Şimdi Ara

ttnet paket kaybı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzon 2nolu beşirli mah.'de oturuyorum, telefon hatları merkezdeki santralden 1 ay önce daha yakındaki yeni mahalle santraline aktarıldı. Hat değerlerim mükkemmel sınırında gidip kendimde gördüm db değelerini. Yalnız şöyle bir sorunum var bu 1 ay önceki ha taşıma işleminden sonra değerler hala yüksek ama pingtest.net veya ttnetin kendi sitesinde testlerde download hızımda bir sorun yok ama upload testi başlamıyor bile hata veriyor ayrıca en büyük sorunum %20 civarında paket kaybı (packet loss) var. Haliyle online gamin yalan oluyor.

Paket kaybının nedeneri ne olabilir, nasıl öğrenebilirim neden kaynaklandığını? Çözümleri nedir neler yapmam gerekiyor. trabzonda başka uydunet de yok ki ttneti değiştireyim. Çıldırmak üzereyim 4mb sınırsız üyeliğim var ayda 90 lira veriyorum online gaming için. Şuan okey oynanamaz halde...

not: defalarca hata kaydı bıraktım tanıdık çalışan var o beni götürdü, telefonda 4440375 ile defalarca görüştüm yok yani. TTnette çalışan adam gibi bir teknisyen bulamadıkça ben internet kullanamayacam anladığım kadaıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curset -- 10 Kasım 2011; 23:54:56 >

• Aynı sorun bende de var. inanılmaz paket kaybı var. ttnetin altyapısı rezillik derecesinde kötü. 9 ay taahhütüm kaldı. 9 ay sonra ttnet modemi kırarak parti yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.