Şimdi Ara

Tudor: Türkiye'de görüşler çok hızlı değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumun özeti mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru. bunun en bariz güncel örneğini kendisininde içinde olduğu gs camiası yaşıyor.
    1 ay öncesinin rezil başkanı, çapsız t.d. avrupadan elenmenin ardından tam istifa safhasındayken birden 180 derece dönüş yaşandı camiada.
    şuan büyük başkanlar, süper hocalar havada uçuşuyor.
    transferlerinde beklenildiğinden iyi netice vermesinden ötürü bir anda şampiyonluk havasına girildi.

dursun taraftarın gözünden başkanlığın tasarruftan değil harcamadan geçtiğini geç fark etmiş.
    sonuçta çoğunluk bileklik satan dursunları, duygunları değil 100m yakın para akıtan dursunları, aysalları sever.
  • Taraftar yönetimden,teknik direktörden ne istiyor.iyi takım kur , güzel futbol oynar,basarili ol.bunları yapanı alkışlarlar yapmayani eleştirirler.

Merak ettim siz ne sanıyorsunuz.ligi altıncı bitiren takımı alkislayip ,şampiyon takımı yuhalamalarını falan mı istiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da arkadaşlar olması gereken bu değil mi? Takım güzel oynuyorsa, teknik direktör saçma sapan fanteziler yapmıyor oyuncu ayırmıyorsa desteklenir, Eğer takım saçma sapan oynuyor adı sanı bilinmeyen köy takımlarına eleniyorsa eleştirilir, normali bu değil mi zaten?

Hayır takım böyle oynarken yuhlayalım mı, veya takım ösusubauborga elendiğinde alkışlayalım mı, ne yapalım?
  • Kesinlikle olması gereken bu ve bunu en iyi biz başarıyoruz , Oynamayanı desteklemem arkadaş , başarıda böyle geliyo zaten. Adamlar senin benim sırtımdan milyonları kazanıcaklar bende destekleyeceğim yok ya oynasınlar , kazansınlar bizde destekleyelim şu iyi günde kötü günde laflarına sinir oluyorum varya öyle tipler biz her zaman takımımızın yanındayız. E bu seferde adamlar taraftara koyun muammelesi yapıyo bkz : aziz yıldırım taraftar her yaptığına göz yumar her başarısızlığa he derse üstüne gitmesse kombinesini formasını alırsa o takımın hali ne olur arkadaş. Ben takımı ideoloji veya duygusal olarak tutmuyorum kazansınlar desteklerim formamıda aldım bugun zaten. Bileklik aldım maça gidiceğim kasımpaşa maçına cünkü zevk alıyorum izlerken seviniyorum , Maç sonu sosyal medyada girip neşeli bi şekilde takılıyorum foruma giriyorum yüzümüz gülüyo. tudor 3 maç daha kaybetsin yine yuhalamaya giderim devam ettirmek zorundalar hiç birinin kredisi yok buna muslerada dahil oynamak zorundalar arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 26 Ağustos 2017; 3:24:0 >

• Yani ? Ulan nasil olmasi gerekiyordu acaba

İnsanoglu doyumsuzdur

Burda insaar basari istiyor burasi blackburn rovers everton malaga cagliari konya falan degil

Burasi galatasaray besiktas fenerbahce sampiyon olamazsan kotu oynarsan basarisizsindir tepkide gelecektir iyi oynarsanda destek gelir bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

doğru. bunun en bariz güncel örneğini kendisininde içinde olduğu gs camiası yaşıyor.
    1 ay öncesinin rezil başkanı, çapsız t.d. avrupadan elenmenin ardından tam istifa safhasındayken birden 180 derece dönüş yaşandı camiada.
    transferlerinde beklenildiğinden iyi netice vermesinden ötürü bir anda şampiyonluk havasına girildi.

dursun taraftarın gözünden başkanlığın tasarruftan değil harcamadan geçtiğini geç fark etmiş.
    sonuçta çoğunluk bileklik satan dursunları, duygunları değil 100m yakın para akıtan dursunları, aysalları sever.

Taraftar sportif başarıyı sever. Sportif başarıyı kim getirirse onu sever. Aysal para harcadı ama başarıyı yakaladı ve FT döneminde takımı en az zararla belki de karla idare etti. Sonradan bi sınır meselesine çomak soktular tekere inkar etmesin kimse elde adam yoktu verdi Tarık gibilere o parayı. Fener de gitti Ozan'ı aldı hala başa bela. Kurtulamadılar ve oynatıyorlar. Biz en azından Tarık oyuna girecek korkusundayız.

Şu an Dursun sevilmiyor. Hala güvenmiyoruz ama başkan o ve öyle yada böyle bu takımın kurulmasında payı var. Şu 3 haftalık periyotta sportif açıdan bir başarı, gelişme de var. O zaman Dursun hemen gitmesin seçime kadar Dursun en azından.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skor taraftarı diyoruz biz onlara
  • İyide sayın tudor. Geçen ay Östersunds a elenen takım. Bu ay her maç döktürüyor.

Biz mi değiştik, siz mi değiştiniz?

