Bildirim
TTnet'e geçtim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haliyle. Elindeki Docsis uyumlu kablo modem. Sana Adsl modem lazım.
Bu arada TTNET'e geçtiğin için başın sağolsun şimdiden. İnşallah başın yanmaz. Ben Uydunet düşünüyorum senin tersine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) Uydunet bırakılıp TTNET'e geçilmezdi be kardeş. Tabi ki tercih senin. Hayırlı olsun. -
Uydunetin parası iyiydi ama hızı 512 kb idi onun için geçme gereği duydum. -
TTNET PİŞMANLIKTIR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 20 Temmuz 2012; 19:31:54 > -
sordunmu? geçmeden sorsaydın!... hey allahım ya.. iyi yaptın... -
quote:
Orijinalden alıntı: dr_divx
sordunmu? geçmeden sorsaydın!... hey allahım ya.. iyi yaptın...
-
http://www.kablonet.com.tr/int-uydunet-tarifeleri çok garip ama uydunettede tarife değiştirebilirdiniz. geçmiş olsun. -
Millet iptale uğraşıyo sen ne yapmışın büyük hata. -
Birde kotalı net6, skandal. -
Geçmiş olsun. -
gazan mubarek olsun -
bu kadar yorumu gördükden sonra intihar etmen lazım
şaka bir yana dostum cidden geçmiş olsun birde net6 paketi hiç çekilmez
sorunun cevabı evet adsl bir modem alman lazım -
İnsanlar uydunet'e geçmek için ttnet'i bırakıyor, akıntıya karşı yüzmek??? Taahhütümü bekliyorum affetmicem uydunete geçicem bitince.
O modemle olmaz ADSL modem lazım sana. Airties 5340 kullanıyorum memnunum 130metrekare evde her yerden çekiyor. Farklı seçenekler için modem önerisi konularına bakabilirsin. -
Beyler uydunet vb ıss maalesef burada yok.Ttnet amcaya duruyoruz anlayacağınız.Benim de tahhüt doldu.Kampanya bekliyorum.Ayrıca dijitürk ve internet kampanyası birlikte(dsmart net gibi) kıstırırsam bu sıralar hemen dalacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende eskiden kalma TTnet ADSL2+Combo Modem var modeli Airties rt-102 olurmu uygun mudur? -
hocam ne yaptın sen
bir de 24 ay taahhüt imzalamışındır ohh ohh yarasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X