Şimdi Ara

TTNET PİŞMANLIK MIDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba , ben geçen hafta SuperOnline dan TTNET e geçtim ve çok sık online oyun league of legends tarzı oyunlar oynayan biriyim fakat bir sorunum var ve bir türlü düzeltemedim . Sorun şu : Lol e girdiğimde pingim 65-75 arası oluyor genelde ( süperonlineda 72 sabitti ). Ama ttnette oyunumu etkileyecek ve pingle uyuşmayan bir lag ve delay var. Bir yere tıkladıktan 1 saniye geç gidiyor hero mesela .. Superonlineda oyun çok akıcı ve böyle değildi . Sorun Wi-fi olabilir diceksiniz kabloyla bağladım modemi pc ye yine aynı sorun :( . Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar lütfen yardım edin
    Buda SpeedTest Sonucum :
    speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    http://www.speedtest.net/my-result/3366673283

• Delay bildiğim kadarıyla oyun kaynaklı ama ttnet varsa işin içinde kesin onun hatasıdır.Arayın söyleyin başka yolu yok düzeltirlerse ne ala düzeltmezlerse eğer taahhütünüz yoksa super online geri dönün bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben süperonlinedan ttnete geçtiğim ilk gün oyunda değişme olduğunu farkettim zaten . Geç hareketler felan arasam delaydan felan anlayana olmaz diye aramıyorum taahhüt 1 sene ya napıcam ben ? :(
  • evet yüz yüz pişmanlıktır.arkadaşım kusura bakma ama sen bindigin dali kesmişsin.ttnet online oynayan kesimi gaye bile almıyor.bende online futbol oyunu oynarım çok zaman beni küfürbaz etti bu adi serefsiz kurum.oyuna giriyorsun acayip lag acayip gecikme. karşı rakibin interneti sanki dikili cadır bizimkisi kanı cekilmiş sülük.ttnetin tek gerçegi yalanları.
  • Ankarada oturuyorum. Hiz testinde 5down 1.30up cikiyor. Lol deki ping 58 stabil arada 64 oluyor. Yani hiz ile pingin bir ilgisi yok. Musteri hizmetlerini ara bircok online oyunda pingim var de israrci ol. Oradan iyileştirmemi yapiyorlar guncellestirmemi oyle birsey yapiyorlar olmazsa ertesi gun bidaha ara. Aklima baska bisey gelmiyor. Bu arada upload hiziyla ilgisi olabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ttnet bağlattım (sözde) hala dsl ışığı yanmıyor kaç kere aradım çözemediler
    kesinlikle pişmanlıktır....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz abartmış. Öyle büyük pişmanlık olacak kötü bir şey yok.

Ayrıca sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum maalesef.
  • 15 ms çıktı diye üzülüyorsun demek ha rekor bende

http://forum.donanimhaber.com/m_88778280/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Mart 2014; 15:48:18 >
  • var mı benim gibi league of legends oynayan ve pingi yani delayı olmayan arkadaşlar ? bende ping 65 olsa bile delay oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Ankarada oturuyorum. Hiz testinde 5down 1.30up cikiyor. Lol deki ping 58 stabil arada 64 oluyor. Yani hiz ile pingin bir ilgisi yok. Musteri hizmetlerini ara bircok online oyunda pingim var de israrci ol. Oradan iyileştirmemi yapiyorlar guncellestirmemi oyle birsey yapiyorlar olmazsa ertesi gun bidaha ara. Aklima baska bisey gelmiyor. Bu arada upload hiziyla ilgisi olabilir mi acaba?

bilmiyorum upload hızı düşük acaba ondan mı ya ilgisi var mı ki uploadın oyunlarla ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.