Şimdi Ara

TÜBİTAK TEMEL BİLİM BURSLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu burslar ham puandaki sıralamaya göre mi, yoksa yerleştirme puanındaki sıralamaya göre mi veriliyor?

MF puan türündeki temel bilim burslarının yerleştirme sırasına göre veriliyor olması belki bir parça mantıklı olabilir fakat TM puan türüyle yerleşen öğrenciler eğer ki temel bilime yerleşmişse bu burs YGS-1 puan türüne göre veriliyor ve bence yerleştirme değil sınav sırasına göre verilmesi daha mantıklı. Eğer daha önce bu bursu almış veya fikri olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. Ayrıca Tübitak bursu olarak geçse de bu burs da kyk aracılığıyla veriliyormuş diye biliyorum, ve "bildiğim kadarıyla" kyk bursları yerleştirme değil ham puan yani okul puanının eklenmemiş olduğu sadece sınav sonucunun belirlediği sıralamaya göre veriliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • Kyk ilk 100 bursu ham puana gore. Buyuk ihtimal buda oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteli adam Ü kullanıcısına yanıt
    bence en iyisi arayıp telefonla sormak. maillere de cevap veriyorlar ama bir haftayı buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

bence en iyisi arayıp telefonla sormak. maillere de cevap veriyorlar ama bir haftayı buluyor

sordum hocam. haftaya tübitak'ın sitesinden öğrenebilirsiniz yeni kılavuz yayınlanacak şu an ne desem boş falan dedi. ama geçen seneki kılavuza baktım ve bu seneki kılavuz da geçen seneki kılavuz gibi olacaksa eğer gene belirsizlikler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: üniversiteli adam

quote:

Orijinalden alıntı: swearer

sordum hocam. haftaya tübitak'ın sitesinden öğrenebilirsiniz yeni kılavuz yayınlanacak şu an ne desem boş falan dedi. ama geçen seneki kılavuza baktım ve bu seneki kılavuz da geçen seneki kılavuz gibi olacaksa eğer gene belirsizlikler olacak.

aynen o kılavuzu bende incelemiştim çok fazla soru işareti var. herhalde tüm sorulara cevap verebilecek kapsamlı bir kılavuz yayınlarlar. yoksa kimin neye göre başvuracağı belli değil. forumda illaki geçen sene bu bursu alanlar vardır keşke bir yardımcı olsalar

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.