Şimdi Ara

TTNET SÖZLESME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 hafta sonra ttnet sözlesmem sona ericek ne yapmam gerekiyor arayıp yeni paket almammı gerekiyor yoksa herhangi bir ttnet bayisinden mi islem yaptırmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scaredof

Merhabalar 1 hafta sonra ttnet sözlesmem sona ericek ne yapmam gerekiyor arayıp yeni paket almammı gerekiyor yoksa herhangi bir ttnet bayisinden mi islem yaptırmalıyım ?

insanlar arasında yanlış bir algı var. sözleşme yani gerçek adıyla taahhütname süreniz biterse aboneliğiniz sonlanmaz, sadece kampanyanız sona erir. tarifenizi, yürürlükteki fiyatı ile kullanmaya devam edersiniz.
  • Sadece aboneliğimin sona ereceğini biliyorum sadece eğer sürem bitince yeni bir paket alırsam daha avantajlı duruma gecmezmiyim o yüzden sordum yanlıs anlasılma oldu sanırım
  • quote:

Sadece aboneliğimin sona ereceğini biliyorum sadece eğer sürem bitince yeni bir paket alırsam daha avantajlı duruma gecmezmiyim o yüzden sordum yanlıs anlasılma oldu sanırım

yeni taahhüt yaparsanız indirimli yararlanırsınız tabi. sanırım imza gerekli olduğu için işlemi bayiden yapmanız gerekiyor.
  • Tamamdır Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Merhabalar 1 hafta sonra ttnet sözlesmem sona ericek ne yapmam gerekiyor arayıp yeni paket almammı gerekiyor yoksa herhangi bir ttnet bayisinden mi islem yaptırmalıyım ?

insanlar arasında yanlış bir algı var. sözleşme yani gerçek adıyla taahhütname süreniz biterse aboneliğiniz sonlanmaz, sadece kampanyanız sona erir. tarifenizi, yürürlükteki fiyatı ile kullanmaya devam edersiniz.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Turknet sözleşme ihlali
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.