Eğer takım düzelmeseydi ben Dursun Özbek'e giydirmeye devam ederdim. Borç ödeyeceğim oyuncu alamayız dedi paraları döktü ama takım iyi olunca ben taraftar olarak seyir zevkime bakarım. İş yerine gidip Vardar Ovası türküsü söylerim.
  • Şu skor taraftarı klişesi de bayatladı kardeşim. Tabiki takım kötü sonuçlar alınca eleştirip, tepkimizi göstererek desteklemeyi keseceğiz. Sonuç olarak futbolda insanlar tuttuğu takımların başarısı ile mutlu olan kişilerdir. Takım yenilince bir hafta kendine gelemeyen adamlar var.

Milyon dolar alan futbolcu kısmını yenildiğinde de el üstünde mi tutalım? Tabiki skor taraftarlığı yapıp eleştireceğiz. Tudor'da boşa gündem yaratmasın. Galatasaray tarihinde böyle takımlara elenmek utançtan başka bir şey değildir. Gider Sevilla, Milan gibi takımlara elenirsin eyvallah deriz. Ama Östürük denen takıma atak bile zor yaptık bunun eleştirisi yapılıp, hatalarına cezalandırılmalı. Nitekim Selçuk denen mahkum 2 senenin rezilliğini şuan çekiyor.
  • Türk halkının 20 günlük hafızası vardır. Uğur Selçuk Akalın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz hala sana balon diyoruz Tudor.
  • Şuanda oynadığımız futbol ne kadar iyiyse Östersunds maçında oynadığımız futbol da o kadar kötüydü. Sahada ne taktiksel anlamda ne de bireysel anlamda oynadığımız oyun berbattı. Sen yeni bir teknik direktörsün, Türkiye'nin en büyük futbol kulübüne gelmişsin, kaç aydır taraftara güzel bir futbol izletememişsin. Ayrıca bu takımda Riekerink, Hamzaoğlu gibi yaşanmışlıklar da var. Sen kendine taraftardan nasıl bir destek beklersin ki? Şuan destekliyorum orası ayrı, sahada taktiksel olarak da çok büyük gelişmeler gördüm. Ama eğer sen bu takıma geliyorsan taraftar baskısını kabullenerek gelirsin.
  • Konu zırvalayan üyeler ile dolu. İyi günde stadı doldurup kötü günde o stada gitmiyorsan sen zaten bu takımı gönülden sevmiyorsun demektir. Kendini mutlu etmek için bir araç olarak görüyorsun demektir. Bu da sizleri skor taraftarı yapar. Ne saçmalıyorsunuz siz ?

Olaya kişisel olarak bakın birde. Mesela sizler bir arkadaşınızın parası varken onunla birliktesiniz diyelim. Parası bitince bırakıp gidiyorsunuz. Tekrar para kazanınca yanına geçiyorsunuz. Böyle karakter olur mu ? Sizin yaptığınız tam olarak budur.

Sizin mantığınız ile şike tespit edildiğinde FB'li taraftar kalmamalıydı. Adamlar kötü günlerinde dahi yalnız bırakmadılar takımı.
  • Böyle iyi gitsinler biz değişmeye razıyız.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Stadı doldurmakla yada stada gitmemekle alakası yok.bugun Real Madrid ligi 4 6 bitirsin,sampiyonlar liginde gruplardan çıkmasın bak bakalim ne başkan kalır ne teknik direktör.dunyanin her yerinde başarısızlık elestirilir,basari övülür.

Yabancı oyuncu sınırı varken Bülent tulun gitti,15 20 tane oyuncu aldı.cogu hiç onbire bile girmeden Galatasaray dan gitti.ben sırf Galatasarayliyim diye bu transferleri yapan adami övmek zorunda mıyım.o göreve gelen adam klubun parasını doğru durust harcayacak.

Aynı sekilde su anki yönetim iki senedir saçma sapan transferler yaptı.meloyu gönderip yerine cem karacani alan adamlara aferin çok iyi yaptınız mı denmeli.

Yönetici yöneticiliğini bilecek,teknik direktör teknik direktörlugunu bilecek.herkes işini iyi yapacak.yapamayan gidecek.

Yıllık bütçeleri 100 milyon eurolara gelen klupler artık profesyonel yonetilmeli.taraftar stadi full doldurur ,ben istediğimi yaparım,istediğimi alırım takım altıncı da olsa dokuzuncida olsa fark etmez falan artık yok.

,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim hala çok güvenim yok, türkiyede eyvallah da avrupada bu hocayla iş yapamayız gibi. Bakalım neler göreceğiz umarım yanılırım
  • quote:

doğru. bunun en bariz güncel örneğini kendisininde içinde olduğu gs camiası yaşıyor.

tudor konusunda haklı olabilirsin fakat dursun'a büyük başkan diyenin galatasaraylılığından şüphe ederim. zaten diyeni de görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -tazemeta-

quote:

tudor konusunda haklı olabilirsin fakat dursun'a büyük başkan diyenin galatasaraylılığından şüphe ederim. zaten diyeni de görmedim.

gohardorgohome

• İmparatudor. Başından beri güveniyordum boşa çıkarmadı şimdilik, allah utandırmasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.