Şimdi Ara

TTNET HATTIMI İPTAL ETMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün 6 Aralık. Ben 14 Ekim'de Superonline'a hizmetimi taşıdım. Ancak TTNET bana Ekim-Kasım faturaları gönderdi. Aradım hattınız aktif diyorlar! Superonline'ı aradım. TTnet ile sözleşme gereği hat taşındığında iptal etmeleri lazım, TTNET bunu hep yapıyor, size bir belge göndereceğiz bunla gidin faturalara itiraz edin dediler.

Gönderdikleri belgede 14.10.2011 tarihinde numaramın Superonline'a taşındığı, taşınan bir numaranın üzerindeki tüm hizmetlerin taşındığı andan itibaren iptal edilmesi gerektiği, resmi sürecin böyle olması gerektiği yazıyor.

Bu belgeyle gelen 2 faturaya itiraz ve hat iptali için TTNET müdürlüğe gideceğim.

Bu süreci başka yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz var mıdır?

• tüketici haklarına başvur hocam
  • müdürlüğe fatura itirazı dilekçesi verdim..kabul etmezlerse itirazımı hukuki yollara başvuracağım. göz göre göre soygun bu.
  • TTnet bu tüketici haklarını falan takmıyor artık ! başka bir firma olsa tamam oraya başvur derdim ama söz konusu ttnet olunca direk savcılığa giderek nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiası ile suç duyurusunda bulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 9 Aralık 2011; 8:39:14 >
  • babam üzerine telefon hattı vardı. İptal ettirdi. Bilmem kaç ay sonra fatura geldi kapattığımız telefon hattının kapanamama parası. Meğer iptal dilekçesini verdikten sonra o dilekçenin numarasını almak gerekiyormuş. Biz o dilekçe numarasını almadığımız için tabi iptal ettirdiğimize dair bir ispatta bulunamadık.

Aynısını kuzenim de yaşadı.

siz siz olun. O dilekçe numarasınıı alın. Almadınız diye kapatmıyorlar. Almanız gerektiğini de söylemiyorlar. Telefon faturası geldimi de ispatlayamıyorsunuz iptal ettirdiğinizi.
  • evet aldım dilekce sıra no su ve tarihili kaşeli nüshasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.