selamlar tunçmatik ups'de 2 hafta önce şarj sıkıntısı yaşamaya başlamıştım, bugün içini açtım ve bir kondansatörün şişme yaptığını gördüm. ksc marka 1000uF 35V kondansatör mevcut. internetten yenisini sipariş etmek istiyorum ama satıcı ve marka seçimini yapamadım. bu konuda yardımcı olabileceklerin yorumunu bekliyorum. iç |
tunçmatik ups için kondansatör seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Özdisandan bakabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken noktalar
+ Kapasite = 1000uF
+ Volt = 35VDC
+ Sıcaklık = 105 Derece
Fiziksel montaj için önemli noktalar
+ Dış çap
+ Pinler arası mesafe
+ Yükseklik (sizde sorun olmaz gibi duruyor.)
-
teşekkür ederim. pinler arası mesafe 5mm. filtreleme yaptıktan sonra benim için uygun 4 ürün çıktı:
ups çoğunlukla sabahtan akşama kadar açık duruyor, ayda 1-2 defa da aküyü boşalt-doldur yapıyorum. kapasitör olarak WB1V108M12025PL kodlu (CAP.EL.1000uF 35V 12.5x25 5MM %20 105C LOW ESR) samwha marka kondansatör uygun gibi duruyor. kondansatör seçimimde uygun olmayan bir durum var mıdır?
-
Seçiminiz uygun görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu oralarda elektronik tamircisi?
Tek kondansator için 100TL kargo ödeyeceksin
Marka olarak
Nichicon
Nippon chemi con
Rubycon
Matsushita daha iyi seçenek olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tunçmatik için onlar ultra lüx olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X