Bildirim
Tüm iOS cihazlarda bu lag/kasma/FPS Düşmesi Neden Var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iP5 te cok hafif oluyorda ipod touch ta artik 1-2 saniye almaya basladi. Bence yavastan bunlari eskitmeye basladilar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Kasmalar Normal Kasmalardır Her Cihaz Kasar Ustadım Sen 2000 TL Bilgisayarda Alsan Oda Kasar Bi Zaman Sonra -
Orası cihaz her açıldığında sadece 1 defaya mahsus oluyor sanırım önbelleğe alıyor
New ipad var kasma 0
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
biz bile kafada bir şey arayınca bi kasma oluyor yani :) telefon içinde normal, ne eskitme durumları var ne de anormal başka bir şey. -
iP5 iOS 6.13, 0 kasma
İos 6 dandır -
Bende orada kasma yokta dün max payne oynuyodum patlamali falan bir sahne vardi orada kasti bir fps düşüşü oldu ona şaşırdım baya
Bendeki iphone 5de nadirde oldsa takilma oluyor 4s de daha cok oluyordu ram miktarı ile ilgili olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 5 Nisan 2013; 0:50:26 >
iPhone 5 iOS 6.1.2 jb 0 kasma
O benimde dikkatimi çekiyor hep. Birazda sinirimi bozuyor. iOS 3 den beri kullanıyorum ama her sürümde de kasıyor orası -
Cik hafif bekletme bendede var. İphone4 8gb.
O kadarda dert degil ama neden yaptigini bende merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X