Bildirim
ttnet mi fiber mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
20 megabit fiber varmı ne kadar ücreti ? -
20 megabit fiber superonline da var.Kampanyalıymış şimdi 49 lira ama 50 gb dan sonra hız düşüyor -
haa bende ttnet 20 mb anladım eğer superonline varsa düşünme derim
-
superonline iyidir -
Her zaman Superonline iyidir. TTNet ile saç baş yolmaktansa fibere geç rahat et ama TT fiber olmasın. -
50gb sınır olsa bile süperonline daha iyi bizim burda olsa dusunmeden gecerim. Ttnet ile uğraşmaya değmez. Kaliteden yoksunlar. -
bu soruya bir yıl öncesine kadar süperonline derdim ama ttnet akıllanmaya başladı(yada ben şanslıyım). -
superonline da akk olmasa superonline derdim ttnet de bu olay sozde oldugu icin ttnet -
superonline da akk olmasa superonline derdim ttnet de bu olay sozde oldugu icin ttnet -
Upload ile işin yoksa.TTNET VDSL alt yapısıda kaliteli ise şuan için TTNET VDSL...Sözde olan bir AKN uylaması var... -
ben ttnet kullanıcısyım adil kotayı 6gb ta düşürmüşler ve 8mb diyorlar ama 3 mb gözüküyor bir dosya indirirken çok agır iniyor.uydunet nasıl sizce kadıköy çevresinde oturup kullanan bir arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz yoksa hiç geçmim mi yada superonline tavsiye edermisiniz? -
soruya gel :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X