Şimdi Ara

TTNET İPTAL EDİLİNCE KESİLEN TURK.NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen aya kadar TTNET aboneliğim bulunuyordu. Taahhüt süresi bitince TTNET hattımı dondurarak TURK.NET aboneliğine geçiş için başvuru yaptım. TURK.NET internet kullanıcı adı ve şifre bilgillerimi göndermesine rağmen, internet hizmeti alamadım ve bu sorun için arıza kaydı bıraktım. Arıza kaydından sonra interneti 10 günden fazla bir süre ile eve bağlayamayınca bende TTNET'i arayarak hali hazırda dondurmuş olduğum aboneliğimi tekrar aktif ettim ve interneti TTNET üzerinden kullanmaya başladım. Ancak TTNET'te normalde 13 mb aldığım internetimi 7mb hızına sabitledi ve bu durumu defalarca kendisine iletmeme rağmen ısrarla sorunu çözmediler. Bu ikinci TTNET dönemimde de başvuru yaptığım TURK.NET aboneliğimdeki internette geldi. TURK.NET üzerinden kullancı bilgilerini girerek internet hızıma baktığımda da 7Mb hız görünce, daha fazla para ödememek ve kotasız kullanım için TTNET başvurumu bugün gidip iptal ettim. Eve geldiğimde ise karşılaştığım manzara TURK.NET hizmetimin de kesilmesi oldu

Bu nasıl başıma geldi anlam veremiyorum. Başka bir firmanın internetini iptal edince farklı bir firmadaki hizmetim nasıl kesilebiliyor ? Bunu en hızlı yoldan nasıl çözümleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiris.tr -- 5 Ekim 2018; 18:14:30 >

• şimdi 2 ayrı firmadan hizmet aldığınıza göre eve 2 adet dsl hattı gelmesi gerekiyor fakat sanırım sizin evde sadece tt hattı varmış ve o hattın üstünden turknet kullanıcı adı şifresi ile kullanmışsınız. tt yi de kapatınca hali ile adamalar kendi portunun sinyalini kesmiş;

şimdi sizin yapmanız gereken (sıfırdan başvuru yapmış olmanız lazım)

1) genelde bina girişinde bulunan ankastre kutuya bakıyorsunuz abone adı ve turknet yazan bir kağıt var mı ?
    2) kurulum ücreti hali ile ödediniz turknet den kuruluma gelen oldu mu ? (aradılar ben kullanıyorum dediniz ise geçmiş olsun eliniz yatkın değil ise ekstra masraf çıktı)

ha adım 1 de kaldınız yani adınıza tel yok ise;

ÖNCE ÖNCE ÖNCE telefon arıza, çevir sesi yok diye kayıt açıyorsunuz ve içine tt ekipleri aktivasyona tel bırakmaya gelmiyor eliTT gönderin diyorsun, ARDINDAN-SONRA-PEŞİ SIRA-2.OLARAKKK internet arıza dsl ışığım yanmıyor diyip not olarak yine tt ekipleri aktivasyona tel bırakmaya gelmiyor eliTT gönderin yazıyorsun.

• Türknet te benim hızımı defalarca tyaptığım arıza başvurusundan sonra hızmı 7 Mbite sabitledi..

Yani türknet baya mataf birşey değil.. Aşırı kopmalar oluyor..Bende ttnete geçmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.