Şimdi Ara

Tuhaf dizel kampanyaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
8.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne diyorsun anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

ne diyorsun anlayamıyorum
    Dizel tsi den her şartta daha az yakıyor diyorsun.
    Bu laflar pek istenmiyor, sevilmiyor. Fazla doğrucu olma istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Biraz abartmış olabilirim ama iste 7000 devirde görür bence.

Alıntıları Göster
    7000 devir mi?

Yazilimla veya oynama ile ibre 7000 i gorur belki de sen kimi-neyi gorursun onu kestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis sen bu fiyatları hangi bayilerden aldın Allah aşkına bir şöyle de gidip alalım biz de :-)

• Anlam veremediğim indirimler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Dizel araç kakalıyorlar gibi gereksiz üzüntülere takılmadan önce yıllarca eski teknoloji tv ler elektronik eşyalar ve her sene iPhone veya telefon değiştirme mantığını ele almak lazım. Ve illa motorlu araç çevre temizliği ise mesele önce motosiklet lerden tutunda ağaç kesimine kadar ele alınacak veya öncelikli konular var. Dizel çevre kirliliğine bunların yanında hiç kalır. Ayrıca ülkemiz dünyada havayı en az kirleten ülkelerden biri. Ozon tabakası da en sağlıklı bölgelerden.
    Nüfus sebebiyle kişi başı salımlarda ortalamalardayız ancak öyle dünyayı en az kirleten ülkelerden olmanın yanından geçmeyiz.

Tuhaf dizel kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 31 Ağustos 2019; 22:47:52 >

• ÖTV muaf reis😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'da dizel satışları çok düştüğü için ellerindeki stokları uygun fiyatlardan Türkiye'ye gönderiyorlardir. Aynı şey malesef ki renoda veya diğer markalarda geçerli değil. 1.2 tce icon Megane ile 1.5 DCI icon arasında net 15bin fark var . Yalnız golf gercekten küçük araç aile için. Passat Talisman süper b bakmadiniz mi hiç? Bizde geçen hafta bir abimiz için suv baktık ÖTV muaf 265bin yazdıkları tiguani dizel manuel comfortline aracı ÖTV indirimine sokup 137 fiyat verdiler.

• O kampanyalar sebebi 1 ekimde sağlayacağımız emisyon geçişi otomobiller için avrupada geçen sene oldu, hem ilave maliyetler hem dizel pazarının avrupada ciddi düşmesi ile dizel araçlar istenilen kadar satılamıyor ve gemiler dolusu dizel araç hala dizelin gözde olduğu ülkemize gönderiliyor. Avrupada pazar düştüğü için elde kalan dizel araçlar ülkemize geçmişe göre indirimli geliyor.2-3 sene önceye kadar dizel denilince burnundan kıl aldırmayan firmalar artık satacak pazar arıyor. 1 ocak 2021de olacak 6d emisyon geçişi ile zaten birçok firma üretimide sonlandırıyor.
  • flokifloki F kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu :-):-)

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Dizel bakmıyorum hocam, suv düşünmedim Çünkü suvlar cüsseli ve ağır araçlar yol tutuşu ve yakıt olayından pek memnuniyet vermiyor derler, derler tabi ben kullanmadığım için net de bişey diyemem.
    Civic LPG olayını sevdim ben, civic olacak herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Honda aynı zamanda dizel motor seçeneğini de sundu.

Benim görüşüm, 7:50'deki abi.

https://www.youtube.com/watch?v=JAMFd1WVIH0&app=desktop
    İroni yaptığınızı umuyorum

İroni değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Honda aynı zamanda dizel motor seçeneğini de sundu.

