Şimdi Ara

TTNET hız ve ping anormaliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 gündür öğlen 12den sonra gece 00:30 civarına kadar internetim yavaşlıyor pingim artıyor.
    Airties 5650TT modem TTNET Fiber 24Mbit/2Mbit Universite Mah/Avcılar tarafında oturuyorum acaba benim gibi problem yaşayanlar var mı
    modemin içindeki değerler önceki gün -7.6 olan değer max -6.0 dı git gide artıyor anlamadım gitti

buda şuan ki speedtest.net sonucum

buda gece 1:30 civarı 12.01.2015

modem değerleri
    buna bir çözüm bulan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret19 -- 12 Ocak 2015; 1:24:27 >

• Bende ping değil de yavaşlama var.Ama öyle böyle değil.Sitelere bile ya 2dkda giriyor ya da hiç girmiyor.Hat değerlerim de normal.
  • Bende de ping ve aşırı derecede yavaşlama var
  • son bir kaç aydır fiber olsun adsl olsun vdsl olsun hep ping ve hız düşmesi şikayetleri var.

BEnimde aynı bela başımda akşam 6 dan 11 e kadar 300 ping hız 0,5 ile 2,5 mbit 11den sonra 13 mbit.
  • beylikduzunde oturuyorum eski evimde ayni bolgedeydi.eski evde stabil 10 ms alirken bu yeni evde aksam 7 ile 11 arasi 300 ms aliyorum.diger zamanlar 1 ms.
    ttnet gelip portumu degistirdi herseyi yapti ama duzelmedi..
    siz yine 30 ms aliyorsunuz kotu zamanlarinizda ben minimum 300 ms aliyorum.baglantim 50 mbit sinirsiz fiber..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

beylikduzunde oturuyorum eski evimde ayni bolgedeydi.eski evde stabil 10 ms alirken bu yeni evde aksam 7 ile 11 arasi 300 ms aliyorum.diger zamanlar 1 ms.
    siz yine 30 ms aliyorsunuz kotu zamanlarinizda ben minimum 300 ms aliyorum.baglantim 50 mbit sinirsiz fiber..

Sorununuz düzeldi mi acaba?Ne yapmak lazım bu lanet internete?Gece kuşu gibi oldum ping düzelsin diye bekliyom ki saat 00.00 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriani12

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

beylikduzunde oturuyorum eski evimde ayni bolgedeydi.eski evde stabil 10 ms alirken bu yeni evde aksam 7 ile 11 arasi 300 ms aliyorum.diger zamanlar 1 ms.

Sorununuz düzeldi mi acaba?Ne yapmak lazım bu lanet internete?Gece kuşu gibi oldum ping düzelsin diye bekliyom ki saat 00.00 olsun.

malesef duzelmedi.Ki ping benim icin evde internet kullaniminda en onemli sey.aksamlari toplasaniz 1-2 saat bi ps4 oynama eglencem var onda da 500 ms ile mac icin bile eslesemiyorum, cunku ms imin yuksek oldugundan rakip bulunmuyor.

Bu hafta cumaya dek cozerlerse devam.yoksa binamda superonline fiber var ona geciyorum.p.tesi modemi degistirmeye cagirdilar son care o olacak sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belli saatlerde artan pingin modem ile hiçbir alakası olmaz/olamaz... boşuna uğraşmayın bence geçin direkt sol fiber'e.
  • Adamlar ping sorununu bir sorun olarak görmüyorlar ki.Ben ping sorunu için gittiğim zaman benim şu kadar abonem var kimse bu sorun yüzünden şikayet etmedi diyor.Tek bildikleri download da download.Ping süresinin download ile alakası yok.Ben adil kotaya düşwtüğüm zaman hızım 3 mbps ye düştüğünde bile pingim değişmezdi.Yani ha 100 mbps ha 3 mbps pingim hep 15 di.Şimdi adil kotayı geçmememe rağmen akşamları sürekli oynuyor 47 68 125 156 ya kadar çıkıyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101627213

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TTNET hız ve ping anormaliği

Bu ping nedir böyle abi edirneye bile aşırı ping var :(
    Akk devrede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang102030 -- 18 Ocak 2015; 22:37:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.