Şimdi Ara

TTNET İnternetimi Devretmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanmış olduğum interneti taşınma nedeniyle devretmek istiyorum.(Hemde öğrenci olduğum için ücretide yüksek geliyor bana) İnternet 24 ay taahüttlü olup 5 ayı dolmuştur. Nakil ücreti olan 24 TL'yi ben karşılayacağım. İnternet sınırsız 8 Mb hızında olup fatura her ay 60 TL olarak gelmektedir.
    İnternet bağlatacak arkadaşlar bu sayede ilk faturada alınan 48 TL aktivasyon, 8 TL damga vergisi 20 TL yalın internet ücreti ödemeden 76 TL indirimle bağlatmış olacaklar.
    TTNet'in vermiş olduğu ekipmenida hasarsız ve çalışır durumda vereceğim. Şehir farketmez. Kargo bedelinide ben ödeyeceğim.
    Taahhütlü olduğum için iptal ettirmek istediğimde yüksek ücret istediler. Bende devretmek istiyorum.

• Kaç para istedi ttnet iptal için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 330TL istiyor zamanından önce iptal için. Modem ücreti içinde tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercynr -- 23 Kasım 2015; 16:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercynr

330TL istiyor zamanından önce iptal için. Modem ücreti içinde tabi.

5 aylık üyesiniz 330 tl istiyorlar. Bir yanlışlık ya da art niyet var gibi. 5 aylık indirim bedeli taş çatlasa 100-120 tl falan tutar. 330 tl yi nasıl hesapladılarsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 100-120 falan olsaydı devretmekle uğraşmaz direkt verip kapatırdım ama on kere aramama rağmen ücretin böyle olduğunu söylediler.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    mustafa nın cevabına katılıyorum. 5 ay olan indirimleri belki modem parasını yansıtırlar. modemide iade edersen onu düşmeleri gerekir. bence bir an önce kurtul. yalnız şunu unutma iptal ettirdiğinde ıslak imza attığın evraka çok dikkat et , orda iptal kutucuğunu doldur. ve nüshasını iste gerekirse fotosunu çek. sonunda uğraşmamak için. ve mh ile yapacağın görüşmeyi kesinlikle kaydet sonrasında söylemediğin kabul etmediğin şartları kabul etmiş gibi zorlamaya gidiyorlar. birde btk sitesinden bir araştır taahhüt bozma durumlarıyla ilgili cezai şartları..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.