Benim görüşüm, 7:50'deki abi.

https://www.youtube.com/watch?v=JAMFd1WVIH0&app=desktop
    Aynı honda 2021de dizeli bırakacağını da açıkladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Dizel araç kakalıyorlar gibi gereksiz üzüntülere takılmadan önce yıllarca eski teknoloji tv ler elektronik eşyalar ve her sene iPhone veya telefon değiştirme mantığını ele almak lazım. Ve illa motorlu araç çevre temizliği ise mesele önce motosiklet lerden tutunda ağaç kesimine kadar ele alınacak veya öncelikli konular var. Dizel çevre kirliliğine bunların yanında hiç kalır. Ayrıca ülkemiz dünyada havayı en az kirleten ülkelerden biri. Ozon tabakası da en sağlıklı bölgelerden.
    Motosikletlerle ilgili problem nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: flokifloki

Ben öğrendiklerimden sonra dizel karşıtıyım ama LPG dostuyum. Haklısın hocam dizelciler fena saldırıyor😁. Ama görünen köy kılavuz istemez.Dizeli geleceği dünyada yok artık
    Dünya dizeli bitirirse Türkiye çok sevinir VAG Grubu dizeli ucuza almak Türkler için cennet.
  • Dünya bitirirse bizim içinde bitiyor, bizde o dünyanın içindeyiz neticede

Örneğin fiat binek tarafında dizeli 2020 sonunda bırakıyor, Türkiye'de dizel egeaya yoğun talep olmasına rağmen bizim içinde son buluyor doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Dünya bitirirse bizim içinde bitiyor, bizde o dünyanın içindeyiz neticede

Örneğin fiat binek tarafında dizeli 2020 sonunda bırakıyor, Türkiye'de dizel egeaya yoğun talep olmasına rağmen bizim içinde son buluyor doğal olarak.
    Elde kalan stoğu kim eriticek? Kim alır dizel bitmişken dizel araç? Tabii ki Türkiye.

Ayrıca VAG Grubu ile Fiat-Toyota kıyaslaması yapma. VAG Grubu kolay kolay dizelden vazgeçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 1 Eylül 2019; 0:3:27 >
  • Elde kalan stok gibi bir durum yok ki, tedarik 4-6 hafta geriden gidilir, planlama 6 ay geriden gidilir. Yani bir yerlerde kimse yıllarca stok biriktirmiyor. Dizel satışı düşüyorsa 6 ay sonrasına üretimi azaltırsınız. Zaten son tescil tarihi denen uygulama vardır otomotivde.

VAG grubuda bırakacak ancak henüz ne pazar olarak ne üretim olarak buna hazır değiller. Hibrit ve elektrikli araç için çok ciddi para harcıyorlar ve geçiş sürecinde kullanıcıları ürkütmemek adına dizeli halen savunur görünüyorlar. Dizele bu denli güvenen firma elektrikli ve hibrit araçlara 30 milyar euro üzerinde para harcamaz.

Bırakacak ancak en geç bırakanlardan olacak bu konuda pek tabi ki haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Elde kalan stok gibi bir durum yok ki, tedarik 4-6 hafta geriden gidilir, planlama 6 ay geriden gidilir. Yani bir yerlerde kimse yıllarca stok biriktirmiyor. Dizel satışı düşüyorsa 6 ay sonrasına üretimi azaltırsınız. Zaten son tescil tarihi denen uygulama vardır otomotivde.

VAG grubuda bırakacak ancak henüz ne pazar olarak ne üretim olarak buna hazır değiller. Hibrit ve elektrikli araç için çok ciddi para harcıyorlar ve geçiş sürecinde kullanıcıları ürkütmemek adına dizeli halen savunur görünüyorlar. Dizele bu denli güvenen firma elektrikli ve hibrit araçlara 30 milyar euro üzerinde para harcamaz.

Bırakacak ancak en geç bırakanlardan olacak bu konuda pek tabi ki haklısınız.
    Vag grubu dizeli bırakmayacak kolay kolay. Açıklamalarını okursan görebilirsin bunu.

Toyota-Fiat ile VAG Grubunu bir tutma. VAG Grubu için çevre diye bir şey yoktur. Hiçbir zaman da çevreci bir hareket içinde bulunmadı.

Dediğime paralel konuşuyorsun. Ancak VAG grubunun dizelden vazgeçeceğini düşünmüyorum. TR gibi bir dizel sevdası var. TR de bundan gayet memnun olacaktır. Toyota dizel üretmeyerek kendi ayağına sıktı. Yollarda ben yeni corolla görmüyorum. Hybrid az yakıyor ama kimse 150 bin tl vermek istemiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.