TTNET adsl'i ayın 10'unda iptal ettirdim. Birsonraki ay son faturamın ve sözleşme bedelinin yansıyacağını söylediler. Normalde ilk 10 gün kullandığım için aylık bedelin 3'te 1'ini ödemem gerekirken tüm ayın faturası yansıdı. Üstüne sözleşme bedeli.
Üşenmedim fatura itiraz bölümüne gittim. baktılar, hak verdiler, telefonumu alıp sizi arayacağız dediler...
Dolandırıcılık şurada: eğer itiraz ederseniz geri ödeme alabiliyorsunuz, itiraz etmezseniz ayın 1'inde bile ayrılsanız tüm ayın faturasını ödüyorsunuz. interneti aynı gün kesiyorlar, ama faturayı ne hikmetse düzeltemiyorlar.
itiraz etmek için önce ödeme yapıyorsunuz, sonra fatura ile itiraza gidiyorsunuz, sonra sizi aramalarını bekliyorsunuz, sonra da tekrar gidip iade alıyorsunuz... yani olabildiğince zorlaştırmışlar. aynı bankaların kredi kartı aidatı gibi, itiraz edene iade, etmeyene ...
TTNET'ten kurtulduğuma çok memnunum. Umarım süperonlinedan memnun kalırım.
ttnet den kaçtın doluya tutulacaksın superonline; iptaldir nakildir bu konular da daha fatura süprizlerini seven bir iss
TTNET zaten bir tek hissedarlarını memnun etmiştir. 2 yıl önce 4,50 liradan almıştım hissesini, 8 liradan okuttum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme