Şimdi Ara

TTNET hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay önce ttnet 3'lü tarifeye (İnternet, telefon, televizyon) geçtim. İnterneti bağlattığımdan bu zamana kadar hep hız problemiyle uğraşıyorum. Müşteri temsilcilerini aramama rağmen bu güne kadar ilgilenmediler. 1ocak2014'te arıza kaydını bıraktım o zamandan beri ilgilenmelerini bekliyorum.Hız 20mbite kadar deniyor speedtestte istanbuldan testi yaptığımda 17-19mbit arası hız çıkıyor yurt dışı çıkışları ise genel olarak 0,5-2mbit arası çıkıyor. Bu yüzden ne film izleyebiliyorum ne de indirme yapabiliyorum.Müşteri temsilcileri yurt dışı cıkışlarında bir problem olmadığını söylüyor ve hattım normal olarak görünüyormuş.Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Müşteri temsilcileri arıza kaydı almaktan başka birşey yapmıyor. Lütfen yardımcı olun.

NOT: Arkadaşlar modemden görüntüyü de ekledim. Hipernet 20mbit kullanıyorum.Televizyon altyapısı olmadığı için sadece internet ve telefonu kullanabiliyorum. Eve gelen kablo ise telekomun 2yıl önce değiştirdiği siyah kalın 4 uçlu bakır kablo. Mümkün olduğunca çok bilgi vermeye çalışıyorum atladığım biryerler varsa söylediğinizde ekleyebilirim.

TTNET hız sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan147 -- 27 Ocak 2014; 2:07:14 >

• kaan147 K kullanıcısına yanıt
    hattınızda bir problem gözükmüyor. Santrale uzaksınız ve hattınızda 24/2 tanımlı.

http://www.speedtest.net/ Test yapar mısınız?
  • Welcome to the hell . Birkaç aydır var bu durum . Yatırım yapmamaya devam ederlerse bugün olduğu gibi internet her yoğun kullanım saatlerinde çökecek.
  • santrale uzaklık 400metre. hız testlerinde Türkiye de 12Mbps çıktı ortalama. yurt dışı ise hemen hemen avrupa rusya ve diğer yerlerde 3mbps çıktı.
    başka bir cihazla test yapmayı deneyin bir de
  • Hat zayıflaması aşağı yönde 21.8 yüksek gibi istersen 8 mbit adsl2+ tarifesine geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

başka bir cihazla test yapmayı deneyin bir de

başka bir cihazla denedim sonuç aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loquance

Hat zayıflaması aşağı yönde 21.8 yüksek gibi istersen 8 mbit adsl2+ tarifesine geç

8mbit kullanıyordum son ay aynı sıkıntıyı çekiyordum o yüzden bu tarifeye geçmiştim.
    altyapıdan kaynaklanabilir hangi şehirdesiniz, büyük şehir değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

altyapıdan kaynaklanabilir hangi şehirdesiniz, büyük şehir değil sanırım.

alt yapıdan kaynaklanıyor olabilir fakat şöyle birşey var hemen yan komşulara gidip internet hızlarını kontrol ettiğimde onlarda sorun yok. 3 ayrı evde denedim sadece sıkıntı bende var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.