Şimdi Ara

TTNET Hırsızdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar bu gün 69 TL ödediğimiz TTNET e yavaşlığından dolayı sövüyordum. Ondan sonra saat 6 gibi Superonline dağıtan bir arkadaş geldi. Reklam yaptı özellikleri söyledi. Biz telefonla internete toplam 90 TL ödüyoruz. Adamlar 69 TL ye hem interneti hem telefonu hem de televizyonu halledeceklerini söylediler. Helal olsun! İnternet ise 6 megabitten 25 megabite yükselecek hemde kota 75 GB. Taaddüd ücretini de biz ödeyeceğiz 300 TL ama onlar 300 TL değerinde faturayı istemeyecekler. Üstüne zaten 3 ay bedava. Artık ne deyim, TTNET hırsızmış ta biz bilmiyormuşuz. Zaten şirkettekini de kapatacağımız zaman aynı interneti 35 TL ye verelim demişlerdi. Madem 35 TL ye aynı interneti verebiliyorsun neden 70 TL ödettiriyorsun şerefsiz? TTNET almayın, aldırmayın. Bu hırsızlara artık ne deyim ben? Tanıdığımız kullanıyormuş o da memnun. Yarın modemi falan kuracaklar.

• hocam 25 mbit dediğinize göre fiber yani. eğer binanızda superonline fiber varsa bir saniye durmayın ttnet adsl de.
  • bi 5 sene öncesine kadar ttnet kullanıyodum kapattırdım uydunete geçtim hem teledünya hem uydunet (25mbps sınırsız 50gb akk ) 46 tl ödüyorum bedava.
  • Superonline iyi güzel de müşteri hizmetleri çok zayıf.
    35 TL ödüyordum işyerimde, sözleşmem bitti 45 TL mi ne olcak dediler yenilemedim. (daha önce de aramışlardı yenilemeyince 35 tl den devam etmişti)
    Sonra bir baktım 76 TL olmus fatura.
    İşyerim için yalın adsl kampanyası var şuan 200 DK heryöne, 16mbit 50gb akk veriyor. 52 TL
    1,5 ayda tarife değişmedi, sonra yeni abonelik açalım dediler, iptal başvurusu yaptım 1,5 ayda iptal olmadı.
    20 kere musteri hizmetlerini aramışımdır :)

En son dün sikayetvar.com a yazdım. 3 saat içinde kapattılar.
    Şuan abone olcam korkuyorum :)
  • Adamlar geldiler kurdular. Bana çok kötü gibi gelmedi. Kabloları çakarken çok hassas dikkat edin falan dediler ya siz gittikten sonra bozulursa dedik gelir yeni kablo döşeriz dediler. Bana gayet iyi geldi hani. Hız testinde 30 megabit çıktı. AKK ise 75 GB. Zaten binanın alt yapısında da Superonline var bizim bina komple superonline kullanıyor. 3 ay ödemeyeceğiz bir de 300 lira kadar ödemeyeceğiz. Beleşe getirdik interneti TTNET kullanıcıları da kapatacağım desinler fiyatını düşürürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer su -- 5 Ağustos 2016; 23:18:03 >
  • Adına sevindim.
  • Kimin adını? Benim mi Evet soy adım su.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omer su O kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır hırsız, şarlatan, dolandırıcı,yobaz,para için herşeyi yapabilcek kapasiteli topluluk ve şirket olduklarını söylüyorum zaten! türk Telekom isminin başına türk ü kamufulaj yapmış sömürüyor kanını emiyor bu ülkenin!
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Adı türk ama uzaktan yakından Türklük ile alakası yok, saf arap telekom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet güzel ama televizyon veriyi internetten aldığı için televizyon ile çalışınca yavaş oluyor:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.