Şimdi Ara

TTNet, hizmete değil cüzdana el attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bir süreden bu yana mail ve twitter’den ulaşanlar TTNet’in yaptıklarını paylaşıyorlardı. Konunun detaylarını bilmediğim için çoğu zaman okuyup geçiyordum. Şimdi canım yandığı için olsa gerek, bütün ayrıntılarını öğrenmek durumunda kaldım. Daha önce bana ulaşanların da derdine tercüman olacağımı düşünerek paylaşmak istiyorum."

Ünal TANIK / Rotahaber

Yazının Devamı İçin Lütfen aşağıdaki Linke Tıklayın ...

http://haber.rotahaber.com/ttnet-hizmete-degil-cuzdana-el-atti_265370.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 24 Nisan 2012; 2:39:31 >

• Sayın ünal tanık'ın yazmış olduğu haberde 115 tl lik AKN olmayan internet de aslında tamamen sınırsız değildir... Aylık 2000 GB download kotası vardır.. 7/24 download yaptık diyelim .. Ki zaten bu tarifeye geçen kullanıcılar bunu yapmak için geçeceklerdir. 2000 gb kotayı geçtiğiniz an internet hızınız 1 mbit/sn ye düşecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

Sayın ünal tanık'ın yazmış olduğu haberde 115 tl lik AKN olmayan internet de aslında tamamen sınırsız değildir... Aylık 2000 GB download kotası vardır.. 7/24 download yaptık diyelim .. Ki zaten bu tarifeye geçen kullanıcılar bunu yapmak için geçeceklerdir. 2000 gb kotayı geçtiğiniz an internet hızınız 1 mbit/sn ye düşecektir...

2000gb kota (8mb hız için) zaten sınırsıza eşdeğer bir rakam gibidir ... 7/24 download yapsan yine o kadar kotaya 1 ayda ulaşmak zor

NOT: Benim bildiğime göre 115TL lik pakette akk yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 24 Nisan 2012; 11:30:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.