Bildirim
Tucson Geyik Testi km77
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kadınların gözdesi -
helal olsun adamlara -
İnsanların kafalarında oluşan imajı silmek zor oluyor tabiki. Hyundai uzun süredir gayet iyi araçlar yapıyor. Hyundai şu tasarım evresine geçerken amblemini de yeniden tasarlasa inanıyorum ki daha fazla araç satardı. Belki de hala durum aynıdır. Yani amblem değiştirse hala satış artırabilir. -
Bizdekinin aksine Hyundai ve Kia avrupa ve amerika da çok daha iyi seviyelerde görülüyor, öyle de zaten -
Hyundai ve Kia gayet iyi imaja sahipler artık. O eski ucuz araba algısı yok. Türkiye'deki modelleri dolayısıyla hala iyi algıya sahip olmuyor olabilir ama dünyanın geri kalanında durum öyle değil. Amblem konusuna katılıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: etusch
İnsanların kafalarında oluşan imajı silmek zor oluyor tabiki. Hyundai uzun süredir gayet iyi araçlar yapıyor. Hyundai şu tasarım evresine geçerken amblemini de yeniden tasarlasa inanıyorum ki daha fazla araç satardı. Belki de hala durum aynıdır. Yani amblem değiştirse hala satış artırabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 6 Aralık 2018; 13:52:51 > -
Amblemin revize edilmesi gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: sarkihalindekal
Hyundai ve Kia gayet iyi imaja sahipler artık. O eski ucuz araba algısı yok. Türkiye'deki modelleri dolayısıyla hala iyi algıya sahip olmuyor olabilir ama dünyanın geri kalanında durum öyle değil. Amblem konusuna katılıyorum...
Alıntıları Göster -
19 inç lastik 245 yanak ile anca 77 ile geçebilmiş, grandlandx 18 lastik 225 yanak ile 81 km ile geçmiş pejo 3008 80 ile geçiyor aynı ebatlar bence başarılı sayılmaz, benzer videoları izlerseniz Tuscon un idare eder olduğunu düşünebilirsiniz -
Pug resmen ders veriyor bu geyik testlerinde rakiplerine. Suv lara göre normal bir performans sergilemiş Tucson. -
Hyundai yanlış yapmış ben olsam 17' 225 yanak ile girip merkez kaç kuvvetini aşağı çeker lastik esnemesini minimumuma indirirdim, en az 2-3 km fark ederdi. -
4x4 daha yüksek hızlarda girer -
Tucson neredeyse 1900 KG.quote:
Orijinalden alıntı: Bobera10
19 inç lastik 245 yanak ile anca 77 ile geçebilmiş, grandlandx 18 lastik 225 yanak ile 81 km ile geçmiş pejo 3008 80 ile geçiyor aynı ebatlar bence başarılı sayılmaz, benzer videoları izlerseniz Tuscon un idare eder olduğunu düşünebilirsiniz -
Hyun, Skoda ve Dacia aynı sınıf diyen arkadaş, lada ve moskovich’i unutmuşsun. El insaf -
Çok takılmamak lazım. Ona göre 2’den fazla airbag de gereksiz. -
Bi 3008 kadar çevik değil ama bir koreli için fazla çevik yine de :) -
bence o kadar iyi değil, bariz şekilde araç sekiyor kontrolü kaybetme eğiliminde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanların kafalarında oluşan imajı silmek zor oluyor tabiki. Hyundai uzun süredir gayet iyi araçlar yapıyor. Hyundai şu tasarım evresine geçerken amblemini de yeniden tasarlasa inanıyorum ki daha fazla araç satardı. Belki de hala durum aynıdır. Yani amblem değiştirse hala satış artırabilir.
|
helal olsun adamlara
|
Bizdekinin aksine Hyundai ve Kia avrupa ve amerika da çok daha iyi seviyelerde görülüyor, öyle de zaten
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X