Merhaba arkadaşlar, TTNET fiber internet kullanıcısıyım ve yakın zamanda internet servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Türk Telekom'un bize kiralamış olduğu fiber modemi daha önce iade etmiş arkadaşlar varsa eğer hangi aşamaları takip ettiklerini yazabilirler mi? Teşekkkürler. |
TTNET Fiber Modem İadesi Hk.
-
-
Eğer Turktelekom fiber hattından internet almaya devam edecekseniz (yani KabloNet veye Superonline Fiber altyapısına geçmiyorsanız) modemi iade etmeyeceksiniz. Aynı modemden diğer hizmeti alacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdEğer Turktelekom fiber hattından internet almaya devam edecekseniz (yani KabloNet veye Superonline Fiber altyapısına geçmiyorsanız) modemi iade etmeyeceksiniz. Aynı modemden diğer hizmeti alacaksınız.
Farklı bir servis sağlayıcısına geçeceğim için iade etmem gerekiyor.
-
peki ,yardım etmeye çalışıyoruz hala farklı diyorsunuz, Size şunu anlatmaya çalışıyorum geçiş yaptığınız zaman iade etmiyorsunuz. Geçmiş yaptığınız firma ne ?
-
Türk Telekom ne diyor, önemli olan o. Burada X üyesinin ne yazdığı önemli değil. Türk Telekom'un Twitter'daki destek hesabından bilgi alabilirsiniz. Olmadı telefonla bilgi alabilirsiniz. İade edilip edilmeyeceğini size söylerler.
-
Sök modemi, git müdürlüğe "alın başınıza çalın" de at kafalarına. Prosedür böyle işliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X