Şimdi Ara

TTNET Hipernet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normalde ttnetin yanına bile yaklaşmam ama Fiber internet bulunduğum noktada olmaması nedeniyle vdsl başvurusunda bulundum.bu arada sanırım teknik ekip gelip işlem yapacakmış.Daha önce dsmart döneminde santral yetkilileri ile bayağı da tanışıklığımız var kopma sorunu vs de yaşamıyorum artık sonuç olarak hizmeti yine tt veriyodu. Hipernet 24 mbps 75 gb lık akk için ilk 12 ay 49,90 sonra ki 12 ay 69,90 tl ancak tahhüt vermeden önce ürünü kullanıp memnun olmayan var mı veya tavsiye eder misiniz ?

• Sanırım Hızı Keşfet kampanyası bende düşünüyorum fakat merak ettiğim konu TTNET ALO yanında ücretsiz veriliyormu ? Yalın internet veya Internet + TTnet Alo kampanya kapsamında diye hatırlıyorum siz bu durumu biliyormusunuz ?
  • Turgut kullanıcısına yanıt
    Ben onu özellikle sordum çünkü ev telefonu artık çok gereksiz.Yalın Aldım yalın internet için de ücret ödenmeyeceğim söylendi.
  • Kullanıyorum bir sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Sanırım Hızı Keşfet kampanyası bende düşünüyorum fakat merak ettiğim konu TTNET ALO yanında ücretsiz veriliyormu ? Yalın internet veya Internet + TTnet Alo kampanya kapsamında diye hatırlıyorum siz bu durumu biliyormusunuz ?

ben şu anda kullanıyorum hızı keşfeti ücretsiz veriliyor.herhangi bir olur mu olmaz mı düşünceniz olmasın.Hızı keşfet kampanyasında ücretsiz TTNET alo .sadece anlaşma yaparken size birşeyler kakalamamaları için sorun,taahhüt kağıdınıza bakın yeterli.
  • Ben de bulunduğum bölgede yalnız HİPERNET olduğu için geçmeyi düşünüyorum. Şu an 16 Mbps'lik Ultra İnternet kullanıyorum. HİPERNET daha mı iyidir? Benim için önemli olan hızdan ziyade, düşük ping süreleri. Ultra İnternet'e göre fark eder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.