Şimdi Ara

[b]TTnet yavaşlama ve bağlantı sorunu acill yardım lütfen!!!??[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnetin yeni kampanyasına üye oldum airties rt-205 kablosuz modem hediyeli. Bağlantıda bi sorun yok bağlı görünüyorum ama sayfalara girmiyor ara sıra giriyor arasıra girmiyor arkadaşla modemleri değiştirdik gene aynı sorun pc yi formatladım gene aynı sorun neden böyle oluyor böyle bi durumla karşılaşan varsa yardımcı olsun lütfen ... bağlantı var msn açık sorun yok ama sayfalar kopuyor ....

• Telekomu arada sor açılmışmı internetin veya bi sorun olup olmadığını söylerler (pek sanmıyorum ama).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 7 Haziran 2007; 17:08:50 >
  • internetim çoktandır açık ama açık olduğu günden bu yana aynı sorun devam ediyor telekomu aradım bi sorun göremediklerini söylüyorlar ama sorun devam ediyor aynı sorunla karşılaşan var mıdır diye buradan soriimm dedim yoksa tekrardan arayacağım telekomu ...
  • bu gün iki arkadaşın bilgisayarına gidip baktım, ilk bağlanıyorsun nete, 2-3 sayfa açıyorsun ondan sonra tık yok. veri iletişimi yok. modem değiştirdim yine aynı, 4 farklı bilgisayarda denedim aynı...

444 0375 i aradığımda modemi kaldır yükle, şunu gir bunu gir diyip sallıyorlar ve 15 dk nın sonunda sayfa açma sayısı 4 e çıkıyor, çalışıyor diyip gönderiyorlar...

nasıl iştir bu anlamadım ??
  • telekomu aradım evinize gelen hatlarda sorun olabilir diyorlar ya da bilgisayarda da virüs olabilir dediler o yüzden format atacam birde öyle deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.