Şimdi Ara

ttnet fiber vs. superonline vdsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 4 senedir superonline fiber kullanıcısıyım ve şu an oturduğum evden taşınacağım ve geçeceğim evde ttnet fiber altyapısı varmış. Superonline'ı arayıp sorduğumda aralarındaki centilmenlik anlaşması gereği ttnet fiberin olduğu binalara superonline fiber altyapısı sağlayamıyormuş. İstersem superonline adsl veya vdsl çekilebileceğini söylediler. Yani önümde 2 seçenek duruyor ya ttnet fiber kullanacağım ya da superonline vdsl. sizce hangisi mantıklı olur. Teşekkürler

• Tt fiber hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efcyln

Tt fiber hocam
    hocam tt fiber hakkında da şimdiye kadar kimseden iyi birşey duymadım. internetteki yorumlara bakıyorum herkes kötülemiş. kullanan arkadaşlara soruyorum onlar da demediğini bırakmıyor ttnet'e. ben de 4 senedir superonline fiber kullanıyorum ve bir kere bile sıkıntı yaşatmadı sağolsun. o yüzden ttnet'e geçiş yapmak istemiyorum ama mecbur kalırsam da geçicez artık napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sicktechnician -- 27 Nisan 2020; 16:30:10 >
  • Ben fftb gpon kullanıyorum şahsen çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ttnet fiber vs. superonline vdsl

35 mbps kullanıyorum oyunlarda pingim gayet iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam cahilliğime ver fttb gpon dediğin nedir:D
  • Eve kadar fiber kablo çekiyolar.Ordan modeme bağlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100mbps VDSL vs FİBER
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet533

Eve kadar fiber kablo çekiyolar.Ordan modeme bağlanıyor.
    anladım hocam eyvallah. internet sözleşmesini yaparken bunu belirtmek gerekiyor galiba değil mi. yani ftth bağlantı istiyorum gibisinden
  • Fiber varsa fiberi bağlat sen hocam. Turk Telekom'un fiberi üstünden hizmet veren başka sağlayıcılar da var. Onları bir araştır, onlardan hizmet alırsan fiyatları da uygun oluyor.
    SOL'ün VDSL ya da ADSL bağlatması daha garip iş orada. Hani fiber çekilmiş de DSL altyapısını da bırakmışlar mı? TT de orada VDSL üstünden hizmet veriyor olabilir ki, yine fiber diyebiliyorlar buna. Bina girişinde falan Turk Telekom'un fiber kutusu var mı yok mu bir kontrol edin siz de, VDSL ise farklı sağlayıcılardan daha uygun hizmet alabilme imkanınız da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Fiber varsa fiberi bağlat sen hocam. Turk Telekom'un fiberi üstünden hizmet veren başka sağlayıcılar da var. Onları bir araştır, onlardan hizmet alırsan fiyatları da uygun oluyor.
    SOL'ün VDSL ya da ADSL bağlatması daha garip iş orada. Hani fiber çekilmiş de DSL altyapısını da bırakmışlar mı? TT de orada VDSL üstünden hizmet veriyor olabilir ki, yine fiber diyebiliyorlar buna. Bina girişinde falan Turk Telekom'un fiber kutusu var mı yok mu bir kontrol edin siz de, VDSL ise farklı sağlayıcılardan daha uygun hizmet alabilme imkanınız da olabilir.
    Hocam ttnet üzerinden internet sağlayan firmaları da araştırdım da onunla ilgili de ttnet'in o firmaların internetlerini düşük hızda tuttuğuyla ilgili yorumlar gördüm ne derece doğru bilmiyorum. ttnet fiber bağlatacağım gibi duruyor şimdilik

• Oyunlarda gecikme süresi olarak adsl ile vdsl arasında hiçbir fark göremedim(Sol) ama download yapmak için bir üst pakete geçmek istiyorsanız geçebilirsiniz.

Ayrıca sol vdsl altyapısını tt üzerinden aldığı için sorun çıktığı zaman topu Telekom’un üzerine alıyor yani tt peşinden koşturmaca süreci başlıyor.

Sizin yerinizde olsam tt fiber’i tercih ederdim.

• aslında sormaya bile gerek yok fiber olduğu için mantıklı olan tt fiber hocam, tt fiberi üzerinden hizmet verebilen taahhütsüz firmalardan hızlı paketler alabilirsiniz türk telekomun kazık fiyatlarından almaktansa, her türlü şuan türk telekomdan alıcaksınız altyapıyı zaten sadece arada firma olacak pekte bir fark yaratmayacak çok büyük ölçüde
  • Arkadaşlar bu modemde ADSL mi sadece kullanabiliyoruz vdsl de kullanabilir miyiz

• fiber olan yere dsl çekiyorlar mı benim evde tt ftth var
    Şu an fiber olduğu için her ay 9 tl modeme veriyorum millenicomla 100 mbps için toplamda 110 civarı ödüyorum dsl olsa turknetle aynı hıza 86 ödeyeceğim böyle bir şans varsa kullanmak isterim 24 tl az para değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.