önceden 7-8 mbps hız alabiliyordum fakat bir kaç ay önce hız böyle oldu

TTNET DEN DOPİNG E
  • Bu gerçek sınırsızmı yoksa ttnet gibi 50 gb akk varmı?
    Ayrıca sabit hattıda buna taşıttırsam sabit hat parası veriyormuyum veriyorsam ne kadar veriyorum

edit:8 Mb/s'e kadar hızlı paketlerde alınacak hız garanti edilmemekte olup hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 8 Mb/s' e kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet alırsınız. Adil Kullanım Politikası Uygulaması gereğince 8 Mb/s'e kadar sınırsız tarifelerinde 50 GB'ın, 8 Mb/s'ye kadar 4, 6 ve 12 GB kotalı tarifelerinde ise 25 GB'ın aşılması (89 TL) durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 1 Mb/s ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 26 Nisan 2012; 20:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper216

hocam ben doping kullanıyorum sonuç aşağıda

önceden 7-8 mbps hız alabiliyordum fakat bir kaç ay önce hız böyle oldu

TTNET DEN DOPİNG E

Müşteri hizmetlerine bildirdiniz mi bunu? Bana TTnet yapıyordu bunu, bildirene kadar da düşük hız ve yüksek ping ile duruyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.