Şimdi Ara

TTNET HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim kaç gündür internet hızım çok yavaş lol oynamak bir yana internet sayfası zor açılıyor 1 mb bile hız alamıyorum çok aradım ttneti düzelir gibi oluyo sonra tekrar aynı hiç yardımcı olmuyorlar 8mbte kadar limitsiz internet kullanıyorum ama 1 mb bile alamıyorum yardımlarınızı bekliyorum!!!

• Lütfen yardım!!!
  • up
  • Modem değerlerinizi eklermisiniz.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 797
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 4096
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 52.5
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 27.1

Modem arayüzünde bunlar yazıyor.
  • Bende dün 1.4 mb ile indirme yapıyordum bugün ise 300 kb civarı yapıyorum sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knt1016

Bende dün 1.4 mb ile indirme yapıyordum bugün ise 300 kb civarı yapıyorum sebebi nedir ?

akk yi doldurmuşsunuzdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes26 kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerin berbat. 52 db zayıflama ile hat en azından bağlanabiliyor. Sıkıntı ne zamandır var, o dönemde evde kablolar falan zarar vermiş olabilir misiniz? Ya da Turk Telekom kablolarına bir zarar gelmiş olabilir mi? Çok kötü değerler bunlar. Edebi kablolamanın kontrol edilmesi, sıkıntı yoksa sokaklardaki Türk Telekom kablolarının kontrol edilmesi gerekli. Eğer merkezi bir yere çok uzak bir yerde iseniz de olabilir ama bağlı olduğunuz santrale gidip direk oradakilerle de görüşün derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Köyde oturuyorum da şuana kadar hep ttneti aradım türk telekomuda bir arayayım o zaman teşekkürler saolun.
  • Kardeşlerim aradım adamlar gldi şaka gibi dışarıdan ölçüm yaptılar abi içeride girseydiniz dedim girmediler hattınızın alabileceği değerler bunlar dediler 1mb bile alamamaktayım şuanda devam ediyor anlaşmada böle bişi yoktu ne yapmalıyım sizce şikayette ettim gerekli sitelerden hiçbişi olmadı biakıl verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes26 kullanıcısına yanıt
    Koyde normal oralara yatirim yok 4 mbit hiz tanimli hattina yapacak hic birseyin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 11 Ağustos 2015; 15:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK'den kaynaklanıyordu. Yoksa modemi resetle falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.