Bildirim
ttnet mi fiber mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
20 megabit fiber varmı ne kadar ücreti ? -
20 megabit fiber superonline da var.Kampanyalıymış şimdi 49 lira ama 50 gb dan sonra hız düşüyor -
haa bende ttnet 20 mb anladım eğer superonline varsa düşünme derim -
superonline iyidir -
Her zaman Superonline iyidir. TTNet ile saç baş yolmaktansa fibere geç rahat et ama TT fiber olmasın. -
50gb sınır olsa bile süperonline daha iyi bizim burda olsa dusunmeden gecerim. Ttnet ile uğraşmaya değmez. Kaliteden yoksunlar. -
bu soruya bir yıl öncesine kadar süperonline derdim ama ttnet akıllanmaya başladı(yada ben şanslıyım). -
superonline da akk olmasa superonline derdim ttnet de bu olay sozde oldugu icin ttnet -
superonline da akk olmasa superonline derdim ttnet de bu olay sozde oldugu icin ttnet -
Upload ile işin yoksa.TTNET VDSL alt yapısıda kaliteli ise şuan için TTNET VDSL...Sözde olan bir AKN uylaması var... -
ben ttnet kullanıcısyım adil kotayı 6gb ta düşürmüşler ve 8mb diyorlar ama 3 mb gözüküyor bir dosya indirirken çok agır iniyor.uydunet nasıl sizce kadıköy çevresinde oturup kullanan bir arkadaş varmı? tavsiye edermisiniz yoksa hiç geçmim mi yada superonline tavsiye edermisiniz? -
soruya gel :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 24 mbps internet hızı nasıl
- digitürk internet altyapısı kimin
- superonline wifi 6 modem
- 1 aylık taşınabilir internet
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X