Şimdi Ara

Tuhaf dizel kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flokifloki

Teşekkür ederim. Yorumunuz için civic göz kırpıyor gibi düşündüm de abi çok artısı var ya civicin şikayet var da dsg golf yazdım 569 tane şikayet çıktı cvt Honda yaZdım 44 tane çıktı. Honda sorunsuz duruyor. Golf böyle kutu gibi ama içi de geniş,sağlam şık bir araç.Ama benzinli golfler 2.el pazarında civicin çok gerisinde. Golf alan genelde dizel alıyor.Civic de tasarım harikası. Gerçekten zor karar benim için. Bir yerden sonra hayırlısı diyorum ya inşallah isabetli karar olur.
    wallaha garajınız var mı? sıfır da alsanız sokakta durcaksa en uygununu alın, 109 ile 128 arasında 20 bin fark var ,20 bin tl ile kasko -bakım-trafik sigortası-yakıt paranız olur.3-4 sene :)) ekonomik bakmak lazım günümüzde.

2.el ne olur ne bitmez vallaha bunlara girme bence. sen yüreğin ne istiyo orda cevap ;)

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Garajımız var. Ama öğretmenim sosyal ortamın tam içindeyim yani. Araba elbette sokakta okul bahçesinde de duracak. 20 bin çok değil ama az da değil. Benim 5 net maaşım. Dediğim gibi hayırlısı hocam. Eşya nihayetinde hepsinin bir kusuru, eksiği, şu bu çıkıyor. ✋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Garajımız var. Ama öğretmenim sosyal ortamın tam içindeyim yani. Araba elbette sokakta okul bahçesinde de duracak. 20 bin çok değil ama az da değil. Benim 5 net maaşım. Dediğim gibi hayırlısı hocam. Eşya nihayetinde hepsinin bir kusuru, eksiği, şu bu çıkıyor. ✋
    Değerli Hocam, ben devlet memuruyum, hiç uzatma git civic kullan beğenirsen indirim de iste al geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

ABD de benzinli kullanıyorlar sebebi çok ucuz. Hatta 5-6 bin motorlu araçları, bizde bu mümkün değil!

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam, 8 silindir kullanmayan adamı aşağılıyorlar.
    15-30L/100km tüketime iyi diyorlar...
    Yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya çevreden falan bahsetmişsin ama çevreci olmak için dizel araç almayan insan yok gibi bir şeydir Türkiye' de. Dizel araç ağır sevgi görüyor ülkede. Sen dizel karşıtı bir başlık aç bakalım nasıl saldırıyorlar. LPG ve dizeli Türkiye' de yok edemezsin. Yasak getirirsen toplumun büyük bölümü hükümete (hükümet yanlıları dahil) küfür eder.
  • Ben öğrendiklerimden sonra dizel karşıtıyım ama LPG dostuyum. Haklısın hocam dizelciler fena saldırıyor😁. Ama görünen köy kılavuz istemez.Dizeli geleceği dünyada yok artık

• Sevgili konu sahibi arkadaşım;
    VW Golf 1.6 TDİ Highline DSG 128 bin lira mı ?
    Civic otomatik full 109.500 lira mı ?

Eğer öyleyse fiyatlar inanılmaz..
    Acaba ÖTV muaf falan mı araç alıyorsunuz ?

• quote:

Ya Hocam, öyle değişik bir şey ki araba almak özellikle sıfır ilk defa alıyorum. Birine karar versem diğerinde aklım kalıyor. Yani işin maddiyat boyutu da var tabi. Civic için full paket 109.500 teklif aldım 6-7 yıl garantili 10 bin bakım ücretsiz. Arada yine de 20 bin fark var bir de gerçekten değer mi, bu dizel muhabbeti de can sıkmaya başladı. Ülkece dizel araç çöplüğüne döneceğimizden de korkuyorum. Avrupa’da bir senede satışlar %20 ye yakın düşmüş.
    Bi yanlışlık olmalı sıfır Civic 109.000 TL olamaz.

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    adı ney belgeselin

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

O paraya dizel varken 1.0 tsi alan adamda kafa yok
    Benim merak ettiğim 1.6 tdi alınca ne oluyor? Yakit tasarrufu mu sağlanıyor daha fazla güç mü veriyor?

1.0 tsi motor ile de 260 görür 1.6 tdi ile de. Ha 3-5 sn oynar mı onu bilmem.

• ÖTV siz fiyatı

• drmert kullanıcısına yanıt
    Evet ÖTV muaf

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

adı ney belgeselin
    Dirty Money 1. Bölüm Hard NOx

• drmert kullanıcısına yanıt
    Tuhaf dizel kampanyaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok garip buluyorum bu kampanyaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Benim merak ettiğim 1.6 tdi alınca ne oluyor? Yakit tasarrufu mu sağlanıyor daha fazla güç mü veriyor?

Alıntıları Göster
    1.0 motor ve 260 km hiz.
    Biraz yavaş görsün...

• Dizel araç kakalıyorlar gibi gereksiz üzüntülere takılmadan önce yıllarca eski teknoloji tv ler elektronik eşyalar ve her sene iPhone veya telefon değiştirme mantığını ele almak lazım. Ve illa motorlu araç çevre temizliği ise mesele önce motosiklet lerden tutunda ağaç kesimine kadar ele alınacak veya öncelikli konular var. Dizel çevre kirliliğine bunların yanında hiç kalır. Ayrıca ülkemiz dünyada havayı en az kirleten ülkelerden biri. Ozon tabakası da en sağlıklı bölgelerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 31 Ağustos 2019; 21:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Alıntıları Göster
    ben tdi motoru savunmuyorum, dizel motor her şartta 1.0 tsi dan az yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

ben tdi motoru savunmuyorum, dizel motor her şartta 1.0 tsi dan az yakıyor

Alıntıları Göster
    Şimdi yandın. Doğru iyidir de her yerde söyleme yazma. Hücum ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

1.0 motor ve 260 km hiz.
    Biraz yavaş görsün...

Alıntıları Göster
    Biraz abartmış olabilirim ama iste 7000 devirde görür bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.