Şimdi Ara

TÜPLÜ ASTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR YENİ ASTRA HB ALMAK İSTİYORUM AMA YAKIT OLARAK FAZLA YAKACAGINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN TÜP TAKTIRACAGIM AMA KARARSIZIM TAKTIRAN ARKADAŞLAR VAR MI NASIL PERFORMANS DA DÜŞÜŞ FİLAN OLUYOR MU.TÜPLÜ KM DE KAÇ KURUŞ YAKIYOR.

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

• bende 2012 classic 3'e lpg taktırmayı düşünüyorum.landirenzo-brc arasında kalmıştım.bugün konuştuğum bir tamirci astrasına zavoli taktırmıştı.çok memnundu 10 bin km yol yapmış ışık vs hiçbir sıkıntısı yok.montajı da güzel yapıyorlar dedi (şanlıurfa) ama aklım hala subap olayında.taktırmış olanlar lütfen YARDIMMMMM
  • astra h sedana landirenzo taktırmıştık. 3.5 yıl oldu sanırım. herhangi bir sorunu yok. aracı bizzat kullanmadığım için performansını bizzat test etmedim ama kullanan kişi fark olmadığını söylemişti. Kaldı ki tüpte bile 200'ü görüyor araba. Bir kaç sefer 180'i geçince gazdan benzine atma durumu olmuştu. arayıp sorduğumuzda lpg kirlidir aldığınız yerle ilgili olmuş olabilir bir daha olursa getirin bakalım demişlerdi. daha da olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamdal40

MERHABA ARKADASLAR YENİ ASTRA HB ALMAK İSTİYORUM AMA YAKIT OLARAK FAZLA YAKACAGINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN TÜP TAKTIRACAGIM AMA KARARSIZIM TAKTIRAN ARKADAŞLAR VAR MI NASIL PERFORMANS DA DÜŞÜŞ FİLAN OLUYOR MU.TÜPLÜ KM DE KAÇ KURUŞ YAKIYOR.

ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

keşke sorun performans olsa... eriyen subaplar konuyu iyi araştırın.
  • hocam sizin yada bildiginiz kimsenin tecrübesi var mi.varsa paylasabilir misiniz
  • bende sıfır alıp taktırdım canavar gibi hiç sıkınıtısı yok
  • Daha önce paylaştığım bazı şeyleri konuyla direkt ilgisi olduğu için paylaşmak istedim

BEN MART AYINDA 1,4 SPORT OTOMATİK SEDAN ASTRA ALDIM ,LANDİRENZO TÜP TAKILDI.DENİZLİ

ŞEHİR İÇİ YAKIT DURUMU :İLK KULLANIM YAVAŞTI LPG DEPOSU 35 L---349 KM GİTTİ
    2.SEHİR İÇİ BİRAZ DAHA AGRESİF: 35 L--323 KM GİTTİM

bu arada pazar günü ankaraya gidip pazartesi döndüm ankara içi 50 km de dahil toplamda 1030 km yaptım ve toplamda 177,000 tl ödedim (km de 17,1 kuruş)
    genelde 115-120 (radar vs)
    Ankaradan dönerken 35 l lik depoyu dolurdum geldiğimde 472 km olmuştu ve halen benzine geçmemişti.2004 polomda bile bu değerleri ancak yakalıyordum.
    Yalnız çok hafif de olsa 150-160 dan sonra biraz benzin kullandığını gördüm
    Performans konusunda fark hissetmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA CD YADA ELAGANCE
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar, bende 2011 1.4 t astrama prins dusunuyorum. Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Hatta Ankarada taktiracak olan arkadaslar varsa birlikte hareket edersek pazarlık gücümüz aryar diye düşünüyorum. Ne dersiniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekinci

Daha önce paylaştığım bazı şeyleri konuyla direkt ilgisi olduğu için paylaşmak istedim

BEN MART AYINDA 1,4 SPORT OTOMATİK SEDAN ASTRA ALDIM ,LANDİRENZO TÜP TAKILDI.DENİZLİ

ŞEHİR İÇİ YAKIT DURUMU :İLK KULLANIM YAVAŞTI LPG DEPOSU 35 L---349 KM GİTTİ
    2.SEHİR İÇİ BİRAZ DAHA AGRESİF: 35 L--323 KM GİTTİM

bu arada pazar günü ankaraya gidip pazartesi döndüm ankara içi 50 km de dahil toplamda 1030 km yaptım ve toplamda 177,000 tl ödedim (km de 17,1 kuruş)
    genelde 115-120 (radar vs)
    Ankaradan dönerken 35 l lik depoyu dolurdum geldiğimde 472 km olmuştu ve halen benzine geçmemişti.2004 polomda bile bu değerleri ancak yakalıyordum.
    Yalnız çok hafif de olsa 150-160 dan sonra biraz benzin kullandığını gördüm
    Performans konusunda fark hissetmedim

Denizlide hangi ustaya takdırdınız acaba

• 2012 ocakta aldığım 1.4 T 140 bg. aracıma 2013 ocakta landirenzo tüp taktırdım ıspartada. Benzindeyken 50 kuruşları gören arabam 25-30 kuruşarası yakıyor şehir içi şehir dışı karışık uzun yolda 120nin altına nadir düştüğüm halde genelde 140 civarı giderim.Araç biraz daha gürültülü ve hafif sarsıntılı çalışıyor bunu az da olsa hissediyorsunuz ama performans konusunda fark yok denecek kadar az. Ayrıca yanlış bilinen bir konuya da açıklık getirmek istiyorum 1.4T motorlarda sübap kapağı sorunu yok sadece 1.6 T da var o yüzden gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

2012 ocakta aldığım 1.4 T 140 bg. aracıma 2013 ocakta landirenzo tüp taktırdım ıspartada. Benzindeyken 50 kuruşları gören arabam 25-30 kuruşarası yakıyor şehir içi şehir dışı karışık uzun yolda 120nin altına nadir düştüğüm halde genelde 140 civarı giderim.Araç biraz daha gürültülü ve hafif sarsıntılı çalışıyor bunu az da olsa hissediyorsunuz ama performans konusunda fark yok denecek kadar az. Ayrıca yanlış bilinen bir konuya da açıklık getirmek istiyorum 1.4T motorlarda sübap kapağı sorunu yok sadece 1.6 T da var o yüzden gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.

1.4 arabanıza nasıl 50 kuruş yaktırdınız anlayabilmiş değilim. arabanız otomatik mi? yoksa çok mu performanslı devirli kullanıyosunuz? Ben Bursa gibi bir şehirde sabah akşam trafiğinde 1.6 arabamla 38 kuruş yakıyorum. hadi 40 olsun. 1.4 astraları eğer sakin kullanırsanız lpgye hiç gerek olacak bir motor değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 16 Mayıs 2013; 9:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krom7

quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

2012 ocakta aldığım 1.4 T 140 bg. aracıma 2013 ocakta landirenzo tüp taktırdım ıspartada. Benzindeyken 50 kuruşları gören arabam 25-30 kuruşarası yakıyor şehir içi şehir dışı karışık uzun yolda 120nin altına nadir düştüğüm halde genelde 140 civarı giderim.Araç biraz daha gürültülü ve hafif sarsıntılı çalışıyor bunu az da olsa hissediyorsunuz ama performans konusunda fark yok denecek kadar az. Ayrıca yanlış bilinen bir konuya da açıklık getirmek istiyorum 1.4T motorlarda sübap kapağı sorunu yok sadece 1.6 T da var o yüzden gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.

1.4 arabanıza nasıl 50 kuruş yaktırdınız anlayabilmiş değilim. arabanız otomatik mi? yoksa çok mu performanslı devirli kullanıyosunuz? Ben Bursa gibi bir şehirde sabah akşam trafiğinde 1.6 arabamla 38 kuruş yakıyorum. hadi 40 olsun. 1.4 astraları eğer sakin kullanırsanız lpgye hiç gerek olacak bir motor değil bence.

40 bin nüfuslu bir ilçedeyim sehir içinde çıkabldğm max. Sürat 60-70 oda birkaç sn. Daha yüksek hzlara ulaşmak içinse kısa sürelerde gaza yüklenip devirli kullanmak gerekiyor Genelde 30-40-50 civarı kullanıyorum mecburen ve dur kalk çok yapılıyor.Bir de dediğiniz gibi aracım otomatik o da etkiledi. ort. Yakıt tüketimi şehir içınde 10 a yaklaşıyordu benzininde 4.80 olduğu zamanlar artık tak etti dayanamadm taktrdm.

• bi ara ben de düşündüm ancak servisteki ustalar pek önermedi ilerde sorun çıkma ihtimali yüksek dediler zaten çok binmiyorum değmez diye düşündüm.
  • 2011 essentia konfor aldım. brc yağlamalı taktırdım. a16xer olandan motoru.

dün gaz aldım lt=2,33

352km yol yapmısım gazcıya gidene kadar

76,89 tl ye doldu depo... aynı gazcı aynı pompa ven aynı eleman...

32 km yi benzine çıktım 0,24 ykr yakmış şehir içi

çok memnunum...
  • araç zaten çok az yakıyor.problem 40 bin km sonra ne olacağı
  • hocam ben mazda3 e de çok bakmıştım oda aynı şekilde magnezyum alaşımlı sübaplardan

çok yazılıyor falan ama ben hiç başına gelene rastlamadım

siz hiç 40 bin km sonunda sıkıntı yaşayan duyudunuzmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.