Şimdi Ara

ttnet hız sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet esnaf paketi üyesiyim 8 mbit e kadarlık paket kullanıyorum ama hızım hiç bir zaman 1mbit üstüne çıkmıyor modem arayüzünde ise
    İstatistikler - ADSL

Mod: ADSL2+
    Hat Kodlaması: Trellis On
    Durum: No Defect
    Hat Güç Durumu: L0

Alınan Gönderilen
    SNR Sınırı (dB): 25.6 34.5
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 43.0 22.0
    Çıkış Gücü (dBm): 12.4 17.9
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 6772 1103
    Hız (Kbps): 1024 255
    MSGc (number of bytes in overhead channel message): 59 11
    B (number of bytes in Mux Data Frame): 32 15
    M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 1
    T (Mux Data Frames over sync bytes): 1 2
    R (number of check bytes in FEC Data Frame): 0 0
    S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.0000 1.9394
    L (number of bits in PMD Data Frame): 264 66
    D (interleaver depth): 1 1
    Delay (msec): 0 0

Super Frame: 4102053 4166221
    Super Frame Hataları: 1031 244
    RS Words: 0 0
    RS Düzeltilebilir Hatalar: 0 2984387
    RS Düzeltilemez Hatalar: 0 N/A

HEC Hataları: 558 1456
    OCD Hataları: 0 0
    LCD Hataları: 0 0
    Toplam Hücreler: 160985071 2539765549
    Data Hücreler: 887435 221555663
    Bit Hataları: 183 35366

Toplam ES: 762 126
    Toplam SES: 0 76
    Toplam UAS: 17 2025880

görüldü gibi 6884 1103 olması lazım. virus falan yok program satın alıyorum banka işlemlerim oldugu için torrent falan kullanmıyorum. Acaba benim yapabilecegim bir şey var mı arkadaşlar

• arayın durumu aktarin hattinizin 5-6 mbit alabileceğini söyleyin, gerekirse ısrar edin arttirirlar.
  • aradım sizin bulundugunuz santrala ulaşamıyorum dediler kayıt bıraktım modeminizi kapatmayınız arayacagız dediler anlamadıgım türkiyedeki şirketlerin üçkagıtcılıgından kaynaklanıyor 1mbit kullanıyordum 8 mbits e geçtim abicim onuda yapıverin neden yapmıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: idiraw

aradım sizin bulundugunuz santrala ulaşamıyorum dediler kayıt bıraktım modeminizi kapatmayınız arayacagız dediler anlamadıgım türkiyedeki şirketlerin üçkagıtcılıgından kaynaklanıyor 1mbit kullanıyordum 8 mbits e geçtim abicim onuda yapıverin neden yapmıyorsunuz

hocam konulara baksanız genel sorun var otomatik artmıyor mevzu santrallerde yani.Aramak yada mesaj atmak gerekiyor ttnet desteğe.Hattınız destekliyorsa da arttırıyorlar zaten.
  • ben amerika birleşik devletlerinde 4 sene yaşadım dostum ve hep merak ettim bu ülke niye bu kadar gelişmiş diye onlarda bir erdem vardır dini fark etmeksisin sözleri kelimeleri senettir sana çarşamba borcunu verecem derse o gün verir saat 00:01 olmaz perşembeyi bulmaz borcunu ödemezsen vururum der ve vurur bunlar adamların erdemi olmuş bizde hem halk hem şirketler olarak hep kaypaklık hep ückagıt var benim sitemim buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: idiraw

ben amerika birleşik devletlerinde 4 sene yaşadım dostum ve hep merak ettim bu ülke niye bu kadar gelişmiş diye onlarda bir erdem vardır dini fark etmeksisin sözleri kelimeleri senettir sana çarşamba borcunu verecem derse o gün verir saat 00:01 olmaz perşembeyi bulmaz borcunu ödemezsen vururum der ve vurur bunlar adamların erdemi olmuş bizde hem halk hem şirketler olarak hep kaypaklık hep ückagıt var benim sitemim buna

hocam burası Türkiye ayrıca kardeşimde amerikada yaşıyor 2 yıldır dediğiniz doğruda olsa oranında kendi çapında farklı sorunları var örnek: sigortasından mı ne borçlu çıkarıldı sonra itiraz edince alacaklı hale geldi :) arkadaşı yönlendirmese parası kalacaktı içeride. ülkeden ülkeye değişiyor sorunlar yaşam böyle birşey biraz uğraşmak gerekiyor :)

ben 1 aydır bu sorunun olduğunu söylüyorum kısa yolu belirtiyorum.Daha önceden böyle değildidirek artardı 6 yıldır adsl kullanıyorum nezaman hız arttırsam direk artardı ama santrallerde sorun var otomatik artmıyor.

Tekrar aramak istemiyorsanız forumun üstünde ttnet destek forumu var ordan yazın onlar sizi arasın hemde daha fazla ilgileniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 20 Eylül 2011; 10:02:02 >

• yazdım ilgilenecekleri söylediler ama umutum yok
  • tüketici bilinçli ise, istediğini veriyorlar.. yok eğer mevcut şartlara razıysa kimse sesini çıkartmıyor..
    çünkü altyapı zaten yetersiz, bi de bilinçsiz tüketicilere en iyi hizmeti verip daha da tıkamamak lazım diye düşünüyorlar muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.